Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Godmanis valsts iestādēm aizliedz rīkot svinīgos pasākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivo
I
Cien. Godmaņa kungs, Jūs tēlojat no sevis Dievu. Vai tiešām Jūs domājat , ka ar meliem var apmānīt tautu. Par Parex bankas krīzi Jūs noslēpāt informāciju aizbildinoties ar slepenību. Raidijumā ,, Kas notiek Latvijā'', trešdienas vakarā Jūs teicāt, ka pietiks ar 200 milj. Latu, bet jau ceturtdien no rīta bija vajadzīgi vēl 200milj.Ls .Tātad-nekaunīgi meli?Jūsu apgalvojums nedēļu atpakaļ,ka mums nav vajadzīgs SVF atbalsts, bet sarunas sākas 07.11.2008.Summas par aizņēmumu atkal netiek izpaustas, bet man rodas jautājums-Jums Godmaņa kungs, cilvēkam, kas ir iebalsots ar nepilniem 10% vēlētāju, ir tiesības slēpt no tautas, cik Jūs aizņemāties no SVF, jo to jau maksās mani bērni un mazbērni, bet Jūs ignorējot tautu pēc diviem gadiem, pelnīsiet savā biznesā, kā Jūsu priekšgājēji . Varbūt , tomēr, mēs Jūsu uzturētāji un barotāji, esam pelnījuši, atklātu valodu, nevis melus, un minstināšanos, bez konkrētas atbildības
Tīne
T
Kādēļ tik tendēts virsraksts?No ikdienas nodokļu maksātāja asaru izspiest?Nekas nav liegts.Lūdzu,ballējiet ierēdņu kungi,bet par saviem latiem.Atsauciet atmiņā vecos labos "groziņu"vakaru laikus.Jaunie lai apjautājas vecajiem,šos pasākumus pieredzējušiem kadriem. Nu prezidents,ministri ir spiestā kārtā kārtā kļuvuši par tautas naudas izšķērdētājiem. Jāspodrina valsts tēls.Migla arī dārgi maksā,nav jau Londona.Un skabarga svešā acī labāk redzama par baļķi deguna priekšā.
Zane > to
Z
Redzi, apkopējas, šoferi un grāmatveži privātā uzņēmumā atšķiras no valsts iestādēs strādājošajiem ar to, ka viņiem ir elastīgāka domāšana. Viņi saprot, kad klājas grūti, ir jāpaciešas un jāpiebremzē, citreiz pat jāgaida, kad saņems algu, par šikām ballēm nemaz nerunājot. Valsts iestāžu darbinieki stundām darba laikā var cepties un vaimanāt internetā par noskausto balli un prēmijām, un plkst. 17.00 aizvērt aiz sevis iestādes durvis. Es, kā privātuzņēmējs, vispirms esmu spiests samaksāt nodokļus (uzņēmuma ieņēmuma nodokli vispār jāmaksā ar procentuālu uzviju, ir vai nav peļņa tajā brīdī), un tad domāt, kā sadalīt atlikumu. Valsts darbinieku vienīgā doma ir kā iztērēt visu piešķirto naudu. Un ar to, ka viņi maksā nodokļus, vispār nav ko īpaši lepoties, jo arī viņu nodokļi faktiski ir ražotāju nopelnīti. Pa lielam uz ražotāju trauslā augumiņa sēž milzīga ūdens galva - valsts aparāts, kurš sevi iedomājas par valsts nabu esam.
AD
A
Lai nu Godmanis nav nekāds varonis un, lai arī šis rīkojums nekādus kalnus negāž,. tas tomēr ir solis pareizā virzienā.
nīgrais
n
Hmm, nupat 18. novembrī valsts iestādes rīkoja parādi Daugavmalā un krāšņu uguņošanu, taču Godmaņa k-gs pats piedalījās šajā antitaupības pasākumā. ;P
seņa
s
drīz tiks aizliegts elpot pat skābekli 100m rādiusā no valsts iestādēm...:) tālāk jau nav kur!
LVD
L
..Jā jā, un līksmot drīkst tikai Parex par latviešu tautas kārtējo aplaupīšanu!!! Urā, tovarišči judei!!!
Aliens
A
"Tas, ko ieteiktu, triekt radā visus padomniekus un izpalīgus juridiskajos jautājumos un jautāt tik tiešām profesionāļiem. Lai arī tos var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem - tomēr gan jau atradīsies kāds, kas arī gribēs to darīt" Diemžēl pat vienpirksta kroplis šajā ziņā ir bagātāks ka nabaga Godmanis (un co.)
Aliens
A
Nabaga "vecais vīrs". Par vēlu šādi "sīkumi". PR pārāk klibas sasaistē ar "saistībām"...
Salūts zvirbulēnam, senajam
S
Es brinos, ko Godmaņa padomnieki un izpalīgi juridiskajos jautājumos dara, ka ļauj, kā te viens izteicas, priekšnieku priekšniekam, lai arī labu nodomu vadītam, tomēr klaji prettiesiski rīkoties? Tas, ka kaut ko gribas, nenozīmē, ka tādēļ vien vajag pārkāpt Satversmi, Valsts pārvaldes iekārtas likumu un vēl daudzus citus likumus, kas aizliedz Ministru prezidentam dot rīkojumu ministriem, kas nav viņam padoti, un ministrijam, kas nav viņam padotas. Ministrijas ir padotas Ministru kabinetam, bet Ministru kabineta gribu izsaka noteikumu forma, bet attiecībā uz padotībā esošām personām - arī instrukciju un ieteikumu formā. Tas, ko ieteiktu, triekt radā visus padomniekus un izpalīgus juridiskajos jautājumos un jautāt tik tiešām profesionāļiem. Lai arī tos var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem - tomēr gan jau atradīsies kāds, kas arī gribēs to darīt.
Lelle
L
Ar Godmana rīkojumu atkal ir atradušies daži vienlīdzīgāki par citiem. A Godmans tautai paprasīja vai var tā tautas naudu pļurināt??? Pietiek ka vakar 34 taukšķus kretīni norija delikatesēs tai muzejā, a cik vēl puķēs, mūzikā u.c. izpriecās! Pie tam vēl presi nelaida, šļosers par privatballīti to pārvērta!!! Dzīres mēra laikā...
AD
A
Jaunieti! Tev neviens neliedz gada nogalē ar savu otro pusi aiziet uz vienu glaunu krogu un satikt kolēģus neoficiālā atmosfērā. Tikai dari to PATS PAR SAVU un nevis par manu nodokļu naudu!
Māra
M
Pilnībā piekrītu un atbalstu Godmaņa rīcību. Ja privātajā sektorā atlaiž 10..50% darbinieku, ja neizmaksā vairs prēmijas.. Vienvāŗdsakot, ja no konrētas peļnas atkarīgajiem iet grūti, tad kāpēc tiem, kuri pastarpināti tērē naudu, to nevajadzētu taupīt!? Manā darbā neviens uz operu neiet, komanda pati kaut kā saliedējas. Kāpēc valsts iestādēm jāatļaujas kaut kas tāds, ko neatļaujas privātais sektors!? Ļoti ceru, ka vismaz šo jauninājumu kāds spēs arī gana pienācigi izsekot un īstenot dzīvē.
A.
A
Nu ko, tagad ierēdņi laikam var pasūtīt uz ... tos politiķus, kuri iesaka savas firmas dažādiem konkursiem? Jocīgi kaut kā sanāk - kad vajag kaut ko politiķiem tad atrod ierēdņus, kuri vēl kaut ko saprot, bet, kad paši ziepes svāra - tad pie visa vainīgi ierēdņi...
sid
s
Jebkura pasaules finansu kriize lauj cilvekiem atkal sevi atrast visnotal cienijamu ipasibu-pieticibu. Protams,latvieshiem peec 10 skalas izradisanas gadiem bus gruti aprast ar jauno kartibu. Ja grib svinet kopigi var samesties mazai eglitei,saldumiem,daziem viniem.Pietiek katram samesties pa 5Ls-vienreiz gada to var atlauties ik viens. Zhuposana un risana bus mazaka. Ja grib,ko davinat,var noziedot labdaribai.Shada maza un sirsniga svineshana,darbabiedri varbut atklas sen pazaudetu,klusu un vienkarsu burvibu,kas nak no pieticigas Ziemassvetku svinesanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:


VID 11 000 latu tērēs darbinieku saliedēšanai operas izrādē "Aīda"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas