Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - FOTO: Piemin vēsturisko plēnumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skumigi
s
ka pec 20 gadiem ta laika ceribas uz taisnibu un neatkarigu Latviju ir zudusas,tapat ka ticiba t.s. inteligencei - paskat, kas tagad pie varas - no tas pasas elites ka toreiz.... Parejie vai nu cinas par izdzivosanu Latvija vai ari izklidusi pa pasauli. Kapec nebrauc atpakal? Gandriz katrs saka, kas uz arzemem aizbraucis - te pret mums beidzot ka pret cilvekiem izturas... Tik vien ta ieguvuma, ka robeza vala.
ge
g
Radošo savienību plēnums '88 vs. Lietussargu revolūcija '08 ...?! Savāds akcents. Kaut kā skumji palika. Ja jau salīdzināt, tad toreiz tā bija cīņa pret svešu varu, tagad - pret savējo cinisko eliti. Varu mēģināt saprast kādēļ toreiz daudzi no radošajiem bija iepriekš pinušies divdomīgās attiecībās ar komunistiem. Bet kāpēc tagad ar tiem, kuriem pat ideoloģijas nav'a, tik prasta alkatība...?! Patiesībā salīdzinot plēnumu ar lietussargiem (ne)vilšus ir sanācis tāds kā pretnostatījums. Kurš un kādēļ šādu noti izvilka - "Diena", paši varoņi vai žurnālisti ar "lamatu" jautājumu?
šoreiz bez paraksta
š
Es Vulfsonam jau 1975. gadā kompartijas vestures lekcijā jau teicu par tiem tankiem. Nu nepiekrita viņš toreiz man. Viss esot bijis likumības robežās u.t.t Dīvaini gan! Vai ne? Kā cilvēki maina viedokļus . Un nevajag vaimanāt, ka toreiz neko nevarēja ne teikt ne iebilst..Man ir cita pieredze.
neparastais
n
nez kaapeec viņiem gruuti atziit , ka tautas fronti radiija boļševiki ar VDK paliidziibu , lai perestroku vareetu aizvadiit pa centraalkomitejas nospraustu ceļu un saglaabtu mirstošo sociaalismu , bet tad sekoja sociaalistiskaas nometnes pilniigs sabrukums un VDK zaudeeja kontroli, kautgan tie kas seedeeja toreiez pie pirmaa galda taa arii šodien seež, kauns pa visu ģiimi teju 19 gadu pagaajis bet no ruupnieciski attiistiitas valsts esam nonaakuši totaalaa nabadziibaa , kautgan ir radiiti 300 miljonaaru , privatizaacijas rezultaati aciimredzami , pensionaari skolotaaji dakteri un daudz citu cieniijamu profesiju paarstaavji dziivo arminimaalajiem ienaakumiem , cik tuukstošu pametuši savas maajas , savu valsti lai mekleetu laimi svešumaa , vai juusu sirdsapziņa tiira , Petera kungs, arii Skulmes kundzei jautaaju to pašu, juus pildiijaat savu priekšnieku riikojumus un šodien dziivojat kaa nieres pa taukiem , liekuļi....Maskavas roka juutama veel tagad.
Mūsu Trio
M
Tomēr nokāt dr.I.Lazovski pie vietas? Jauki! Perfekti darbinieki esat.
Kalnietis
K
Skaisti pashlabuma mekleetaaji ,kas veel cik daudz var par to runaat.. Latvija kaa valsts pastaav vairaak nekaa 15 gadus un kaadi rezultaati?Izniicinaats ir viss ,kas veel palicis driiz piebeigs,kur LATVIJAS VALSTS ideja,kur patriotisms,fucking dzejnieki visos laikos buus labi jo domaa tikai par sevi. Vinniem nesaap jau sen vairs nesaap.
Valmiera
V
Vienkārši "jauniešiem komjauniešiem" tai laikā tika dota atļaauja no "orgāniem" un viņi to realizēja kā kautko nebijušu un neredzētu....un nekas vairāk (un nav ko te dižoties....laikam tak kāds atkal to atļauj un apmaksā)
Parastais
P
Man nācies dzirdēt, ar kādu neviltotu smeldzi Peters atceras laikus, kad strādāja Maskavijā kā vēstnieks. Diemžēl es nespēju noticēt, ka Latvijas patriots, kas organizē Pirmo lielo dumpigo Plēnumu, ar prieku vēlāk piedalās Kremļa ierēdņu tusiņos.
Zīle
Z
Mīļā sirds! Ilmārs Lazovskis NEKO šodien nevarēja pateikt, jo viņa diemžēl vairs nav mūsu vidū.
Anis
A
Dr. Lazovskim pat Stardiņa klīnikā ir neliels krūšutēls uzstādīts, bet 2005. gadā iznāca viņa kundzes grāmata par I. Lazovski, un nu viņš 2008.g. piedalās konferencē... Piedodiet, bet kas notiek ar mani? Vai arī - kas notiek Latvijā?
J
J
Ineteresanti kā medicīnas doktors, profesors Ilmārs Lazovskis varēja piedalīties šodienas preses konferencē, ja viņš nomira 2003.gadā? Brrr........ izklausās pēc mistikas...
Visi trīs
V
Kad juta, ka sabruks PSRS, sarosijās lai paliktu virspusē.
Йа креведко
Й
Cīņa par Latvijas neatkarību, ha-ha. Cik tanku esat iznīcinājuši šai cīņā. Turpiniet tālāk ticēt saviem maldiem. Kolaboracionisti caur un cauri. No šiem trim bildē vismaz divi bijušie komunisti.
zvirbulēns
z
Cilvēki foto labi dzīvoja i krievu laikos, i tagad, ap varu, pie varas, ap galmu, pie galma un visam pāri - es ļoti cienu ģenerālprokuroru Jāni Maizīti ( LR 1programma - Māra Zālīte - Latvijas gadadienas svinību laikā).
lno
l
Ja, plēnums bija pagrieziena punkts cilvēku apziņā: vieni uzskatīja, ja jau Vulfsons ir palaidis muti, tad lieta ir pilnigi droša, bet noklausījušies pa TV plenumā runāto, pielaidīgaki kļuva pat tie, kuri Helsinki 86 dalībniekus lamāja par imperiālisma pakalpiņiem vai arī neizglītotiem tumsoņām /no Demakovas/:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas