Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Ierosina disciplinārlietu pret Gruškevicu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Onjons
O
puikam pakratīs ar pirkstu, šis ieņirgs par sistēmu un šeptēs tālāk..
Andrejs
A
Te laikam ir tieši tas gadījums, kad jautājums ir par veikto darbību formālo atbilstību likuma burtam, kaut kur otrajā plānā atbīdot likuma garu. Protams- ir pilnīgi iespējams, ka mazās Kanādas pilsētas Halifaksas pieredze spēj daudz ko dot kaut kādiem Latvijas ierēdņiem. Pat pilnīgi iespējams, ka vēl jo vairāk spēj dot tieši īpašu masu koncentrēšanās gadījumā. Tas- attiecībā uz likuma burtu ... Attiecībā uz "garu"- daudz "smukāk" būtu sabiedrību savlaicīgi informēt par šādu komandējumu, tajā ietilpināto cilvēku sastāvu un komandējuma mērķiem. Kazi- varbūt sabiedrība saprastu izvirzītos mērķus un šādu savas samestās nodokļu naudiņas tēriņu kvēli atbalstītu! Tagad sanāk kaut kā dumji- es tai ministrijai neticu, varbūt gribētu ticēt, bet viņa nekādi nespēs mani pārliecināt par saviem cēlajiem nodomiem. Un nespēju iedomāties- kādai vajadzētu būt izmeklēšanas komisijas autoritātei (sastāvam, argumentiem, dokumentiem un liecībām par komandējuma norisi), lai pārliecinātu mani par to, ka šie ļaudis brauca uz Halifaksu nevis skatīties hokeju, bet nodarboties ar kaut kādām CITĀM mūsu valstij svarīgām lietām.
AIta
A
TP - liekēži, it sevišķi TPisiste Vizma Mūrniece
lno
l
Godmanim nav ne mazāko iespēju šitos liekēžus atlaist no darba... __________________________________________________ _____ Kļūda! Lasīt: nav ne mazākās vēlēšanās:)
U2
U
...''sākumā gribēja braukt pats...''!!!!Te nav runa par komandējuma formālo noeormējumu..bet par ..tikai TPistam neredzamu ētiku..!!!Nu protams ka vajadzēja braukt TIEŠI uz Halifaksu..un TIEŠI noteiktā laikā!!!!:)))))))...'jus laikam visus uzskatāt par galīgi stulbiem!!!!!..bet ''vērtīgs komandējums'' taču bija!!!jau redzam ..pirmos augļus!!!Vai nākošais komandējums nav uz...Pekinu!!!???????
nazi
n
Noēda valdošo čekistu, pederastu un komuņagu banda Kristīnu Jarinovsku, lai ieliktu šitādu pretekli, kura purnu tikai labs ķieģelis varētu izlabot.
jams
j
kādreiz Oskaram Balodim nebija ne vainas. Kad tikko no Kurzemes atnāca studēt uz Rīgu 90-to gadu pašās beigās, viņš bija lādzīgs cilvēks, pie tam ideālists un ar izteiktu taisnīguma sajūtu. Apgrozījās pilsētā un tā vide jau maina cilvēku - ja gribi tikt uz augšu, tad jāpielāgojas, mugurkauls jāpadara lokanāks.. Žēl cilvēka.. Pa šiem gadiem viņš krietni mainījies
....
.
Ja vien juus zinaatu, kas par 'putnu' ir tas Oskars Balodis......
abis
a
..kā pie mums visādi kaktu kantori taisa semināru jūras, tāpat ir arī ārzemēs..Ļoti teicami palīdz politiskajam tūrismam.. vajag tik izvēlēties pilsētu vai kūrortu kur vēl nav būts, ar " atbilstošu mērķi" problēmu nekādu, jo tādas " konferences, seminārēšanas" katrā otrā kvartālā pa piecām vienlaikus notiek..- būs gan sertifikāts ko atrādīt, gan piltene vai krūzīte ar logo.. Tā Koķe visus par pajoliņiem uzskata,kas tālāk par Papi nav bijuši?
Viena tante
V
Taatad zeenam arii ir padomnieks. Nez, no kura beernudaarza?
ululiņš
u
Ko tad godīgs cilvēks TP darīs? Skaidrs, ka tādus tur pretī neņema un neņems arī turpmāk. Viņiem nemaz tādi nelietīgi draņķi nav jāvāc, paši piesakās. Piemēram, pērkamie pašvaldību vadītāji.
Jurists
J
Jādomā, ka šajā situācijā visa juridiskā atbildība tomēr jānes ministrei Tatjanai Koķei un bijušajai ministrei Baibai Rivžai, kas šo kungu attiecīgi neatcēla un iecēla valsts sekretāra amatā. Ne jau Gruškevics ir vainīgs, bet Koķe, kas nesakārtoja ministriju. Personīgi es nebrīnītos, ja prokuratūra ierosinātu pret Koķi krimināllietu par bezdarbību???
Jautājums
J
Kas ir Sneroj?
x
x
valsts sekretaram shada jaut. gan nav ko aiz ministres slepties. nenoregulets jautajums valsts parvalde vinjam:))
dzeris
d
Kārtējais teātris, ne ar ko nebeigsies, kādā, piem.,Zviedrijā viņš sen būtu ārā no valsts darba, bez kādas izmeklēšanas, te viņš ir pareizās partijas aizsardzībā, tāpēc var tikai paņirgt par visu šo pār visu šo "lietu".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas