Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - JL prasa Kleckina atsaukšanu no NRTP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ja kas
J
LP pārraugs padomē ir bij. aktieris Imants Skrastiņš. Viņam jāadresē pirmie pārmetumi un sāprasa atbildes. Taču arī Ābrams Kle(o)ckins šajā gadījumānav balts kā eņģelis - par horizontālajiem taimkodiem un arābiem šoreiz nerunāsim, tomēr kā padomes priekšsēdis viņš nevar paziņot - "moja hata c kraju". Tad pats - par blondo juristi Daigu. Taču, ja kopumā, kāda burkāna pēc tā padome (visa, bez izņēmumiem!) tur par nekā nedarīšanu saņem algas??? Paldies, bet - uz ne-redzēšanos!
visi tādi
v
Ķļockins ir melis, bet tas jau 'Latvijā ir normāli, Diemžēl!
saule
s
Principā visa padome ir jāatlaiž un tās vietā jāalgo viens speciālists, kurš ar visu atbildību sekotu mediju likumīgai darbībai Latvijā.
Hanss
H
Zv-lehn "Lai noTavas mutes Dieva ausī !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Dievs Svēti Latviju, Got mit uns, No pasaran !!! Visu to gribas izteikt, lai tikai notiktu, tas, ko tu saki. dod Dievs mums normālu jauno paaudzi, kaut tā ne pārāk būtu samaitāta no šitiem vecajiem Grūtupiem, Kleckiniem, Giodmeniem utt. utjpr.
paosdfj
p
Kleckins ir pasniedzis ideālu paraugstundu, kā lietas notiks, ja nedod Dievs, jebkādā veidā pie oficiālas varas atnāktu prokrieviskie. Tāda korupcija, andelēšanās un Latvijas iznīcināšana ietu vaļā, ka mums visiem mutes paliktu vaļā, bet citiem atkal vienreiz aizvērtos ...
erna
e
Kāpēc žīdiņi grib izputināt mūsu valsti.Vai Kļockins nesaprot,ka viņa amats ir bezjēdzīgs,nevienam nevajadzīgs.Tikai valsti nokautējošs,jo bezjēdzīgi izlaupa valsts naudu.Kļockin,nokaunies,ši valsts Tev maksā pensiju.
4.atmoda
4
Pilnīgi JL pusē! Kārtējā delveru kompānija, kas sevi saukā par PADOMI! FUI! Ņem Ābram savu blondo bučiņu (piedodiet savu uz mazmājiņām skrejošo vietniecīti), un staigā tālāk uz laimīgo zemīti!!!
muris
m
Nu nav tur vienīgi Ābrams! Bez viņa tur vēl ir vesels aunu bars, kuriem arī nemaz nav slikta apetīte, bet godaprāta unspēju pietiek tik vien, lai rītu, tāpat kā taukmūļiem.
kļockinu nevar atsaukt
k
ļeģajeva cilvēks
muris
m
Nevaru tevi iepriecināt, jo neesmmu ne no kādām valdēm, JL, TP u.t.t., Bet spēju lietas saskatīt tādas, kadas tās nu kuro reizi ir, un, atšķirībā no visādiem padomju un partiju muhļītājiem, saucu tās īstajos vārdos.
Zieds
Z
gribētu paskaidrojumu no Klockina kāpēc vajadzīga tāda padome ka viņa neko nedara un ne par ko neatbild,kāpēc viņi šajā taupības režīmā saņem naudu,par nekā nedarīšanu,kaut kāds ārprāts,nolaida radio,izsaimniekoja naudu un nav neviena atbildīgā,ko skatās kontrole,visus atlaist būs ģenerāl direktors,lai strādā un atbild
IncParaac
I
Pensijā to marasmātiķi! - - - - - - - - - - - - - Esi dāsnāks pret cietumniekiem ! Tiem ari vajag Demagoģijas pasniedzēju izglītotu!
IncParaac
I
Ābrams Taimkoc ir Melis Sistēmisks !
IncParaac
I
Dzeguzēns U - lobē dzeguzu'lu K: "Ābrams nav vainīgs .. "
malēniete
m
No malas skatoties,šķiet, ka VISS noticis ar RTNP ziņu.Lai nu atbild!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Amatpersonas pinas pretrunās, kas un kad uzrunājis Inkēnu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas