Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Eksperti: lēmums jāpieņem partijai un Kastēnam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu-reiz-nikna
n
Atjēdzieties! Kas ar visiem notiek? Nellija Ločmele: "Ja Kastēns būtu kādas ultraliberālas partijas pārstāvis un aizstāvētu brīvo mīlu, tad tas nebūtu nekas (..)" Brigita Zepa: "Kas atļauts citiem, nav atļauts ministram." KAS nebūtu nekas? Kas KO atļāvis kādiem CITIEM? Ultraliberālie - Ok, konservatīvie - fui? "Citi" (t.i., tā kā tie, kas nav ministri) tā kā varētu, Kastēns ne? Normālas cilvēciskas vērtības tā kā būtu svarīgas tikai tad, ja esi konkrētā politiskā spārnā vai valdībā, citādi - nekāda vaina, akceptējam (tā sacīt, kuram negadās)? Tā ir nostāja, ko pauž nopietns medijs?
ciniķis
c
labais, es ar labprāt kādai žurnašļuškai pupus paspaidītu. Kur var uzzināt cik aizies honorārā? tanti gan neesmu redzējis, nezinu cik būs jāizdzer, ceru, ka man nebūs jāpiemaksā.
māmiņa
m
Nebūtu šīs nelietīgās partijas, nebūtu māmiņu algas. Nevarētu es te tagad vēsā mierā sedēt mājās ar bērnu un čatot netā. Nav jau tas velns tik melns k viņu te mālē.
lūriķis
l
Nav jau provokācija pret Kastēnu bet pret svētulīgo Šleseristu partiju ,ar tās naudas makiem,man riebjas tā visa svētulīgā būšana kuru mēģina uzdot par valsts iedzīvotāju uzskatiem.
eBio
e
Manuprāt tā bija "zilo vērtību" propagandētāju atriebība par Kastēna nepiedalīšanos geju manifestācijā. Un mēģinājums diskreditēt LPP/LC, kuras popularitāte pēdējā laikā strauji aug. Interesanti, kādai būtu bijis jābūt pareizai reakcijai?! "Piedod, mīļā, esmu vienaldzīgs pret jaunām sievietēm.", "Piedod, bet es mīlu vīriešus", "Es esmu ministrs, nevis vīrietis" (apmēram kā padomju laika anekdotēs par piedzīvojumiem ārzemēs: - "Impotents?" - "Nē, padomju tūrists, komunists!"). Vai varbūt steigšus zvanīt uz SAB, KNAB, DP - "Palīgā, mani mēģina pavedināt!!!!" Tā bija normāla, tradicionālas orientācijas, garīgi un fiziski vesela vīrieša reakcija uz situāciju. Es būtu rīkojies (un arī rīkojos) tāpat, varbūt vienīgi uz tizlām īsziņām nenopirktos... Un, paldies Dievam, neesmu ministrs. :-) Par "Dienas" ievirzi man nekad nav bijis šaubu, bet šī lieta iet ārpus katras kritikas. Tas ir apmēram tāpat, kā sabiedriskā vietā uz monitora "nejauši" parādīt pornofilmu. Un sašķirot sabiedrību - ja tevi tas neuzbudina, tātad impotents vai maniaks ar sevišķi perversām nosliecēm, ja uzbudina - tātad izvirtulis...
ok
o
suuks ok
nujaaa
n
Kurš te vispār drīkst aizstāvēt ģimenes vērtības (izriet no jūsu definējuma)... Tātad nost ar ģimenes vērtībām. Zemiski, arī stulbi un piedevām noziedzīgi pēc būtības. Tikai tā ir novērtējama VISA šī kampaņa, un piedalīšanās tajā praktiski jebkādā formā.
nujaaa
n
Redaktores kundze! Es Jūsu vietā būtu paņēmis pāris dienu slimības atvaļinājumu, vai kādu komandējumu uz ārzemēm. Katrā ziņā Jums var būt panākumi arī tā, kā tagad esat iesākusi. Tikai ir vismaz viens bet. Un to varētu izteikt līdzībā apmērām tā, ka vienlaicīgi nevari būt nevainīga jaunava un "ielene". Vienkārši gan ekonomikas un arī citi likumi un nosacījumi ir dažādi un visbiežāk NESAVIETOJAMI. (Es neesmu pret plaša profila..., tikai ne jau šis ir tas gadījums.) Vēlu Jums veiksmi.
jurists
j
Jautājums ir: kurš maksāja restorāna rēķinu? Ja Jolkina, tad viņa ir m.... Ja uz pusēm, tad o`kei! Ja ļāva izmaksāt Kastēnam, tad diemžēl pērkama sieviete. Un intīmo kāju glaudīšana tad būtu jāuzskata kā apmaksāts intīmserviss.
Vecais
V
Skaidrs, ka Kastēns tiek sodīts par nepiedalīšanos Geju gājienā. Salīdziniet laikus: pirmā SMS tieši pēc tam, kad viņš pirmo reizi paziņoja, ka piedalīsies nevis gājienā, bet savu bērnu izlaidumā. Nu ko, uzskatīsim, ka Oskars atkārtoti, nu jau ar savu rīcību pierādījis, ka viņš tiešām nav gejs, bet gan normāls džeks. Un cerēsim, ka to pratīs novērtēt arī sieva. Vienu brīdi man bija žēl žurnālistes, jo visām Mata -Hari un Ļubovām Ševcovām liktenis ir bijis labākajā gadījumā bēdīgi slavens, bet parasti - tikai bēdīgs. Un Galvenajai redaktorei no tā visa tiešām vajadzēja turēties divu nakšu jājiena attālumā, jo tur nu kompromatus izvilkt dienas gaismā tiešām nav grūti.
studente
s
Vienkārši liekas smieklīgi, ka te kaut kādu morāli sludina kundze, kurai pašai privātā dzīve ir absurda līdz nelabumam
kompromaati
k
Es arii varu piedaavaat veselu kaudzi kompromaatu par cien. redaktores laulaato draugu. Kaa zinaadama, ka reiz noderees, saglabaaju.
gomez
g
Atvainojiet, bet manuprat šis "lieliskais" "dienas" eksperiments ar Kastēnu ļoti atgādina to, ar ko nodarbojas senākās profesijas pārstāves. Es nevienā brīdī negribu aizstāvēt Kastēnu, bet tomēr - ja jums nav kur piesieties par viņa kā amatpersonas rīcību - labāk paklusējiet. Bļaut tagad par augstajām vērtībām, utt. - piedodiet, tā ir demagoģija... Man šķiet, ka pat "privete dzive" vel tikl talu nebija aizdomajusies. "diena" izdomaja sarikot Klintona - Lavinski skandalu latviešu gaume? Apsveicu - izcils žurnalistikas sasniegums!!!
FFF
F
Ja sievietēm ir puslīdz skatāma, teiksim labās kājas pēda, arī tā kļūst par erotisko zōmu, gaidot un cerot, ka kāds piepisīsies. Un tā jau no trīs gadu vecuma. Pareizājk sakot no mirkļa kad bēbis aptber ka ir līdzīgs mammai, un ka sievietēm jānēsā brunči.
busty tiem, kas oponēja vai p
b
jā, sanāca ar draudzeni diskusija no darba mājās braucot arī par šo tagad tik aktuālo tēmu :) atzīstos, politika pēdējā laikā palikusi man otrajā plākksnē, tikai šovakar uzzināju, kādu partiju Oskars pārstāv :) oki - pats atbildīgs par saviem gājieniņiem, pie kam... man Oskara sakarā arī maza subjektīva nepatika, daži radi sapratīs :) p.s. un tik un tā... ja kāds man aizrādis par manām publiskajām aktivitātēm, kad es sagribēšu kādā partijā.... un es jau gribu! :))))) p.s.s. mērķis ir attaisnojis līdzekļus un basta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VEL

LASI VĒL UN NOKLAUSIES AUDIO INTERVIJU AR KASTĒNU

Kastēns ielaižas sakaros ar jaunu meiteni. Skaidro, ka tikai spēlējies.



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas