Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Jauni padomnieki premjeram un veselības ministram

Par veselības ministra Didža Gavara štata padomnieci apstiprināta Rīgas domes deputāte Antra Sakne (PS), bet par premjera Valda Dombrovska (JL) padomnieku tieslietu jautājumos no 9.jūnija sāks strādāt advokāts Jānis Bordāns (PS).

Otrdien Veselības ministrijā padomnieka amatā stājās Rīgas pašvaldības deputāte A.Sakne, kura pirms tam bija arī PS virzītā veselības ministra amata kandidāte, vēsta Latvijas Avīze.

Veselības ministrijas preses dienests informējis, ka A.Saknes mēnešalga būs 1031 lats. A.Sakne vienlaikus turpinās strādāt Rīgas pašvaldībā Sociālo jautājumu komitejā un Finanšu un administratīvajā komitejā.

Pilsoniskās savienības biedrs J.Bordāns 1992.gadā absolvējis Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti. Kopš 1996.gada strādā Zvērināta advokāta privātpraksē, specializējies komerctiesībās, informācijas tehnoloģiju, intelektuālā īpašuma jautājumos, kā arī darbojas kā šķīrējtiesnesis Latvijas Komercbanku Asociācijas šķīrējtiesā. J.Bordāns ir arī Tieslietu ministrijas ekspertu darba grupas un Iekšlietu ministrijas Intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzības Sabiedriski konsultatīvās padomes loceklis.

Atbilstoši likumam parlamentārajam sekretāram ir atļauts saņemt tikai vienam amatam paredzēto atalgojumu pēc savas izvēles. J.Bordāna mēnešalga būs tāda pati kā pārējiem Ministru prezidenta štata padomniekiem – Ls  1145 pirms nodokļu nomaksas, informē Ministru prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne.

J.Bordānam ir arī neliela parlamentārā darba pieredze, jo viņš bijis 5.Saeimas deputāts no Latvijas ceļa saraksta. J.Bordānu premjers izvēlējies no diviem PS piedāvātajiem kandidātiem.

(papildināta ar 4.un 5.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas