Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Ātruma pārsniegšanas apdrošināšanā saskata atbalstu pārkāpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zonde
z
a man ĀTRUMA POLISE jau ir kabatā :))
vaaks
v
Tad priekš kam Satiksmes noteikumi, satiksmes drošība, satiksmes organizācija. Apdrošināmies pret neuzmanību un izsvītrojam sabiedriskās normas, tiesību aktus, cieņu un cilvēcību, tā kā tas ir patreiz...atstājot tikai nevērtīgā cilvēciņa pliko dzīvību... Nekā nebij, arī tā piederēs apdrošinātājam!
Kalcijs
K
Es gan negribētu, lai klopē ciet, labs pakalpojums
tā gan
t
To, ka šāda PR kampaņa īsti nesaskan ar likuma burtu, pat Mareks šodien palicināja, tā ka BTA nāksies šo biznesa projektu klapēt ciet.
Rūgtā
R
Bet, man šķiet, ka BTA šādu pakalpojumu (ātruma polisi) nemaz nedrīkst piedāvāt!! Papētīšu, taču man ir pamatotas aizdomas, ka te veidosies nesaskaņas ar likumu!
citiem apdrisnaataajiem
c
veeleetos redzeet ko juus tagad dariisit, taa kaa skaidrs ka BTA ir speerusi visai drosmiigu soli un izskataas ka par visu ir padomaats. sis pakalpojums ne ar ko nav sliktaaks par paareejiem, pat labaaks jo dod 20 ls atlaidi. un vispaar taa ir tikai apdrosinaataaja un klienta dalja, savstarpeejie noreekjini, kur iens otram atmaksaa nelielus kompansaaciju par otraa paarkaapumiem. kur tad te kaaadas probleemas?!
lauķis
l
Nu cieņu tas viņiem nedara! Uz likumpārkāpuma rēķina taisa sev reklāmu. Laikam pakaļa deg, ja jau tik tālu aizdomājušies!
Ilmārs
I
Nekas nav jauns uz šīs pasaules. Kādreiz jau bija indulgences...
eh
e
Pilnībā piekrītu Zivtiņam. BTA gan uz šito diezgan ieberzīsies, klienta profils, kam šāda opcija būtu nepieciešama visumā ir skaidrs - ķēde ap kaklu, vecs BMW (tam, kuram jauns, īsti nekrata 10nieks gadā), neskaidri ienākumu (ailē "nodarbošanā" - "uzņēmējs"). Adverse selection neviens vēl nav atcēlis.
jsimpex
j
.. vajadzētu papildināt jauno apdrošināšanas veidu gadijumam ja ļoti gribas aizbraukt garām rindai un nostāties pirmajam pie luksofora.....un kā nākošais solis- papildus apdrošināšana ja gadijies braukt dzērumā.....
:)
:
Te dažas ziņas reāli pēc anekdotes izklausās - tīši pat neizdomāsi ko tik stulbu. Arī tas LU pīārs ar pašu sastādītu reitingu, sevi ieceļot 1.vietā. Var tikai ierēkt par cilvēkiem, kas šo visu uztver kā pašsaprotamu..
ka Maxima
k
BTA tapat ka Centis Udele ar saviem mitiem gribeja ka labak iznaca ka vienmer lašaras sak no zatlera stulbumus macities
to DIenaszaglis
t
Jūsu piedāvājumi? Pēc BTA ieteiktās pieejas pārkāpējiem izmaksāt prēmijas? Absurds!
Dienaszaglis
D
Te gribētos citēt vienu komentāru no delfiem: pārgudrais, 02.06.2008 21:41 Pa šo tēmu šodien 100. punktā murkšķēja arī Zivtiņš. No viņa teiktā varēja saprast šī psihopāta daudzreiz pausto pamatideju - jo vairāk satiksmes noteikumu pārkāpēju, jo lielāks finasiāls ieguvums valstij.Kā normāls cilvēks var izteikt cerību, ka fotoradari papaldinās(ievērojami)valsts budžetu. Ir gadījies pa Eiropu pabraukāt un nav prātā ienācis pārsniegt ātrumu, kur ir zīme "fotoradars", un arī vietās, kur šīs zīmes nav. Bet te kāds sodītkārs maniaks iedomājas ar to pelnīt.
Naktssargs
N
Zivtiņa pretargumeti TV Panorāmā ir vairāk nekā pārliecinoši - ātruma pārsniegšana par 20 km/h uz trases ir viena lieta, bet kas notiks, ja 45 tonnīgs kravas auro pārsniegs par 20 km/h ātrumu Rīgā pie kādas no skolām, piemēram, nedzirdīgo skolas, kas atrodas Rīgas centrā uz Čaka ielas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas