Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta ar VIDEO - Šovu, kurā "princeses" kastrēja sivēnus, vērtēs arī NRTP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis
J
Aukstākā mēra stulbums.Es vel dzīvē nēesu redzējis,ka pie kastrēšanas sivēniem dotu anestēziju.Nav ko brīnīties ka viss iet uz grunti.
g.g.
g
Man no bernibas pasakam vislabak atmina palikusi pasaka par Pelnruskiti.Princis tiesi vina iemilejas.Lai paliek bagatas mates meitas . Lai kristala kurpite tiek ari Latvijas princesei.Princi, esi uzmanigs, bagatai mates meitai si kurpite nederes.
Kindzulis
K
Lietu par iespējamo sivēnu kastrēšanu bez anestēzijas PVD varēs ierosināt tikai tad, ja kāds sivēns vērsīsies iestādē ar iesniegumu. Tad jau nesagaidīsim.
tantuks
t
27 septembra vakara sovs Latvijas princese beidzot ir sasniedzis ponografijas limeni princa vadiba
par LNT ziņām
p
Man beidzot ir pieejams CNN kanāls un ko es tur redzu - ziņu dienesta dalībnieki plātās un šķobās tieši tāpat kā LNT (vai pareizāk sakot - otrādi). Nu man pazuda pēdējās ilūzijas par LNT oriģinalitāti un profesionālismu.
meitene
m
varmakas un idioti kapec volmars nesezh kopa ar grantinju vismaz laicigi butu izolets
teufelin
t
Redz, kad sivēntiņi iemācīsies rakstīt, lai PVD varētu saprast, jo princeses to viņiem aizmirsa iemācīt, tad arī viņi kopīgi sacerēs to sūdzību. Tas bija jādara profesionālim. Citādāk LNT varētu sarīkot arī "zobu labošanas šovu" neprofesionāļiem. Kas attiecas uz pierādījumiem, ja jau pats Volmāra mazkungs kaut ko prātuļoja, ka jau izsenis katrā lauku sētā to dara, ko tad vēl vajag?
Sergejs
S
Latvijā,katru sievieti,kam tuvojas 40,ārsti piedāva brīvpratīgu izkastrēšanu!Vēl 10 gadi,mazliet vairāk un to pašu piedāvās Latvijas Princesēm?Ceru,ka to nerādīs LNT?Lai visa pasaule būtu šoka?
Sergejs
S
Šovs ir pretlikumigs.
anna
a
Paldies,Sergej,bet,ja godīgi,man ir pilnīgi vienalga,vai krievi ciena vai ne.Vienaldzīgs šīs tautas viedoklis kā tāds.
Sergejs
S
Tas šovs nav tikai marasms!!Esmu krievs,kas dzima un uzauga Krievija!Un par Latviju,pat smagi nopūšoties,jebkurš krievs Krievijā pateiks ..."bet tur ir kultūra..." Latviešu jaunieši,jūs esat nākotne!Tad apturiet marasmu!Saglabājiet kultūru!Jo tas ir vienīgais,par ko jūs ciena krievi!Un rīkojietēis tā,lai arī citur pasaulē jūs cienītu!
Dima
D
"Princeses"! Iesūdziet LNT tiesā, ka jums lika darīt pretlikumīgas lietas. Varat apelēt pie psiholoģiskas traumas. Vot būtu interesants pagrieziens!
DI
D
Dievs, piedod viņiem, jo viņi nezina ko dara!
DI
D
Es šovus neskatos, bet, izlasot laikrakstā par dzīvu sivēnu kastrēšanu bez anestēzijas LNT raidījumā "Latvijas princese", es biju šokā!!! Par ko mēs popularitātes dēļ esam pārvērtušies??? Tos, kam šī ideja ienāca prātā, pašus vajadzētu izkastrēt šādā veidā!!! Kāda nežēlība un cinisms. Un tās meičas. Vai tiešām Latvijas meitenes ir šādas? Ak Dievs, piedod viņiem, jo šie cilvēki nezina ko viņi dara!!!
Trakais Lauku Vecis
T
...ja Tu dēls, skolā slikti mācīsies, būs Tev jāiet strādāt par PVD inspektoru... tur var strādāt tie, kuriem ir grūtības ar galvu, jo lai akli pildītu visādas regulas, tā nav vajadzīga... šo principiālo ''gudrinieku'' dēļ ir iznīcināta ne viena vien lauku saimniecība... arī manā saimniecībā soda naudas par eiroregulas neievērošanu pārsniedz ieņēmumus no reālās lauksaimniecības... un tikai aklais var neredzēt, kas patiesībā izputina mūsu laukus... tā tik turpināt?!!!... :(((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEOCITĀTU

Kā vetārsts un klīnikas saimnieks Dr.Jānis Beinerts vērtē to, ka LNT šovā "Latvijas Princese" dalībniecēm bija jāpiedalās zobu apšķērēšanā sivēniem un lopu kastrēšanā?

LASI VĒL


PVD brīdināja "Latvijas Princese" veidotājus par likumpārkāpuma iespējamību

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas