Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Būs vēl viena Saeimas ārkārtas sēde, ieradies arī ASV vēstnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Atnāks nopi---sies un atā,bet kaimiņš paliks.Tipisks milicis.
Zibens
Z
Es nezinu, kāds Tev ir priekšstats par dalību NATO, bet manā izpartnē tā nav gluži tāds kā apsardzes dienesta pakalpojums, kur tu maksā noteiktu mēneša maksu un tev ir pults, ar kuru vari izsaukt ekipāžu, ja burlaks pa logu lien iekšā. Šie atbrauc, iedod sliktajam pa rīkli, paklanās un prom ir. NATO tomēr ir kolektīva drošības organizācija, tāda kā komanda, kurā dalībnieki tā kā lietas dara kopā un paļaujas viens uz otru. Un sarunājas savā starpā. Tehniski runājot, dalība jebkurā komandā ierobežo suverenitāti.
Piektdienis
P
Nu tieši šādas izpratnes dēļ ir ļoti apšaubāms, ka dzīvojam suverēnā valstī.
Zibens
Z
Un kas no tā mainās? Es pilnīgi atbalstu ASV piedalīšanos procesā un domāju, ka tas tikai uzlabo vietējo amatieru lēmumu kvalitāti un, bez šaubām arī, ātrumu. Ja mūsējie būtu tādi žipčiki, kā "lēnie" igauņi, kuru deklarācija bija gatava jau aizvakar (viņiem pēdējos gados praktiski visās jomās lietas notiek ātrāk), nevajadzētu nekādu vēstnieku.
Piektdienis
P
Ieliec vārdu "šoreiz" S. Dilānes tekstā: "Viņa loma nav piedalīties procesā. Viņš vienkārši būs skatītājs” - un tad Tu sapratīsi grietas jautājumu. :P
Zibens
Z
Griet, neķer kreņķi - ja lielais, dusmīgais tēvocis Sems vēlētos kaut kā neētiski, nesmukā veidā nodiktēt Latvijas Saeimai lēmumu, tad viņš to nekādā gadienā nedarītu publiski piedaloties Saeimas sēdē.
Tante..
T
Skatītājos jau varētu būt arī Krievijas un Gruzijas vēstnieki.
grieta
g
... cik es zinu, nu ja protams nekas nav mainijies - Saeima jeb parlaments ir katras valsts augstākais likumdošanas orgāns, kas pulcē tautas ievēlētus pārstāvjus. domāju, ka ASV vēstnieks šajā kategorijā neietilps - tāpēc viņš vienmēr var būt tikai skatītājs un nevis lēmējs! tas, ka vinjs ietekmee leemumus - tas cits. bet sjajaa zinjaa meitene izteicaas pavisam neparprotami par daliibu saeimas sedee..
Zibens
Z
Nezinu, vai viņa var, bet es noteikti. ASV ir Latvijas sabiedrotā NATO. Gruzijas - Krievijas konflikta jautājums tiek skatīts NATO ietvaros, tāpēc ir pilnīgi loģiski, ka NATO dalībvalstis savstarpēji sadarbojas. Turklāt ASV šobrīd spēlē ļoti aktīvu lomu Gruzijas atbalstā, gluži tāpat, kā Latvija. Lūk kāpēc Krievijas vēstniekam tiek atvēlēta loma, pirmdien un otrdien tiekoties ar Saiemas frakciju vadītājiem, man gan nav skaidrs.
tikko
t
klausījos krievu militārpersonu preses konferenci, viņi apgalvo, ka Gruzijas pusē ir redzēti karojam dalībnieki no Ukrainas, Baltijas un daži melnās rases pārstāvji (ASV). It kā notiekot izmeklēšana. Atkal izdomāta nomelnošana padomju garā. Vispār nožēlojam kā krievi cenšās saamelt izlieto ūdeni un attaisnot spēk pielietojamu, tāpat izsaka vēlmi par Gruzijas prezidenta atkāpšanos un separātistu reģionu neatkarības atzīšanu pasaulē.
nesaprotu,
n
kāpēc nevar pieņemt, ja iebilst Pliners? Laikam taču TP viņa balsojums ir ārkārtīgi svarīgs, lai tagad pieņemtu to, ko negrib viņš...
jonj
j
latviešu varas vīri varētu mācīt gruzīniem kā atdot teritoriju krieviem, kā tas bija ar Abreni
krauklis
k
Mīlie krievu tautības cilvēki , ja dzīvojat citās valstīs , cieniet šīs valstis , neiedomājieties , ka tās pieder jums un varat tur ievest savu kārtību. ja kas nepatīk , jums ir iespēja izbraukt uz savu etnisko dzimteni Krieviju. šāda iespēja nav ne gruzīniem , ne latviešiem , ne kādai citai tautai , jo viņi dzīvo savā valstī , savās mājās . Jūs esat iebraucēji.
jusis
j
PCTVL un SC ir maskavas projekts Latvijā , ko gan citu no viņiem gaidīt?
zafte biksēs
z
Nu cerēsim ka zaftlers šoreiz piedalās

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

SC un PCTVL neatbalstīs Saeimas paziņojumu par konfliktu Gruzijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas