Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Gājienā Gruzijas atbalstam piedalās vairāk nekā 1000

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grāmatvedis
g
Gājienā, pēc pēdējām ziņām, piedalījās vairāk kā 3000.
shtirliz
s
...krievu šovinisti ievieto savas jēlības latviešu saitos prakstoties ar latviskiem nikiem-neticiet ,tās ir 5. kolonnas provokācijas ...
jaunietis
j
Un kāpēc kādam būtu jāklausās tie krievu murgi? Pietiek jau ar PBK un RTR ziņu izlaidumiem, kuros ir vieni vienīgi meli un demagoģija.
jaunietis
j
Nevis mēs tizlojamies pa ielām, bet izrādām atbalstu valstij, kuras teritorijā ir citas valsts karaspēks. Ar vārdu tizlošanās var nosaukt to, kas katru gadu notiek pie Uzvaras pieminekļa, kur tu un tev līdzīgie'dzer un danco.
Svešinieks
S
Diemžēl vakar nokavēju šo pasākumu.
Ješka Miķeļa dēls
J
Nekad nerunā visas tautas vārdā. Saki tā: es būdama stulbene (tālāk seko tavi murgi).
elza
e
ceru, ka vairāku augstu amatpersonu uzturēšanās Tbilisi kaut ko dos, un NATO beidzot izlems ko saprātīgu.
krievs
k
vse kozli
saule
s
Vispirms latviski rakstīt iemācies un tad te bubini, mazo urlēn :D
...
.
jus visi latvieshi esat tik stuulbi , jaa protams zeel gruziju , bet neuzkatu ka vinjiem vaidzeetu paliidzeet jo pashi ir vainiigi par to , un ja mees vel kaukur siikaa mazaa latvija iejauksimies un ja tas krievijai nepatiks , un ir iespeejemiiba ka vinji var saakt karu ar mums , un ko tad juus domaajat dariit pret vinju armiju nav veerts nemaz ciiniities un varat jau tagat spraakt nost , ko juus visi esat tik stuulbi un meeginat visi sabojaat atieciibas ar krieviju tur nu gan jaabuut gudram , saliidzinot latvija ar krieviju mees esam vieni suuda gabali a juus vel te tizlojaties pa ielaam..
tas labi
t
prieks, ka latvieši vēl var kādu vārdu kopā pateikt!
orknexus @ yahoo . com
o
Masu akcijā šodien bija nevis "vairāki simti" (LNT) vai "vairāk par tūkstoti"(LTV1), bet vairāki tūkstoši ļoti niknu un apņēmīgu cilvēku, kas protestēja pret Krievijas īstenoto neatkarīgas valsts sagrāvi un okupāciju. Fui žurnālistiem, kas pat masu skatu nespēj jēdzīgi nofilmēt, savādāk radās iespaids, ka to krievu provokatoru bija gandrīz tik pat, cik protestētāju. Aizejiet atpakaļ uz savu žurnālistikas fakultāti vai kinooperatoru kursiem, pamācieties kā jāveido sižeti un kā jāapietas ar kameru!
Statistiķis
S
To Q. Nedomāju. ka vajadzētu ignorēt normālus komentētājus, kuriem ir savas domas un argumenti. Tu netici Saakašvili, bet vai no Krievijas specdienestu darbiniekiem sastādītā Dienvidosetijas valdība būtu patiesas informācijas sniedzēja? Daudzkārt tiek minēti 1600 bojā gājušie Chinvali iedzīvotāji, bet pa Chinvali šāva gan gruzīni, gan Krievijas armija. Vēl cits jautājums - kā salīdzinoši neliela valstiņa varēja izveidot tik lielu un labi apbruņotu armiju? Kam bija izdevīgi radīt un uzturēt tādus karstos punktus kā Piedņestra Moldāvijā, Kalnu Karabaha starp Azerbaidžānu un Armēniju, Dienvidosetiju un Abhāziju Gruzijā. Varbūt atceries simtiem tūkstošu gruzīnu bēgļu, kuriem Dienvidosetijā sarīkotās etniskās tīrīšanas rezultātā nācās pamest savas mājas? Tā ir tikai neliela daļa no jautājumiem, bet atbildes uz tiem man liek ja ne gluži attaisnot Gruzijas rīcību, tad vismaz izprast iemeslus.
lux
l
Neviens jau nenoliedz, ka D.Osetija ari ir civiliedzivotaju upuri. Cilvēciski viņu, protams, žel. Bet: 1) Krievija, pat ja gribēja aizstavet savus pilsoņus, kurus vina verveja, dodama osetīniem krievijas pases pa labi un pa kreisi, ta nedrīksteja rīkoties, lai butu cilveku upuri, 2)Krievija pārkapusi visas starptautiskās normas, eskalējot konfliktu un pārcelot to uz teritorijām, kuras nekadi nav D.Osetijas teritorija, turklāt oficiali krievija pati nav atzinusi D.Osetijas neatkarību, 3) krievijas oficialie pārstāvji ANO jau paši sapinās savos melos, nejausi izplapādami, ka viņu mērkis gāzt prezidentu,° 4) krievija visu to iniciēja, lai tai butu piekļuve gāzes vadam. Un tāpēc tiek iznīcināta šī skaistā zeme un viesmilīgie laudis. Krievijai humānisms svešs. Lai visi labie gari sarga Godmani.
Aleksandrs
A
Ciniska tirgošanās ar patstāvību alkstošu tautu centieniem un likteņiem. Piejai jābūt vienotai, pretējā gadījumā būs tikai liekulība, meli un asins izliešana. Sevišķi par tautu aizstāvjiem būtu jāatturas uzmesties vīriņiem, kam pašiem rokas līdz elkoņiem asinīs (Čečenija, Kurdistāna, Katalonija ir labi piemēri šiem dubultstandartiem. Tādēļ kā Osetija, tā Abhāzija pelnījušas neatkarību, taču ne jau kā Krievijas topošie satelīti.) Te nu īstā vieta būtu īpašai ANO komisijai vai pat institūcijai. Arī Latvija varētu nospēlēt lielisku piemēru, atvēlot Sabiles novadu neatkarīgai Čigānu Valstiņai. No tūristiem ( un peļņas ) nevarētu pat atkauties. Arī līviem vajadzētu neatkarīgu Līvod Rānda. Būtu sajūsmas pilns atbalsts no Somijas, Igaunijas, Ungārijas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIDEO


Video no gājiena skatieties šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas