Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - E-lietu sekretariāts, visticamāk, tiks saglabāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zoja
z
Ak, dievs, kā tas viss smird! Elietu sekretaiātu atstāja ZS dēļ, ja ne šamējie parūpētos, ka viņu cilvķiem samazināto vietu deļ, varētu pašūpot valdību. Un to nu visi šietie, vienā striķītī sasietie noteikti nevēlas. Elementārs šaha gājiens. nekā personiska.
BET
B
Kurš teica, ka viņi ir labāki? Kurš teica, ka viņi nekļūdās? Kurš teica, ka mums jādara kā viņi? Kurš teica, ka mēs no viņiem nemācāmies? Starp citu, Jūs esat nepieklājīgs, es pat teiktu rupjš. Neesat man pazīstams, lai uzrunātu uz Tu un pie tam tik rupjā tonī. Izsakiet savu viedokli, lūdzu, bet nepārkāpiet to robežu, ko sauc par cilvēka noniecināšanu.
ululiņš
u
Tu savā ierēdņa demagoģijā mēģini sajaukt 2 dažādas lietas: lūrēšanu cita zupas šķīvī ar mācīšanos no tiem, kuri labāki par mums. Starp citu, pavāri mācās ne tikai no citu zupas šķīvjiem vien..
ululiņš
u
Tā iet, kad par ministriem ieceļ lielākos kretīnus. Tie savāc vē stulbāku ierēdņu varzu.
krista
k
Ak, Kungs un Pestītāj, apžēlojies - Kastēns tagad atgriezīsies Saeimā!
BET
B
Un ļoti labi, ka tā! Man patiess prieks, ka viņiem iet labi... Kā jau teicu, katram savs ceļš ejams. Viņi vienkārši ātrāk sāka attīstīt e-pārvaldi. Pie mums tas nāk vēlāk. Un nemaz ne visur viņiem tik ļoti veicas. Piemēram, e-vēlēšanas Igaunijā izgāzās... Vienkārši sabiedrība pašreiz nav gatava pieņemt to jauno, kas tiek piedāvāts. Ir taču tik grūti atteikties no ierastās kārtības, no ierastās rutīnas :) Droši vien tikai nākamā paaudze būs tik izglītota un gatava pieņemt un izmantot piedāvātās iespējas.
poohstick
p
Igaunijā un Lietuvā nebija tik gudri un neizveidoja sekretariātu, kurš būtu atbildīgs par e-pārvaldi.. ____________________________ kas tas par sviestu? Igaunija e-lietās ir gadus 5 mums priekšā bez visa sekretariāta.
skolotāja
s
Ja jau tie ierēdņi ir tik gudri un izglītoti, tad taču viņi varētu pacelt skolotāju profesionalitātes latiņu pietiekamā augstumā. Pie tam daudzi no viņiem varētu arī paši dzīvē izmēģināt realizēt savas ieteiktās direktīvas un normatīvus skolām.
dzeris - ululiņš
d
Tu gan neattapīgs. Latviešu vidusmēra ierēdnis vienkšrši par 30% stulbāks par lietuvas vai igaunijas ierēdni, nu tāpēc tas ir. Ko izdara viens leitis vai igaunis - tur vajag pusotra latvieša. Nu kā tu vari neticēt latviešu godaprātam???
mnja
m
e-lietu sekretariāts - vienīgais no kuriem būtu jēga.. ja vien jamie patiešām arī kaut ko darītu, nevis vilktu gumiju un kaut ko maharētos ar e-parakstu u.c. citām e-lietām..
BET
B
Igaunijā un Lietuvā nebija tik gudri un neizveidoja sekretariātu, kurš būtu atbildīgs par e-pārvaldi... Tagad viņi mēģina tādu izveidot. Vispār nevajag skatīties cita "zupas šķīvī", bet pašam savā. Vienam ir tā, otram - citādāk. Katram savs ceļš ejams. P.S. Un kredīti rodas ne jau tāpēc, ka baigi labā dzīve pienākusi, iegūstot valsts darbu, bet tāpēc, ka cilvēki tic stabilitātei un drošumam, ko sniedz valsts darbs. Laikam jāsaka, ka ticēja... Jo tagad ir pierādījies, ka arī tas nav stabils. Nekas vairs nav uzticams, drošs un stabils.
Bijusī
B
Tur jau tā nelaime, ka ir ieviestas n-tās struktūras, lai būtu labi apmaksāti vadoši amati partijām noderīgajiem cilvēkiem. Bet, kas gan tas par priekšnieku, ja tam nav kārtīgs padoto štats. Tad nu tiek pieņemts pūlis ar bez vainas vainīgajiem, kuriem liek pārskatīt un pārbīdīt dažādus tukšus birokrātiskus papīrus. Alga puslīdz ciešama, bet jēgas, godīgi sakot, nu pilnīgi nekādas! Salīdzinot ar skolotāja darbu, protams, mierīgāks un naudā nedaudz labāks darbs, bet krīt uz nerviem ar brīžiem neiedomājamu stulbumu.
Bokseris
B
Tiem mērkaķiem ir jādod purnā. Savādāk nekas nebūs.Putinās tikai Latviju tālāk.
Toms
T
Ja ir "e"ministrija, tad kāpēc nav " b" un " p ž" ministrijas. Vajag dibināt.
ululiņš
u
Vai ģimeņu, kredītu un visa pārējā dēļ vajadzētu izveidot vēl kādus pāris sekretariātus? Kāpēc Lietuvā un Igaunijā ar to pašu darba apjomu tiek galā par 25 - 30 % mazāks cilvēku skaits? Acīmredzot, šie % vienkārši barojas pie partiju silēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas