Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Godmanis dodas uz Gruziju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viktors
V
Abhāzijai un Osetijai jādod neatkarību un būs miers.
zaķis
z
ES UZ GRŪZIJU NEBRAUKŠU- 1,MAN TRĪC ĻIPA 2.SIEVA NELAIŽ -ŠĪ VĒL ĶĪNĀ GRIB IEPIRKTIES 3,AIGARS TEICA -LABĀK NEBRAUC .
Ilgonis
I
Saakašvili pats vainīgs! Krievija viss pareizi izdarīja!
Pekinas fans
P
Kapēc visur tur, kur mūsējos Pekinā iet skatīties (līdzi just?) Zatlers, šamējie zaudē? Varēja Godmaņa vietā braukt uz Gruziju! Būtu sportistiem miers.
azzz
a
stulbie latviesi es juus ienisti,kat jus nospragtu,varetu tad dzivot mierigi.aizstavat tos kuri nogalina cilvekus juus laikam gribat to pasu,uz prieksu jus to dabusiet
Jānis
J
Kāpēc Valdis Zatlers atrodas Pekinā? Vai būs kāds paziņojums no Intas Lases?
cirks
c
....nevaru atbrīvoties no niknuma pre Krieviju !!! NEVARU !!! ... bet tajos brīžos, kad iznāk, gribas nosūtīt ieteikumu gruzīniem. Manuprāt Jūsu vienīgā iespēja ir būt ekonomiski tik attīstītiem, lai Abhāzija un Dienvidosetija pašas lūdzas atpakaļ uz Gruziju. Aizmirstiet uz kādu laiku par viņiem ... redzot Rietumvācijas uzplaukumu, 90-jos gados krievi paši sev uzdeva jautājumu " Kurš tad patiesībā vinnēja 2.pasaules karu?" Arī Latvijas piemērs, faktiski, nav no sliktākajiem. Es diezgan droši saderētu uz to, ka Abrenē vairākums nobalsotu "par" pievienošanos atpakaļ Latvijai ... Protams, ja kāds viņiem ļautu daudzmaz brīvi balsot ... :)))
lno
l
Perfekti, bet... lieki, jo tie, kas saprot, tos nav jāpārliecina, bet dzerus, germinas un susurus nekādi argumenti /pat ar štempeli/ nepārliecinās:))
Andrew
A
zinot krievijas armiju no iekshienes..(pats dieneeju) esmu paarleicinaats ka shii operaacija ir gatavota ne mazaak kaa 2 meeneshus..20 000 - 30 000 karaviiru nosuuutiit taa peekshnji nav uiespeejams..muusu pulka autobataljons lai dotos talkaa uz razhas novaakshanu kazakstaanaa. gatavojaas vesdelu meenesi..+ veel zaldaati ir jaabaro..jaapieved muniicijas...bumboshanas plaani lidmashiinaam..kursh te veel tic kaut kaadai miera operaacijai???..krievu atbalstiitie osetiinu provokaatori saaka apshaudiit gruziinu ciemus pagaajusho nedeelj..turklaat dariija to taapat kaa Hisbollah teroristi novietojot savus uguins punktus Chinvals dziivojamos kvartaalos..un tad peekshnji gruziiniem bez ciinjas atdeva Chinvali..kaut gan ieprieksh solija shaut liidz peedeejai patronai..protams tak zinaaja ka krieviem tik to vien vajag..
Statistiķis
S
'Germina' Atbildu Tev ar nokavēšanos, bet arī man ir jāstrādā. Par Reuters adresi: www//uk.reuters.com, meklēt: georgia, tur ir raksti, video un fotogrāfijas. Vakar tās vēl bija dienas ziņās, šodienas jaunumi ir jau citi. Runājot par dubultstandartiem - mani vairāk nekā Staļina muzejs Gori pilsētiņā šokē Krievijas vadoņu kurss uz impērijas atjaunošanu - cara ērglis karogā un psrs himnas izvēle par KF himnu. Tas pats notiek KF iekšpolitikā, ārpolitikā un Kremļa kontrolētajos masu mēdijos. Vēl par pieminekļiem - tepet Rīgā ir piemineklis Rīgas atbrīvotājiem, kuri uz 50 gadiem atbrīvoja Latviju no iespējas normāli attīstīties. Pie tā katru gadu sapulcējas kara veterāni. Cieņa viņiem, jo viņi karoja pārliecībā, ka karo par taisnīgu lietu. Tomēr nevar noliegt faktu, ka piemineklis kļuvis par simbolu arī tiem, kuri ienīst Latvijas valsti. Tikai es neuzskatu ka tādēļ būtu jāsūta bumbvedēji lai iznīcinātu pieminekli un visu dzīvo un nedzīvo tam apkārt. Vēl par genocīdu Dienvidosetijā - vajadzētu atcerēties, ka savas mājas nācās pamest un no "neatkarīgās" Dienvidosetijas glābties Gruzijā vairāk nekā divsimt tūkstošiem gruzīnu. Kāds nosaukums piemērojams šajā gadījumā?
keksis
k
stulbums
susurs
s
Ino- ej tachu izgulies un iedzer balderjanus. Germinai- zetons par atbildem.
Liene
L
Stop writing stupid things! We have other opinion on that subject, so do not even bother yourself. Ciao.
Toms
T
www.caglecartoons.com/images/preview/%7B918bb6cd-b61d-42b4-9 ff1-c33aa94c173e%7D.gif
cirks
c
People of the World ! Don't believe to any word of Russian lying mass media machine !!! Russia was, is and long time will be AGRESSIVE state ... They began World War 2 together with Nazis , however they were not punished in the end ... DON't believe Russia ! Ignore them at any official level, get them off from any civilized world's organizations ! All they do are lies for their dirty political affairs !!! We can not normally talk to Russian officials before Putin's gang haven't gone forever !!! And say them ... GO NaXuY , Russia !!! They will understand it :))) It's , by the way, the ONLY thing they will really understand, because it's real language of KGB criminals ... It means ... "F ... off , Russia !!! "

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas