Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Bičkovičs nelūgs NP sūtīt tiesai pārskatīšanai viņa pilsonības lietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Jaaa,interesanti,kas vin°s riktiigi ir,cigaans,z'iids,vai ???peec letin'a nu gan neizskataas,driizaak peec nodzeerus'os bomz'a kuru moca pastaaviigas pohas.
Dandāris
D
čigaans ar nezinaaja kurš Jēpīti uztaisiijis , tas ir tas pats kas zaaģim piešaut vainiigo vietu , kaa noteiksi kurš zobs traapiija, ar vai bez pilsoniibu???
lasItāja
l
Parasti bērns iegūst pavalstniecību no likumīgi laulātiem vecākiem, kaut arī mātei šķūnī kāja paslīdējusi. Viņai taču bija likumīgais tēvs, bet aizdomās turētais nekad nav atzinis. Visa tā lieta bez DNS analīzes ir "viena tante teica" līmenī.
K
K
Kāds te vēl noilgums - jaunatklāti apstākļi!
K
K
Skaidrs, ka nelūgs, citādi - atņems un vēl - nāktos visu šo gadu laikā taisītos spriedumus atzīt par nelikumīgiem....
likums
l
Beidziet, cik nav tādu kuri ir vairāk pelnījuši pilsonību, bet kaut kādu birokrātisku savlaicīgi nenoformētu sktu dēļ to nav ieguvuši. Ko lai saka latviešu atvases, īstenas atvases, kuras pēc Krievijas cara aicinājuma devās uz Sibīriju apgūt zemes!
AD
A
"Respektējot tiesiskumu Latvijā..." atzīmē AT priekšsēdētājs. ---------------------------------------- ------------------------------------------ Tieši tas, par ko vēlas TIKT PĀRLIECINĀTA sabiedrība.
Ješka
J
Tātad - visās Bičkoviča iztiesātās lietās spriedumi jāatceļ kā nelikumīgi un, ja nav iestājies noilgums, jāiztiesā no jauna. Lai dzīvo žurnālisti, tad tiesnešiem būs darbs!
arī jurists
a
PIEKRĪTU Prezidentam. Šī lieta NAV slēpjama, ja viss tur ir godīgi.Ja Bičkovičs būtu goda vīrs, viņš neslēptos aiz Civilprocesa likuma, ka Ogres rajona tiesas spriedums šajā lietā vairākus gadu desmitus sabiedrībai nav pieejams.Interesanti būtu redzēt, vai 90 - gadīgā kundze (saimnieka sieva, kas bijusi it kā lieciniece tiesā) pati bijusi uz tiesu vai arī tas viss safabricēts. Vai patiešām viņa liecinājusi, ka TAJĀ LAIKĀ (!)saimniekpapus atzinis poļu kalpones dēlu par savu? Ja Bičkovičs neizšķiras par datu publiskošanu, uz viņu vienmēr kritīs šaubu ēna, ka viņš kalpo zalāniem un segliņiem.
Jānis
J
Veco zupu izsildēja Šlesera partijas biedre Aldermane, kāpēc? Vai Šlesers grib arī zem sevis pievākt AT???????/
pzd
p
kur nu veel atklaataak ,prezidenta kungs , vieniigi ja piesakaas kaads kurš sastapis šaa kunga vecmaamiņu inflagranti ar saimnieku , proti kaiteejamies kautkur citiem neredzamaa vietaa...
Aivars
A
Tad jau vislabākais risinājums ir, ka Saeima piešķir Bičkovicam pilsonību par īpašiem nopelniem Latvijas labā un strīds un neskaidrības ar to beidzas. Bet vispār - tas ir idiotisms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas