Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - CVK piektdien nosauc referenduma datumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ierosinājums!
I
Pārgudrās Saeimas galvas jau ir parūpējušās, lai šoreiz arodbiedrībām nebūtu naudas pat papīru nopirkt, tādēļ katram no mums ir jāparūpējas, lai informācija tomēr nonāktu pie visiem cilvēkiem, ne tikai mūsu draugiem un paziņām, bet arī tiem, kas ir zaudējuši jebkādu interesi par šo valsti un inerti velk dzīvi. Varbūt Diena var nodrukāt skrejlapiņas, kuras varam dalīt uz ielas, tirgos utt. Varam būt droši, ka koalīcija antikampaņai noliks ne vienu vien miljonu!
krista
k
Visi 17 deputāti, kuri atturējās, ir gļēvuļi. Ja nē, lai glābtu savu politisko pakaļu, tad tā arī vajag pateikt. Kauns par viņiem! ..................... . ZZS nav gļēvuļi, bet liekuļi un Lemberga pastnieki- kā par to vakar pārliecināja Bresis, izpildot sava saimnieka vēlmes nelikumīgas naudas legalizācijas aizlieguma likumā.Pie tam - pats pat nesaprotot, kādus priekšlikumus iesniedzis.
es
e
Neatkarīgi no tā, kādos datumos to balsošanu ieliks, tāpat tas referendums izgāzīsies:)
Tukumnieks
T
Lai tas Dobelis,iet ieskrieties!
ivs
i
Nu beidzot pienācis laiks lai no tām partijām un tiem depu=rastiem kuri uzdirsa ciniski latviešu tautai nekad vairs politikā neparādītos nekādā veidā,ja nu vienīgi praidā
Sestdienis
S
Ja grozījumi nav pilnvērtīgi, tad deputātiem sen bija laiks izstrādāt pilnveidotus grozījumus. Tās atrunas ir vēl neticamākas par krievu tautas pasakām. Ja uz referendumu atnāks vairāk ļaužu nekā pirms gada, tad tas būs zināms panākums - pat tad, ja grozījumi netiks pieņemti.
violators
v
uh, nobalsosim :)
savejais
s
Veči ,!Mums būs jāsāk nopietnāk strādāt
peter
p
Neskatoties uz to ko saka "sacītāji" (viņiem taču bija jāsaka !), šis būs PROTESTA BALSOJUMS par visu, kas sakrājies. Tāpat jau reāla Saeimas atlaišana un jaunās darbības sākšana vēl ir stipri aiz kalniem. Un pa šo laiku mūsu rīcības cilvēki vēl rausies vaiga sviedros.
Eda
E
Piekritu. Šo gāzīsim, bet mums nav ko ievēlēt viņu vietā. Tie pedeja pusgada laikā jaundibinatie nav neko verti.
Roberts
R
No sis zaglu bandas,kas sastada "vairakuma koaliciju" jau neko citu nevareja sagaidit.it ipasi tadiem kretiniem ka dobelis,kuriem pedejas saaorata paliekas jau sen nodzertas. Nekas, dosimies visi uz referendumu un paradisim siem neliesiem,kas ir saimnieks saja valsti.
Viesulis
V
Tautas brāķis, kas sevi sauc par tautas pārstāvjiem, vēlreiz atklāti pierādīja savu gļēvulību un brāķiskumu. Nav citu variantu, kā iet uz referendumu un izmēzt Saeimas ēku no tautas pabirām!!!
Eda
E
1)tomēr joprojām nesapratu par prezidenta piedāvājumu: grib tiesības atlaist bez referenduma un/vai amata zaudēšanas? Kā karalis tatad? vai es maldos? 2)kā tur ar Pensiju likuma grozījumu (ne)pieņemšanu? Vajadzētu tos abus referendumus vienlaicīgi rīkot, jo mēs tomēr neesam tik bagāti.
Skatītājs
S
Visi 17 deputāti, kuri atturējās, ir gļēvuļi. Ja nē, lai glābtu savu politisko pakaļu, tad tā arī vajag pateikt. Kauns par viņiem!
lala
l
8.08 nevar - vairāk kā 2 mēneši no šodienas. droši vien tas būs 6. vai 12. jūlijs - tad ir daudz dziesmusvētku pasākumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Lasiet vēl:

Cik vēlētāju nepieciešams, lai grozījumi stātos spēkā? Kādas ir prognozes, vai tas izdosies?

Reklāmas kampaņu vilnis

Kādas reklāmas kampaņas sagaidāmas pirms referenduma, lasi šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas