Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Gerhards meklē juridiskus risinājumus Andrējevas hobijam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Tātad gaidīsim pirmo 100% epizodi, kas parādīs, ka mūsu visu maciņi ir cietuši tāpēc, ka kundzei gribējās uzspēlēt? Vai arī taupības režīmā nodibināsim vēl vienu iestādi, kas kontrolēs to, ko apcirptā Valsts Kontrole ir sakontrolējusi?
Senais
S
Nē, amats nav vieta , lai to pārbaudītu. Iespējamā atkarība nav jāpārbauda nevienam citam, kā tikai līdzcilvēkiem un tad arī gadījumā, ja viņas darbība rada tiem kaut kādas problēmas. Darba rezultāti katram tiek pārbaudīti, tā ir uzbūvēta visa cilvēces hierarhija, līdz pat Dievam tam Kungam, kas mums ir pēdējā instance, bet , iespējams mūsu Dievu arī kāds pārbauda. Tāpēc, vēlreiz, ja darbā viss kārtībā, nav iemesla atlaist. Ar aizdomām ir stipri par maz.
Ieva
I
Te nu esam nonākuši pie galvenā: Jautājums, vai viņas amats ir tā vieta, kur to pārbaudīt?
Senais
S
Jā, bet vai Andrejava spēs tikt galā ar savu atkarību, es nezinu. Es neesmu Andrejeva un , vēl piedevām, nepazīstu, un vēl, vēl piedevām , nevaru apgalvot, vai šai kundzei ir vai nav atkarība. Te daudzi ieskrējušies ar apgalvojumiem. Nezinu gan vai tas ir korekti, jo šaubos vai visi rakstītāji šeit ir psiholoģisko, vai psihisko atkarību speciālisti.
Senais
S
Atkarību faktiski pats uztaisa un pats to var arī likvidēt. Tikai pats, un neviens cits. Ja cilvēks ir brīvs, tad tas ir tikai un vienīgi viņa brīvas gribas pasākums un nevajag stāstīt blēņas, ka ar to nevar tikt galā. Tā jūs lejiet ūdeni uz nekrietnu subjektu attaisnošanās dzirnavām. Smerdeļu, kas terorizē tuviniekus ekspluatējot atrunu, ka slims. Un nevajag tad, kad šis pārstāj , slavēt, redz kā tu malacis turies, Ticiet man, tas pazemo, jo izrādās, ka grib , bet nedrīkst. Nē, negrib un tāpēc nedara. Bet grib jau smerdelis un tāpēc dara. Ja atkarības dēļ cieš darba rezultāts, tad nekavējoties jāatbrīvo, bet nakādā gadījumā nedrīkst atbrīvot uz aizdomu pamata, ka šis rezultāts VARĒTU ciest.
Ieva
I
Un tas, ka amatos sēž arī citi atkarīgie - par tagadējo finansu ministru kāds žurnālists stāstīja, ka šis vēl iepriekšējā krēslā dalot starptautiskās misijas dalībniekiem medaļas esot bijis tik pilns, ka gandrīz tās medaļas izbārstījis- tas nonzīmē, ka Andrējevai ir jāsaglabā amats.
Ieva
I
Es epilepsiju piesaucu, jo arī to, tāpat kā atkarību neviens neizvēlas, un arī to nevar kontrolēt. Lai gan, cik saprotu, jūs uzskatāt, ka atkarību kontrolēt var, un, ka Andrējeva to noteikti spēs. Bet par to atbilstību: nu ir taču viens no kritērijiem spēja atteikt rociņai, kas bāž kabatā kušķi naudas? Bet, ja ļoti gribas uzspēlēt, kā lai atsaka?
Teksts
T
Kā amats var veicināt recidīvismu?
lasītāja
l
Noteikti atstādināt no darba! Var pieļaut atkal strādāt valdības dienestā pēc rehabilitācijas, ja nav pierādījumu par kriminālu darbību, bet ne postenī, kas veicina recidīvismu.
Senais
S
Nu gan grāvī iekšā. Epilepsija nav atkarība. Varbūt Jūs labāk būtu uzrakstījusi par neredzību,. Es reiz izklaidīgi pajokojos, kad man draudzene jautāja, kas tas par karodziņu pie borta kraviniekam ( tādus lika ja veda gāzes balonus), ka tas ir brīdinājums, ka auto vada neredzīgais. Ieva, tā sauca draudzeni, attapās tikai pēc mirkļiem pieciem, apstājās un samulsusi teica, ka tas nav iespējams, taču. Man jānopūšas un jāatkārto, katram amatam ir savas prasības, kam jāatbilst. Bet amats nav specifiska profesija, kad var būt specifiski noteikumi, kas apriori liedz kaut ko darīt. Amatam vienīgais kritērijs ir atbilstība veicamajiem pienākumiem. Nemaz nedomājot, ka jebkura atkarība ir kaut kas labs, būdams demokrāts savā būtībā, es neuzskatu, ka nepierādīti argumenti var kalpot par darbinieka atbrīvošanu no darba, ja tas nav pārkāpis līgumā paredzētos nosacījumus. Andrejevas gadījums ieguvis plašu rezonansi viņas vientiesīgās atklātības dēļ. Cik ir tik pat atkarīgu , bet slepenu priekšnieku, Dievs tik zin, Velns, cerams arī.
lasītājs vulgaris
l
Nesaprotu, kāpēc viņa ir AndrĒjeva, ja ir krieviete, dzimusi Tveras apgabalā. Kad dabūja pilsoņa pasi par īpašiem nopelniem, pielika garumzīmi, lai izskatītos pēc latvietes? Kad šito padomju nomenklatūru beidzot nonesīs, vai tiešām paaudzēm jānomainās, lai šīs sejas pazustu uz visiem laikiem no varas skatuves?! Kaut gan par jauno konformistu paaudzi pārāk lielu ilūziju jau arī nav... Vecie vilki jau arī piejaucējuši jaunus šakālīšus. Diemžēl šī valsts strauji iet uz iznīcību.
Ieva
I
Tad arī aizliegums epileptiķiem vadīt automašīnu ir jāvērtē kā diskriminācija, jo galu galā, kamēr šis lēkmē pie stūres nav izraisījis nelaimes gadījumu ar kaut vai materiālām sekām....Bet ar azartspēlmaņa kontroli problēmas ir tās, ka to var darīt mājās, tāpēc ko, ņemsim nost datoru, mobilo, aizliegsim pieņemt viesus? Cita lieta, ka pie mums vispār velns viņu sazin kas notiek. Piemēram, tas gadījums ar "Rīgas satiksmes" biļetēm - kad to cenu pacēla līdz LVL 0,40, VK teica, ka jau iepriekšējāis paaugstinājums bija stipri nemotivēts. "Rīgas Satiksme" viņu pasūtīja un.....
Sandris
S
Man miera nav, laikam esmu kļuvis kaut kā no Jums atkarīgs. Esmu bijis smagās situācijās, kad kaujas lidmašīnas vadīja ļoti alkoholiski piloti. Protams, ka risks palielinās, tāpēc nedrīkst, bet var.
Senais
S
Atvainojiet, piemirsās. Atskaites pieprasīšana par paveikto, nav diskriminācija. Ja būtu, ka es būtu Andrejevai priekšnieks, noteikti pastiprinātu kontroli. Bet ja būtu....
Senais
S
Jūsu jautājums iesliecas jautājumu jautājumā, kas būt, ja būtu. Es stingri pieturos pie principa , ka tas ir Tā Kunga kompetencē. Kamēr nav nekas noticis, resp. nav izdarīts nekas, kas ir pretrunā ar darba līgumu, navienu nedrīkst diskriminēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas