Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Papildināta ar video - Pēc Lemberga uzklausīšanas Šmits sola "komunicēt ar tautu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
Jums drusku šoreiz nebūs taisnība - ir tomēr bijuši gadījumi - gan no tās ēras pirms Tiesībsarga eksistences - kad tieši šādi un līdzīgi namu apsaimniekošanas jautājumi bijuši atrisināti.
Iesniegumsa Šmitam
I
Kur ir manas cilvēktiesības? Kāpēc es, strādādama kā zvērs, būdama godīga prostitūta un naudu saņemot aploksnēs, nevaru kļūt par ministru, pilsētas mēru vai vismaz dabūt darbu kāda uzņēmuma padomē? Vai es esmu mazāk zagusi, nekā Lembergs , Šķēle vai Šlesers?
krista
k
Tauta! Rakstīsim tagad Šmitam un Brigmanim par cilvēktiesību pārkāpumiem. Varbūt, ka mūs arī TV klātbūtnē uzklausīs? Vājprāts - smagos NOZIEGUMOS apsūdzēta persona Brigmaņa pavadībā lasa lekcijas deputātiem par cilvēktiesībām.Pats no tām neko nejēgdams, kaut vicināja Satversmi. Taisnība Šīnam - Latvija ir krimināla valsts!
hehe
h
... jebkuram cilvēkam ir tiesības tikt uzklausītam un saņemt atbildi pēc būtības. tiesības, jā, bet saņemt atbildi var tikai no kompetentas amatpersonas, kuram ir ne tikai zināšanas, bet, kura atbildei ir ietekme (svars). Nekādai citai atbildei NAV NOZĪMES. Svarīga ir nevis šmitveidīgo rezolūcija "pēc būtības", bet gan atbildes pielietojamība. Ne Šmits, ne komisija NAV kompetenta sniegt pielietojamu atbildi. Piemērs. Namīpašnieks atslēdz ūdeni, iedzīvotāji sūdzas Tiesībsargam, Cilvēktiesību un sab lietu komisijai. Saņem atbildi "pēc būtības" - īpašnieks nedrīkst ierobežot pakalpojumus. Vai ar šo atbildi iedzīvotāji var iet uz policiju un tā uz karstām pēdām a) pieslēgs ūdeni pati b) piespiedīs īpašnieku to izdarīt nekavējoties c) noplombēs ūdenskrānu, lai īpašnieks atkal nevarētu ūdeni atslēgt d) ja īpašnieks neklausa, vispirms fiziski to ietekmēs, tad arestēs un veiks a) aprakstīto. Ja tā notiek, tad viss ir kārtībā. Ir valstis, kur tā notiek - izvirtušus despotus-īpašniekus neciena, bet ātri piespiež pakļauties likumam. Latvija tā nav.
durnis
d
NU GAN ABC DEMAGOKS... neviena lembja lieta vēl nav pat līdz tiesai ,bet jau KRIMINĀL NOZIEDZNIEKS.... pļurkstis ABC....
Alberts Einšteins
A
Divas lietas ir bezgalīgas - visums un cilvēku stulbums. Par visumu es gan neesmu pilnīgi drošs.
Ontūns Mazpusāns©
O
Mediju ziņa: Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājs J. Šmits (LPP/LC), uzklausījis par smagu noziegumu organizēšanu un izdarīšanu apsūdzētā A. Lemberga (ZZS / LunV) žēlošanos par viņa "tiesību aizskārumu", pauda, ka "jebkuram cilvēkam ir tiesības tikt uzklausītam un deputāta pirmais pienākums ir komunicēties ar tautu”... ------------------- O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 4.07.2008., Nr.3. Pauž 'svētulis': "Mums jāuzklausa, Ko Hūte brēc, līdz 'mute sausa' ~ Drīkst "tautas kalpi" komunicēt, Ar 'biedru', kuram "varam ticēt"!..." =================== “HP” (“Hroniskā pjedestāla”) versijas O.M.© blogs.
jusis
j
Sasmīdināji gan , Šmit, par deputātu komunicēšanu ar tautu.Kam tad Kalvītis saimas ēkā iespruka septiņu policistu apsargāts un pie tam pa sētas durvīm. Vai jūs paši vispār jēdzat , par ko runājat un ko darat ? Un pārējie bija no tautas tā nobijušies , ka baidījās iziet ārā no bibliotēkas. Ak , jūs sumpurņi.
ha!
h
Nevaru vien sagaidīt, kad viņš sāks "komunicēties"... Tas varētu būit īsti kristīgi!
ABC
A
Nožēlojamā valsts un nožēlojamā tauta, kas pieļauj katra kriminālnoziedznieka izākstīšanos kā mušai uz stikla.
mērglis
m
no kura laika tam niikulim noņemtas apsuudziibas smagajos noziefumos? ja nee, tad taa arii vajadzeeja rakstu iesaakt , vislabaak mani sasmiidinaaja Brigmans ar iesniegumiem pie partijas sekretaara , taa ir nostaļģija pee vecajiem labajiem laikiem, par to ka Lembergs pauž nožeelu ka nav speeciigas tiesiib sargaajošas instituucijas , vaina pašam vien jaauzņemas , jo ar savaam stipendijaam teju 5 miljonu latu apmeeraa ko iegruudis stipendiaatiem pats vien visu tiesiskumu valstii degradeejis, nu kad KNABu izformeejuši metiisies sakaartot tiesiibsargaajošaas instituucijas , kam jaaseed aiz resteem tas tur arii seedees , nekur juus miiliiši nedeesieties...
droši
d
Nākošā "tauta" ar kuru komunicēs Šmits būs apsūdzētie digitālās TV lietā.
ZBL
Z
Kas tad sēdēja VN padomē, kas Bankā baltija garantēja Stendziniekam 17 milj. Tiesa atdzinusi, ka banka tika speciāli izlaupīta. Nejau viens Stendzinieks nosmēla visu summu. Pāris neliešu pārkāpa visas Latvijas iedzīvotāju tiesības uz godīgu valsts pārvaldi. Šie vīriņi taču nestaigāja apkārt un neiepazīstināja LR iedzīvotājus ar viņu tiesībām tikt apkrāptiem. Un šādu piemēru nav mazums!
kokers
k
Lembergam sakot, ka "Latvijā netiek ievērotas cilvēktiesības" ir tas pats, kas teikt, ka Zeme ir apaļa. Nekādu jaunumu Lembergs nav pateicis. Varēja arī vēl pašsaprotamas frāzes izbērt, kā "Latvijā pastāv korupcija", "Esmu atmazgājis naudu"..
...
.
Lieliskais virsraksts. Izraisa nostaļģiju, jo atgādina Padomju Savienību un Leonīdu Iļjiču ar vērsto pret ASV kritiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas