Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā septiņi cilvēki

Līdz sestdienas rītam Latvijā bija reģistrēti 87 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem desmit cieta cilvēki, un pieci cilvēki gāja bojā, vēl divi gāja bojā sestdien, vēsta LETA.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena informējusi, ka Rīgā reģistrēti 44 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem piecos cieta cilvēki, un viens cilvēks gāja bojā.

Ap plkst.16.45 Rīgā, Ganību dambī 1956.gadā dzimusi sieviete, vadot tramvaju, notrieca gājēju, 1930.gadā dzimušu vīrieti, kurš nogādāts slimnīcā ar diagnozi politrauma. Savukārt ap plkst.17.55 Rīgā, Armitsteda un Bauskas ielas krustojumā 1975.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Mazda", notrieca gājēju, 2000.gadā dzimušu zēnu, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar ap plkst.7.50 Madonas rajonā divu vieglo automašīnu sadursmē gāja bojā trīs cilvēki. Kāds 1986.gadā dzimis automašīnas "Audi" vadītājs veicis apdzīšanas manevru, iebraucot pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretimbraucošo automašīnu "Audi", ko vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis.

Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām mira abu automašīnu vadītāji, kā arī 1981.gadā dzimis vīrietis, kurš kā pasažieris atradās "Audi", kas veica apdzīšanas manevru. No šīs pašas automašīnas slimnīcas Reanimācijas nodaļā nogādāts 1985.gadā dzimis vīrietis, kuram mediķi konstatējuši mugurkaula un iegurņa traumas.

Sestdien Madonas rajonā ap plkst.17.20 1973.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen Golf", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. No gūtajām traumām automašīnā notikuma vietā mira 1973.gadā dzimis vīrietis un 1948.gadā dzimusi sieviete, savukārt 1967.gadā dzimis vīrietis nogādāts slimnīcā.

Neilgi pēc plkst.13 Rīgā, Džutas un Ropažu ielas krustojumā, tramvajs sabrauca 1995.gadā dzimušu puisi.

Savukārt ap plkst.5.30 Bauskas rajonā, Bauskas šosejas 42.kilometrā, kravas automašīna "Volvo FH12" nāvējoši traumēja kādu 51 gadu vecu vīrieti, un no notikuma vietas aizbrauca.

Ceļu policijas priekšnieks Edmunds Zivtiņš, komentējot sākotnējo informāciju, kad bija zināms par pieciem bojāgājušajiem, Latvijas Televīzijai teica, ka "to var kārtējo reizi nosaukt par melno piektdienu". Viņš norādīja, ka pirmajā novembra pusē bija tikai astoņi bojāgājušie, bet tagad vienas diennakts laikā - pieci. E.Zivtiņš uzsvēra, ka pie laika apstākļu maiņām cilvēkiem ir ļoti jāuzmanās. Tad, kad mainās apstākļi no sausiem uz slapjiem vai no sausiem uz sniegu, negadījumu skaits pieaug. Tagad sinoptiķi sola, ka uz ceļiem gaidāmi ļoti mainīgi laika apstākļi, tādēļ autovadītājiem ir jābūt ļoti uzmanīgiem, teica Ceļu policijas šefs.

(pievienota pēdējā rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas