Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Ierosina iekšējo pārbaudi par grāmatvedības kursu apmeklēšanu Spānijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
auns
a
Vēl atcerējos to komisko gadījumu, kad bijusī JL deputāte Ināra Ostrovska jutās tik stipri aizvainota, kad netika palaista uz Itāliju uz modes skati, ka pat partiju atstāja. Nezin, kur šamā tagad ir palikusi, kaut kā ne redzama, ne dzirdama, laikam aizmēzta kaut kur aizkrāsnē. Interesanti ir kas cits - viņas trūkumu neviens nejūt. Domāju, ka tā būtu ar jebkuru šodienas vadoni.
auns
a
Ne tikai Rozem, viņi visi braukā uz nebēdu, nesen Segliņš mācījās Kubā, Kalvītis ar bēdīgi slaveno un demisionējušo Staķi Krievijā koncertu klausījās, vēl nesenāk dažas bābas - Ķīnā. Rauj, cik var, kad ta vēl pabraukās, ja ne tagad - nekādi īpaši darbi uz ceļiem nespiež, naudu arī var paņemt no nodokļu maksātāja maciņa ( ne jau nu savējo tērē, kuru, starp citu, nav īsti saprotams, par ko saņem )
555
5
Rozem atkāpties!.
España
E
Ja pareizi saprotu, Zemkopības ministrijas darbinieki ir tik perfekti apguvuši spāņu valodu, ka viņiem nekādas grūtības nesagādā ne tikai sarunvaloda, be arī grāmatvedības termini. Tas viss ļoti apsveicami, taču mani nedaudz mulsina fakts, ka Zemkopības ministrijā tiks ieviesta Spānijas grāmatvedība. Vai Latvija būtu iekļauta Spānijas sastāvā? Ar lielu nepacietību vēlos uzzināt šo "kursu" dalībnieku vārdus.
bimbam
b
Ministru kabineta acimredzot ses vislielaki zuliki.........
nifjodas
n
Lasot par pēdējā laikā VK konstatēto, kā arī cienītās Sudrabas kundzes intervijas, ievēroju interesantu sakritību. Publiski paziņojumi par VK kontroļu rezultātiem skar tās ministrijas, kurās politiskā vadība jeb ministri ir no TB/LNNK, LC/LPP un ZZS. Tomēr, tā kā neesmu dzirdējis par nebūšanām ministrijās, kuras vada TP ministri. Izņēmums ir Tieslietu ministrija, kur ministrs ir no TB/LNNK, bet tas saprotams, jo valsts sekretārs šajā ministrijā ir no TP, biedrs Bičevskis. Jācer, ka tā ir tikai sakritība vai nu Sudrabas kundze šādi "atstrādātu" partijai, ar kuras atbalstu viņa tika ievēlēta par VK vadītāju. Varbūt kļūdos, gribētu lai kāds atspēko manas šaubas.
Pings
P
Sudraba un Loskutovs īstajās vietās ielikti :) kkas beidzot sāk kustēt =D
bravo!
b
... tā Sudraba gan pilnīgi dulls sievišķis... man dikti tīk... :))
vista
v
Nu kā tad te var rasties nauda zemnieku atbalstam, knapi ceļošanai pietiek.
Dhago
D
Kas notiek? Daudzus gadus varēja tā darīt un nu vairs ne.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas