Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Jaundžeikars: Kažociņš nav politiski neitrāls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lasītāja
L
Jautājums ? Vai esi padomājis par saviem bērniem Jaundzeikar ? Man liekas , ka viņi kaunas par tādu tēvu !
roberts.
r
man vina lidz kaklam
ronalds un vladiks
r
vina ir traka un nojugusies
Interesanti
I
LIDZ SIM NEREDZETIE DOKUMENTALIE KADRI PAR "CTAG HELSINKI-86" http://www.youtube.com/wat ch?v=N8eeWyl7kzM http://www.youtube.com/watch ?v=1mcw9Ocgy4c
Ināra
I
Piekrītu iepriekš teiktajam. Jaundžeikaram sen vajadzēja noiet no politiskās skatuves, sakarā ar Jaundžeikara dēla izraisīto skandālu - braukšana narkotisko vielu iespaidā, kurā viņa tēvs pats arī nelikumīgi grozīja lietas būtību.
miera mika
m
Nu mužiks, kas mužiks vārda vissliktākajā nozīmē! Blamē visu Saeimu,par savu partiju vispār nerunājot!
No malas
N
Kā man tas Jaundžeikars riebjas! Un cik man ļoti žēl tās nabaga Saeimas, kas šī aprobežotā muļķa dēl tiek aizvien vairāk un vairāk apsmieta.
TERORISTS
T
ŠIM KUNGAM LAIKAM IR KAUTKAS SAKĀPIS MAZAJĀ GALVIŅĀ.JA JŪS BŪDAMS ŠINĪ AMATĀ NEZINAT,KA JAU SEN PASTĀV KONKURENCE STARP SABU UN DR POLICIJU,BET NAV NĀCIES DZIRDĒT KA KĀDS TAISĪTOS NOMAINĪT DP ŠEFU,UN VIŅU KAUTKUR ROTĒT.DR POL.ARĪ IR IZCĒLUSIES AR VISĀDĀM DĪVAINĪBĀM.RUNĀJOT PAR PRESI JŪSU ARGUMENTI NEPĀRLIECINA.TO KA PRESEI IR SAIMNIEKI TO ZIN VISI,BET KURŠ RAUSTA DEPUTĀTĪŠUS AR ZIEDOJUMIEM UN PATEICĪBĀM TO JŪS NEATKLĀJAT.
ziko
z
šādi bankrotējoši politiķi atļaujas laizīt pakaļas valsts pārvaldītājiem,pilnīgi riebās šāda valsts,nedrīkstam aizmirst šādus uzvārdus kā jaundžeikars,segliņš, šlesers lai tie paliktu vēsturē mūžu mūžos.Jo viņiem ir bērni,mazbērni kuriem būs kauns par saviem uzvārdiem.tādiem jaundžeikaru bērniem ik uz soļa jāatgādina kā bērni viņi ir.
Phoenix
P
Pirms Jaundžeikars pauž savus uzskatus par politisko neintralitāti viņam būtu tā vispirms jānodefinē. Šodienas pasaulē tu nevari dzīvot kā mucā. Nevar jaukt arī simpātijas teiksim JL, TP vai SC ar simpātijām Rietumiem vai Austrumiem. Domāju ka vienam 'pretizlūkošanas dienestam' nebūtu jānoslīkst pašmāju politikā, tāpat kā tam nu vismazāk būtu jārūpējās par to, vai kādam patīk puisīši vai meitenes. Vai tiešām gribam palikt par pasaules izsmieklu??? Tā kā visas iepriekšējās [pašreizējo ieskaitot] valdības ir izteikušas vēlēšanos iestāties NATO un to arī panākušas, bez tam NATO jau kopš tās dibināšanas ir bijusi vērsta pret Austrumiem, tad domāju pat koalīcijai būtu jāsaprot, ka tāda tā ir vēl arvien. Ja gadijumā Jaundžeikars nezin, tad pastāstīšiu viņam vienu NATO noslēpumu... NATO dalībvalstu pretizlūkošanas dienesti sadarbojās savā starpā. Tātad jāsecina ka Kažociņš nevarētu būt'politiski neintrāls' [NATO ir politiski militāra apvienība], bet viņam būtu jāsimpatizē Rietumiem. Ja viņš simpatizētu Austrumiem runa ietu jau par tautas nodevību. Protams ja Latvija sastāvētu NVS [Kažociņs tad nekad SAB nevadītu, droši pat Latvijā nedzīvotu] SAB automātiski vadītu kāds bijušais okupantu ģenerālis kurš simpatizētu Austrumiem. Daudziem šodien Latvijā šādas vienkāršas lietas ir grūti saprast. Latvija nav Šveice kas var atļauties neklausīties uz neviena. Esam par daudz mazi un tuvu Krievijai lai pašu spēkiem pret viņu vieni cīnītos.
lasītāja
l
Jau no Šlesera komentiem par Kažociņu, nopratu, ka Sleserim apzināti attālināmies no kontroversijas, tiek gatavots netiešs trieciens caur SNDK. Šlesers dzīvs, Kažociņš nolikvidēts! Tauta nīdīs Jaundžeikaru, bet Šlesers būs tas labais. Kalvītis, Jaundžeikars, upuri turpinās tāpat kā rebes.
Balabolka
B
Ko tur teica Šķēle: kurš ir lielākais kretīns? Ar Jaundžeikaru ir trāpīts tieši desmitniekā!
Rasmuss
R
Kā Jaundžeikaram ar dēlu - narkotiku cienītāju?
kaimiņjanka.
k
Vairākas reizes pārlasīju.........neticēju, ka SNDK vadītājs tādu varētu teikt.Saprastu vēl,ja paziņotu,ka Kažociņš strādā Anglijas labā...!!! Bet paziņot,ka Kažociņš strādā divu AVĪŽU interesēs.....!!!!!??? Jaundžeikars tak pats sevi pazemoja ar savu paziņojumu.Tad jau ar iznāk,ka pats viņš NRA intereses pārstāv.
Balabolka
B
Un rodas jautājums - kā interesēs strādā Jaundžeikars? Un ir atbilde: viņš ir tik stulbs, ka vienkārši neviena interesēs strādāt nevar! Bet paša intereses ir tik niecīgas un zemiskas, proti, piebāzt vēderu un palaist smaku, ka par tām i' runāt negribas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas