Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Arī šodien valdības ārkārtas sēde; Godmanis tomēr dosies uz Briseli

Pēc tam, kad, visticamāk, Saeima pieņems grozījumus nākamā gada budžetā 1. lasījumā, tiks rīkota valdības ārkārtas sēde. Pēc tās Saeima varētu pieņemt budžeta grozījumus otrajā, galīgajā lasījumā. Valdības ārkārtas sēde notiks Saeimas ēkā. Premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) uz Eiropas Savienības valstu un valdību vadītāju sanāksmi Briselē plāno izlidot plkst. 19, nepaliekot uz budžeta grozījumu galīgo apstiprināšanu. Līdz premjera ierašanās Briselē Latviju sanāksmē pārstāv ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP).

Jau no rīta M. Riekstiņš ieradās Briselē ar regulāro reisu. Tikmēr Rīgas lidostā speciāls čarterreiss gaida I. Godmani. Latvijas pārstāvniecība Eiropadomē bija brīdināta, ka I. Godmanis varētu nokavēt Eiropadomes sanāksmi, taču viņa dalība nebija atcelta. Iepriekš tika paredzēts, ka pirmajā darba sesijā, kura sākas plkst. 15:30, Latviju pārstāvēs ārlietu ministrs, bet I. Godmanis Briselē ieradīsies 11. decembra vakarpusē un piedalīsies pēc pirmās darba sesijas paredzētajās darba vakariņas. Plkst. 22.30 I. Godmanis piedalīsies preses konferencē.

Tomēr tā kā izsludināta valdības ārkārtas sēde, I. Godmanis pagaidām paliek Latvijā. Tiesa, sanāksme Briselē norisinās divas dienas. Iepriekš bija ieplānots, ka 12. decembrī plkst. 10.00 I. Godmanis pārstāvēs Latviju Eiropadomes otrajā darba sesijā, kurā tiks apstiprināti Eiropadomes secinājumi.

Būtiskākie Eiropadomes darba kārtības jautājumi ir plānotā vienošanās par kopīgiem pasākumiem Eiropas ekonomikas atveseļošanai un vienošanās panākšana par Klimata un enerģētikas likumdošanas paketi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas