Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Dome aizliedz Draudzības dienu gājienu, Tiesībsargs minstinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautājums
J
Nu kas tad būs, kad homoseksuālisti varēs staigāt pa Rīgas ielām turp un atpakaļ? Nu kas tad būs? Rīga būs demokrātijas citadele? Un tālāk?
Apriebies
A
cilvēki skaita santīmus, lai izdzīvotu, bet te tiek bezrūpīgi spriedelēts, kur homoseksuālisti varētu komfortablāk pastaigāties.
Ainārs
A
Aicinu visus rīt, 16. maijā neapmeklēt Rīgas centru, doties uz laukiem rušināties piemājas dārziņos, veikt sestdienas talkas savos dzīvokļos, lai Rīgas centrs ir tukšs kā mēra laikā, jo rīt tiešām būs savdabīga "mēra epidēmija"! Bet labā ziņa ir tā, ka no šīs sērgas var izvairīties vienkārši turoties pa gabalu! Galvenais mieru, bez naida un emocijām, un slimība pati pāries!!!:)
Lex
L
Dieva vārdā (un tieši DIEVA vārdā, nevis apustuļu pārdomās) ir arī daudz kas cits pateikts, piemēram, ka tev būs savu tuvāko mīlēt kā sevi pašu; ka akmeni lai met tas, kas pats bez grēka; dažus biezus vārdus Jēzus saka arī par farizejiem un liekuļiem; atminos arī tādu frāzīti, ka tas, kas savu brāli par ģeķi (t.i. losi, kretīnu, utt.) sauks, degs elles ugunīs... Tu, Dieva vārda piesaucēj, tev geji ir jāmīl kā sevi pašu! Ja tava sirdsapziņa to liek, tad mudini un palīdzi viņiem atgriezties no grākiem, nevis met sū.. maisus. Un atceries, ka Dievs ir žēlastība un piedošana.
skatitajs
s
nez kaadeel lielaakais pretinieks shoreiz klusee:) nu ats kas maaciitaajpartijaa gulj ar visaam peec kaartaas..
Skaidri pateikts.
S
Ja Dievs skaidri un gaiši Savā vārdā pasaka ,ka tādi dzimumsakari ir grēks ,kas ir ar sava dzimuma partneri,tad vairs nav jāšaubās.Dievs zin ko Viņš saka,un ja mēs runājam ko citu, sevi attaisnodami savā netiklībā,tad šādi cilvēki netikai piekopj grēcīgu dzīves veidu,bet arī melo pret patiesību ,kas ir Dieva vārds un likums visiem.
Tev,taai.
T
Kurš liedz šiem grēku un nešķīstas dzīves piekopējiem,dzīvot normālu cilvēku dzīvi.Lai atmet savus netikumus,un nekačā te nezin kādas viņu tiesības. Varbūt nekrofili, zoofili,alkaši .narkomāni un visādi citi fili un māni,arī sāks te pieprasīt savas tiesības,sāks veidot organizācijas, izziet ielās ar draudzības dienu lozungiem,savākties no visas pasaules te Latvijā , un pieprasīt savus likumus. Nav ko te demonstrēt savu izvirtības teoriju,mēs savādāki.Nē--jūs neesat savādāki, bet jūs esat izlaidušies,netikli cilvēki,un jūs gribat ,lai legalizē jūsu grēku,un to pieņem kā likumu . Jūsu nodoms ir sacūkot Latvijas bērnus,sabiedrību ar saviem uzskatiem,un netiklo dzīvesveidu un likumiem ,kas neatbilst nekādām cilvēcibas normām.
Šlesers
Š
Paldies Tev Mozaika Lēti un bezgala efektīvi! Paldies! Nepadodies Linda! Vismaz līdz vēlešanām! Labu vēlot Rīgas mērs!
Vija
V
Paldies PCTVL!!!
no rakstiem
n
„Pētījumā piedalījās homofobu vīriešu grupa (n=35) un nehomofobu vīriešu grupa (n=29); piederība grupai tika noteikta, balstoties uz homofobijas indeksa testa (W. W. Hudson & W. A. Ricketts, 1980) rezultātiem. Vīrieši tika pakļauti seksuāli eksplicītiem erotiskiem stimuliem — heteroseksuālu personu, homoseksuālu vīriešu un homoseksuālu sieviešu seksuālu aktu videoierakstiem; tika fiksētas peņa apkārtmēra izmaiņas. Dalībnieki izpildīja arī agresivitātes testu (A. H. Buss & M. Perry, 1992). Abās grupās tika novērota peņa apkārtmēra palielināšanās kā reakcija uz heteroseksuāla rakstura un homoseksuālu sieviešu seksuālu aktu videoierakstiem. Peņa apkārtmēra palielināšanās kā reakcija uz homoseksuālu vīriešu seksuālu aktu ierakstiem tika novērota tikai homofobiem vīriešiem. Agresivitātes ziņā grupas neatšķīrās. Homofobija acīmredzot ir saistīta ar homoseksuālu uzbudinājumu, ko homofobais indivīds vai nu neapzinās, vai noliedz.*” Henry E. Adams, Lester W. Wright, Jr., and Bethany A. Lohr. Is Homophobia Associated With Homosexual Arousal? Journal of Abnormal Psychology, 1996, Vol. 105, No. 3, p. 440. * Homofobo vīriešu uzbudinājuma pašnovērtējumi ievērojami atšķīrās no peņu mērījumiem.
Zane Grīnberga
Z
Lai Taisa pie uzvaras pieminekļa....!!
anonīmais šakālis
a
Francijas vēstnieks jaucas Latvijas Republikas iekšējās lietās! Viņš ir uzbrucis Latvijas Republikas suverenitātei! Izraidāms nekavējoties!
rudā kaķe
r
Ja zilajiem nepievērstu uzmanību,viņi neko nerīkotu.Cik šie Dimityerei maksā,lai viņa gejus reklamētu?citādi nevar būt, jo,lielāks troksnis,jo vairāk reklāmas!žurnālisti arī vainīgi,kurina baigo interesi. ja es gribu redzēt jokus,eju ur zoodārzu.
:o)
:
Un kāpēc Dome neaizliedza pretvalstisku elementu pasākumu 9. maijā?
007
0
Francijas vēstnieku ziepēs... :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Lielbritānijā aptuveni 10% homoseksuālu pāru adoptējuši bērnus

Policija pieļauj provokāciju iespēju Baltijas praida laikā

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Par Draudzības dienu gājienu tomēr lems vēlreiz


Vairāk nekā puse domnieku aicina neatļaut rīkot geju un lesbiešu gājienu Vērmanes dārzā


LASI VĒL

Domes lēmuma pilnais teksts atrodams šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas