Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

papildināta - Gruškevics lūdz sev samazināt algu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Kurš vispār ir labāks vai cienijamāks ? Par skolotājiem, mediķiem, pensionāriem, jaunajām māmiņām ? Un ar ko Dombrovskis ar Repše labāks par skolotājiem ? Un Mūrniece un Kampars ? Un Rimševics ? Lai liek iesniegumus galdā ! Pensionāriem samazināja ? Un tad , lai arī Saeimas deputāti liek iesniegumus galdā? Gruškevics vienīgais ir uzvedies kā pilsonis un vienkārši kā godīgs cilvēks... Varēja taču nedarīt ...Bet izdarīja ! Es pat neatceros Latvijas politikā analogu gadījumu...
ad guray nameh
a
ar ko taada Kokes kundze vai Gruškevica k-gs ir labāki par skolotāju ar maģistra grādu, piemēram?kāpēc vieni saņem 1450 ar samazināajumu jau uz pusi, bet otri tikai 250??? mazliet absurdi skiet - pastaigāt pa koridoriem smukos kostiimos, paplurkscet ar zurnalistiem un veikt dazaadus eksperimentus izgliitiibas sisteemaa, domaaju, vareetu katrs, domaatspeejiigs Latvijas iedziivotaajs.bet re- pirmklasniekam iemaaciit saskaitiishanu un vel citas neskaitaamas lietas - tur pacietiibas, ziniibas un ruupes vajag vairaak. Tie, kuri sanem 4ciparu algas, patiesiiba tik arvien no jauna izdomaa, kaa paspiidzinat un paverdzinaat tos - uzliekot jaunas normas, izdomaajot jaunas sisteemas. Vienaadiigi sisteema izskataas uz papiira, pavisam citaadiigi taa straadaa realitaatee.attopieties, laudis!gara gaisma driiz buus ar guni mekleejama.....
Labs solis
L
vēlētāji neaizmirsīs.
Učuks
U
L.Krapāne paskaidroja, ka pedagogiem algas samazinās tāpat kā visiem valsts budžeta iestādēs strādājošajiem - par 20%, bet vēl par 20% tiek samazināts atalgojums nevis "cietā alga" par vienu slodzi, tāpēc nevarot matemātiski rēķināt, ka pedagogu atalgojums tiekot samazināts par 40%. Ko tā Krapāne murgo. Ja alga par likmi bija 345, bet tagad Koķe runā par 185 (kas, patiesībā vēl nav zināms) ir jau 47%. Vai tiešām ir iestājies matemātiskais idiotisms?????? Vai runātāji vienkārši nomīzuši??????
xl
x
Es nelūdzu, bet man samazināja vairāk kā par pusi.
jautājums
j
Cienijama rīcība Nu gaidīsim pārējos iesniegumus . No Dombrovska, ministriem un valsts sekretāriem, Rimševica un Sudrabas...u.t.t Vai sagaidīsim ? Interesanti...
????....
?
SMIEKLĪGI. LAI PAMĒĢIN DZĪVOT AR 160 LATIEM, MAKSAT RĒĶINUS UTT.
sirtaki
s
Pastāsti par to atbildību. Kaut kā neko neesmu dzirdējis.
bezpersonisks vārds
b
Tieši tagad bija īstais laiks sākt skolotājus dalīt kategorijās, kā tas ir daudzās valstīs. Kā var būt tāds absurds, ka visiem skolotājiem maksā teju vai vienādi - strādā kā gribi, mācies maģistrantūrā, mācies doktorantūrā, pašpilnveidojies, vārdsakot, lien no biksēm laukā - viss vienalga, jo saņemsi tikpat,cik minimāli izglītotais, robotveidīgais un paviršais.
skolotaaja
s
vai tad alga un atalgojums nav viens un tas pats????? ..... pedagogiem ALGAS samazinās tāpat kā visiem valsts budžeta iestādēs strādājošajiem - par 20%, bet vēl par 20% tiek samazināts ATALGOJUMS nevis "cietā alga" par vienu slodzi
afigenno
a
ārprāts, kas IZM par algām!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
brīnos
b
Tante, ko nu brauc augumā premjera preses sekretārei? Vai nepielec preses sekretāra darba specifiku, ko? Ja nav ko būtisku teikt par IZM un skolotāju algām, tad lūgtum nepiesārņo i-netu ar savām muļķībām!
upe
u
nu suniski rāda savu iztapību un skaidro premjera vārdus , tā ka kauns lasīt Jā un ko skolotāji - uzraus plecus un ieraus vēderus un klusēs ?
Nu šausmīgi!
N
Nieka 2852 latus aldziņu saņēma IZM klerks? Nu šausmīgi, ka tagad pats nolēmis saņemt uz pusu mazāk - 1426Ls . Mēs skolotāji no savām 200 -350 latus lielajām algām sametīsim, lai tak cilvēks sēžot ministrijā nenomirst bada nāvē!
Versija
V
Ak tad šādas ir tās aldziņas Izgl. ministrijā! Tad jau gan Dombrovskis ir nelietis , ka liek samazināt un samazināt viņu budžetu. Un Koķe tik samazina un samazina ... DEMISIJU!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

"Par 30% vai pusi te neiet runa."

Premjers Valdis Dombrovskis par gaidāmo algu samazinājumu skolotājiem 9.jūnijā. Lasiet vairāk


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas