Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Deputāti sūdzas par vardarbību "Degpunktā"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Kā tai Grīneveja filmā "Pavārs, zaglis, viņa sieva un viņas mīļākais?" - tādas īstas vardarbības ainas nemaz nebija, taču filma tik šausmīga, ka mati cēlās stāvus....Nu manu vislielāko iespaidu ir atstājušas nevis asinis, bet baltā halātiņā tērptais dakterītis, kas mierīgā balstī izskaidro, ka ir tā sacīt sūdi- principā jau vairumā gadījumu tas tāpat ir skaidrs jau tiklīdz izstāstīts, kas notika, taču, kad to pasaka eksperts....
Jepis
J
Tādi esam mēs un tāda mūsu valsts.
Jans
J
Sāk atgādināt padomju laikus, kad vis notika, bet rādīt nedrīkstēja. Ir vēl viena problēma, visos saziņas līdzekļos sensācijas un sliktais ir pirmajā vietā. Kur lai smeļas un mācās labo?
dzeris
d
Visumā var piekrist patriotam, tikai visu to parādīt arī var dažādi.
patriots
p
Vismaz Latvijā viens raidījums parāda, kas un kā pie mums notiek. Jo pats esmu vairākas reizes dzirdējis un arī redzējis, ka mūsu cienījamie policisti - iecirkņu inspektori u.t.t. ģimeņu strīdos ierodas, vai nu ar novēlošanos, vai arī neierodas vispār ( ierodas nākamā dienā pēc notikuma ar vārdiem "nu kas tad jums te vakar atkal notika".) Neierašanās laikā notiek ar apdomu, "lai jau agresīvais izārdās, pēc tam savāksim." Bet tai pat laikā agresīvais var izgraizīt kaut visu māju. Te nu ir panākts tas, ka cilvēki vairāk uzticas tādam raidījumam "degpunktā", nekā valsts policijai un griežas pēc palīdzības kur to var reālāk sagaidīt. Šajā gadījumā vismaz ir reāli pierādījumi un tie nenoklīdīs, jo tos redzēja daudz tv skatītāji. Un tas dūrējs nevarēs attaisnoties, ka viņa jau pati divreiz uz naža uzkrita. Kas attiecas uz sižetu, tad varu tikai teikt, vainojiet sevi un savu attieksmi pret apkārt notiekošo, bet ne ziņnesi, kas jums parāda kādi jūs esiet. Šo valsti mēs paši par mēslu bedri paši ar savu attieksmi padarām, ka varam pateikt, ja neredzam, tātad tā nav.
andre
a
Pirms Saeimas šmurguļi vēlas piekasīties pie Degpunktā rāditā sižeta,kur pēc manām domām nu nekā tāda jau nu nebija,Vakaros pārslēdzaties no saviem DZIESMU UN DEJU TV uz jebkuru citu kanālu,Jums par izbrīnu tur varētu ieraudzīt foršākas un trakākas lietas.Aiz gara laika vairs darīt nav ko.Labāk izvērtējiet savus smirdigos pirdienus.Kādu postu jūs nodarat Latvijai,Korumpeetie cūkas!!!!!!
fifa
f
Degpunkts ir tik aizvēsturisks savā garā un te galīgi iebrauca auzās. Būtu iežēlojušies par to meiteni, kuri uz skolu rudenī jāiet un gan jau būs kas pasmiesies. Tad sāpēs 100 reiz. Vaina ir raidījuma veidotāju visatļautībā un zemajā profesionalitātē. LNT vajag citu raidījumu. Aiztrieciet taču vienreiz ratā tos nopelniem bagātos stulbeņus visus pēc kārtas ar stulbo katrīnu sākot. Tā jau arī tiek veidota stulba tauta-falši pasniegts priekš vecenēm. Veidojiet ko tādu, kas vērtīgāks.
mikstsirdis
m
Stulbie liekuli deputati, tiesi vini ir novedusi valsts tada nabadziba, posta un tiesi tapec valda valsti cietsirdiba, vardarbiba. Tacu nu deputati telo baigos moralos cilvekus. Pretigie likuli, zagli, korumpanti. Vislielaka Latvija vardarbiba, neiecietiba, cinismis, nekauniba nak tiesi no deputatu, ministru, ierednu puses, tiesi vini ir tie kuri rupja, ciniska veida iznicina savu tautu, pat ipasi nepiepuloties tikai izzogot valsti, apzogot savu tautu un pienemot banditiskus likumus.
J.Hermanis
J
Stulbs paskaidrojums no Gulbiņa k-ga puses. Reitingu dēļ strādā visas televīzijas, bet nevajag spriest par visiem žurnālistiem tikai dēļ dažiem tv3 profaniem.
To vaaks
T
var just, ka esi Degpunktnieks vai šiem tuvu stāvoša persona....
vaaks
v
Ar kuriem bērniem? Kas ies skolā, Kura vecākus nogalināja, sadūra vai Kura tēti piedzērās un devās nogalēt citu bērnu mammas? Manuprāt, nerādot, neinformējot dzīvosim, kā ir, līdz kādam radīsies doma padurstīties. Un viesiem liksies, ka tā ir jābūt, ka ir jāpadursta otrais...līdz kāds neparādīs un nepateiks ko sliktu par visiem pieņemamu un pašsaprotamu lietu. Īpaši mazajam puikam paliks iespēja mācīties no pārdzīvotā - vai nu pēc nosodījuma TV, vai tēta skaidrojuma, ka tā parasti ir jārīkojas -mamma jāpadursta, ja mājās nav kārtība.
ASD
A
Tas bija vienkārši marasms...žurnālistiem viss, šķiet ir pie vienas vietas.
-SS-
-
Šiem vispār ir sirdsapziņa, kas būs ar tiem bērniem, kad būs uz skolu jāiet?
Bezdievis
B
... un žurnālists varonīgi aizlaidās, redzēdams ka tiek sadurta sieviete.
Sestdienis
S
Papriekšu Sirmais pārgrieza vistai rīkli, tagad " ģimenes" asiņainās orģijas... ar nepacietību gaidu, kad LNT sāks dienas vidū demonstrēt, kas notiek Rīgas sabiedriskajās tualetēs vai kā F-1 piloti mīlējas ar savām sievām pirmssacīkšu naktīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

etet

Sižets par kuru sūdzas Saeimas deputāti. "Uzbrūk ar nazi".

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas