Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Ekspertu domas dalās, vai referendums ir SCP izgāšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TV
T
Kaut kas nav kārtībā ar demokrātisko referendumu matemātiku: Lai referendums būtu noticis par būtu jānobalso (453730 :2) +1 =226866. Tas nozīmē, ka visi, kurus valdošie pierunāja neiet uz referendumu būtu aizgājuši, referendums būtu noticis, jo par nobalsoja 333799! Tātad referendumu izgāza valdošās koalīcijas attieksme pret demokrātiskām vētībām, bet matemātika pierāda, ka referendums pēc būtības ir noticis un vēlētāji nobalsojuši par grozījumiem.
zvirbulēns
z
Sabiedriskā organizācija "Sabiedrība citai politkai" līdz šai dienai tā arī nav tikusi skadrībā, kas viņi ir, ko viņi grib, ko negrib, kādas vērtība uzturēt. Nav viņiem cilvēki. Ir tikai krievalodīgais Štokijs, Pabriks un vēl daži. Vispār drūmi.
...
.
Vai ta tagad nav tāpat?
...
.
Lai tik Štokenbergs ar domu biedriem veido jaunu partiju, ceru, tur daudz gudru cilvēku, vajag visiem apvienoties un beidzot strādāt valsts labā, lai būtu vīzija kādā virzienā valsts attīstisies. Mācieties kaut no leišiem, tiem ceļi gludi kā galds, kā iebraucu Latvijā, tā sāka drebināt.
VOVA
V
Visa vaina ir SHTOKIJA nepareizajaa likuma sacereeahanaa.Nevar visiem maksaat vienaadi.Nekaadaa gadiijumaa SLAISTI ar mazu darba staazhu, nevar sanhemt vairaak, kaa ir nopelniijis.
Naivie pensionāri
N
Es tikai apbrīnoju šito ārkārtīgi naivo tautu, kura 150. reizi atkal un atkal cer, ka šī valdība viņu labā kaut ko darīs! Jā, varbūt pieliks pa 20 latiem katram un tad skaļi kladzinās kā vista, olu izdējusi. Bet inflācija jau nenosegs tos knapos pielikumus - pensionārs pie tik lielām cenām nespēs pat aiziet līdz veikalam, kur nu vēl iepirkties. Tas viss kopumā nedos absolūti neko. Būtu vismaz gājuši balsot, plānprātiņu bars!
To var retais
T
Ja viņi pārvilinās no valdības Leiškalnu , tad es varbūt noticē''su, ka viņi var uztaisīt kaut ko dsakarīgu. Šobrīd es tur neredzu, kas viņiem varētu veidot sociālo programmu. Tur ar nosaukumu ekonomists vien nepietiek. Tur ir kaut kas arī jāzin un j;āreds lietas kopsakarībās.
STULBUMS
S
Kāda izgāšanās un kāds zaudējums!? Puiki uztaisīja pa valsts piķi tādu reklāmas kampaņu kāda nevienam ''pozitīvistam'' pat sapņos nebija rādijusies!!!. Tas tak muļķim bija skaidrs, ka referenduma rezultāts šai gadījumā vispār nav būtisks, jo pretējā gadijumā diezi vai referendumā uzdotu jautājumu uz kuru principā skaidrā prātā domājoš cilvēks nevar atbildēt. Var sakurināt izmisušus pensionārus, kuri neko negrib dzirdēt kas tur nākotnē būs vai nebūs, bet cilvēks kurš mēģina saprast kā ir pareizi to vienkārši nevar saprast, jo masu informācijas līdzekļi ir pilni ar PROFESIONĀLU cilvēku diametrāli pretējiem viedokļiem. Ta ko lai tur viens mirstīgais no tās šļuras saprot? NEKO un balsojums var būt tikai emocionāls un ar ekonomisko loģiku tam nav nekāda sakara.
Lāpītāja.
L
Nu re, ap štokijiešiem un viņu SCP vien te runas grozās, tas vien pierāda, ka viņi ir vinnētaji, faltiski neko daudz neieguldot.Ne viņi bija tie, kas iniciēja šos grozījumus, neviena publiski nemanīti daudzi simti atbalstītāju no citām mazākām partijām un nevalstiskām organizācijām,kā piemēram pilsoniskās iniciatīvas centra, kurā tās visas apvienojās rosījās un aģitēja cik spēja, bet tas neviena nav miljonāru orgaizācijas un nevarēja ne raidlaikus, ne reklāmas nopirkt, šitas miljonāru Škēles frankenšteiniskais projektiņš drusku TV pagrozījās,necentās īpaši naudiņu tērēt un arī Kokins,ka te daži saka nav vis kāds bālais zēns, viņš vienkarsi nemaz arī necentās neko pierādīt, norunāja savu runajamo ķeksīša dēļ un viss, viņiem tak nekādu rezultātu nevajadzēja, vēl līdz vēlēšanām ir laiks nopelni aizmirstos, viņi te tā arī parušināsies, sagaidīs krīzes kulmināciju,vēlēšanu priekšvakaru un tad nāks klajā ar satriecoši pareizu projektu nodokļu reformā, par kuru tad tiks tērēta milzu kampaņas nauda un ļautiņi atkal nobalsos, un atkal vienai no valsts un tautas labuma izsūkšanas partijām būs vietiņa Saeimā. Pēc vēlēšanām varēs, kā vienmēr solīto nepildīt, tā tak ir bijis un būs, jo kamēr mums būs tik infantila vēlētāju masa, tikām tā arī būs.
A.
A
Kāpēc izgāšanās? Ja nākamjās vēlēsanās par viņiem nobalsos tik daudz vēlētaju, tad viņi varēs veidot valdību un noteikt toni Saeimā! Izgāšanās ir sēdēšana aizkrāsnē un visu citu kritizēšana, bet, kad tas jāpasaka publiski, tad redzam kā tas ir. Paldies viņiem par ieguldīto darbu un idejām!
zvirbulēns
z
Gobzemam norūpējies vaigs :))))
Soc
S
30 % nakosajas velesanas sis referendums Stokijam garante, bet ar ko viņš taisīs koalīciju? Kur ir Kalniete, Elerte, Čepāne? Viņu vienkārši vairs nav. Sanāks vien ar Jauno Laiku.
jaunietis
j
Štokenberg, ej mājās.
A.K.
A
Pēc iepriekšējā referenduma izgāšanās Štokenbergs teica, ka valdībai tomēr esot "jāiet mājās", jo referendumā piedalījušies daudz civēku, kuri neatbalsta valdību. Tā kā šoreiz referendumā vēl vairāk cilvēku neatbalstīja Štokenbergu, tad "jāiet mājās" būtu viņam pašam. Un Kleinbergam arī.
dzeris - MuMu
d
Un kuri tad ir tie tavi favorīti, kam tu uzticies? Bomži, vai? Bet ,vismz dators un internets tev tak ir, skrandu proletārijs neesi?Latviskā skaudība, ka kādam vairāk kā tev?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas