Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Godmanis atkal gatavs sarunām ar JL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Greizā Kompasa gaitās
G
kā man tas purne noriebies! :(((((
Paltraku Vilis
P
Čehu premjers Topolaneks saka Godmanam: " Mēs nolēmām organizēt jūras ministriju. Godman:"Bet jums taču nav jūras!". Topolaneks:" Bet jums taču ir labklājības ministrija........"
Terorists
T
Tur jau ir tā lieta kad arī JL kopā ar visām opozīcijas partijām ir tik pat līdzvainīgi pie tagad Latvijā esošās situācijas.Man nekad nav pārliecinājis tāds apgalvojums ,,Opozīcijas priekšlikumi tiek noraidīti,,. Tādu fufeli var dzīt tikai vecmāmiņa,kas slimo ar vecuma marazmu,bet ne politiķis ar stāžu.Bet tā kā mūsu Saeimā sēž politiķi ar stāžu tad viņu vieta nav parlamentā,bet uz ielas ar slotu.
Dārznieks
D
Nu kas gan var būt stulbāks, par Godmaņa uzstādījumu - ministru no partijai piederošajiem. Vai laba līmeņa profesionālis vispār kādreiz stāsies partijā , lai uz viņa muguras vesela armija politisko diedelnieku uzbrauktu "stikla kalnā". Traģiski ,ka Latvijas premjerministrs ir vai nu vienkārši nenormāls vai strādā valsts interesēm pretējā virzienā.
Andrew
A
man ir palikushas 2 versijas..1.vai nu godmanis ir galiigi sviestaa sagaajis vai 2. arii kaads vinju tur tik stipri aiz riekstiem, ka sagaajis sviestaa...vienvaardsakot 1. punkts ir lasiit 2. punktu..
Vizma
V
Godmanis ir tik pašpārliecināts. Neies gan ne JL, ne citas opozīcijas partijas smērēties.
turpinājums
t
Kaut ka spar ugunsgrēku arī pirms vairākiem gadiem tika runāts, ka kāds vīrs iespējams esot dedzinājis.
nu
n
Redz, skatos es uz šo cirku un domāju par gēniem... Vai tik Grūtups savā jaunajā grāmatā nerunā par Latu Lapsas ģenētiku?: „-Mēs jau, piemēram, tagad arī redzam vienu puisi, kas bija aktīvs shēmu autors un tagad nodod visus pārējos – nu, un ja paskatās pagātnē, viņa tēvs bija īsts stukačs un nodevējs. – Par ko jūs runājat? – Nu, par to pašu literātu... jauns cilvēks ar vecu seju. Nemaz negribu saukt uzvārdā, lai viņam nerastos domas ar mani pa tiesām strīdēties.”
Asterix
A
Dariitaaji. Mees visi redzam, ko tie lielie dariitaaji ir sadariijushi. Ja jau pirms tam ilgus gadus visa koaliicija zakaaja JL, tad nekaadaa gadiijumaa, lai vai kas, JL nevajag kopaa ar tiem daritaajiem. Punkts.
I.B.
I
Ko tad draudēt putnubiedēklim+klaunam! Vienīgi, ja paši savā starpā. Tāds tādam.
AD
A
Domāju, ka izņemot laika stiepšanu,Godmanis nav gatavs ne uz kādām sarunām.
Kāds to apšauba?
K
Diezgan skaidri arī viņš varot pateikt, ka JL nepievienosies esošajai koalīcijai. Neesot arī pamata domāt, ka JL varētu savu nostāju mainīt. x Pareizi dara Jaunais laiks, - nav šajā valdībā jālien ne JL, ne jaunajām partijām. Lai paši izstrēbj, ko savārījuši.
lno
l
Godmanim paņemt vienā medijā divas stundas stundas ētrlaika un cilvēkiem izstāstīt visus ekonomikas glābšanas punktus ar visiem iespējamiem scenārijiem. ________________________________ Ak tad daži vēl tic, ka Godmanim ir plāns ekonomikas glabšanai, ko viņš slēpj pat no prezidenta? Neticami:)
Jaunajam laikam
J
Turieties pie saviem uzstādījumiem kopā ar SSC, PS un neiesaistieties sarunās par valdību iekams pašreizējā valdība nebūs demisionējusi. Pietiekami un nepelnīti esat cietuši no pašreizējās koalīcijas apvainojumiem un viltus.
plok plok
p
Ivar,aizej norauj kulakaa,tolks buus lielaaks,citaadi no taviem darbiem maz tolka!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas