Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Jurašs "nepatīkami pārsteigts" par aizņēmumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Es gan visā tajā nesaskatu kaut ko sevišķu. Kāda man daļa gar tēva parādiem? Un nevajag rakstīt ģenerālpilnvaras! Pavisam ir 3 pilnvaru veidi, bet nezin, kāpēc daudzi domā, ka uzrakstot "ģenerāl", nebūs lieki jākustina smadzenes, kas tajā tekstā jāraksta. Tā ir ļoti raksturīga un bieži izplatīta pilnvardevēju kļūda, jo ģenerālpilnvara pieļauj darīt ar īpašumu visu, tajā skaitā, neprasot pilnvardevēja piekrišanu, izmantot īpašumu kā ķīlu.
Ojārs
O
...nejurists un cilvēks no laukiem nesaprata līguma būtību... bet knābis smird...
par pilnavrām
p
1. Man ģimenē visiem ir pilnvaras rīkoties ar visu citu ģimenes locekļu mantu (piemēram, ja nu kas notiek un vajag lielu naudu piem. operācijām vai kā tamlīdzīgi); 2. Bez tā esmu vecāku pilnvarots veikt viņu vārdā jebkādus darījumus pirkt pārdot utt un to arī daru jo viņi strādā algotu darbu bet pa visiem kaktu kantoriem kaut vai izziņas savākt priekš kādas darbības jau ir gana labs laiks..
doma
d
"daļu aizņēmuma abos gadījumos saņēmis skaidrā naudā" vai nav mīļi. Kam ir nepieciešami skaidrās naudas darījumi, vēl tādās summās?
alnis
a
uz nepatikaamiem jautajumiem atbildeet - a tu pats kaads, galigs suskis un cuka- nav pieklajigi un izskataas pec neveiklas taisnosanaas. Lai Vaskevics un Vilkaste pasi atbild par saviem darijumiem, kas, protama lieta, arii neizskataas no tiem "gaisakajiem" un tirakajiem. Problema ir tajaa, ka pasiem parbauditajiem, izradaas, ir probleemas. Kam taa nevajadzeeja buut.
!!!
!
KĀPĒC VID VISPĀR NEREAĢĒJA UZ ZIŅĀM PAR VAŠKEVIČA UN VILKASTES DARĪJUMIEM???!!! - atbilde- TIE IR NO SAVAS BRANDŽAS...
zobins
z
Kas ar zobenu naks,tas no zobena kritis. Tas par KNAB.
lietussargs
l
Ai,ai,cik naivi un nevainigi! A tu,Juras,ka izmekletajs ticetu sadam stastinam? Protams,ticetu,ja pasaku stastitu kads no JL. Tad ari stastu burtnica pazustu. Domaju,ka Sipeniecei jasauc kopa tauta.
Andris
A
Vispikantākais visā šajā saceltajā jezgā ap Juraša seniora un juniora naudas lietām ir tas, ka VID-a konstatētās nelikumības deklaracijā ir saistība ar Juraša sievas īpašumiem Jūrmalā. Visu "zinošajiem" KNAB-istu aizstāvjiem gribējās preventīvi pastāstīt cik, nenozīmīgs ir fakts un cik lieli maitas ir tā izgaismotāji - a iebrauca ar pildspalvu dibenā, uz kuru nemaz neviens nepretendēja. Rezultats ir foršs - ja "dienisti" nesteigtos savā pārgudrībā, tad publika šodien un rīt "ceptos" tikai par KNAB izmeklētāju Jurašas kundzi. Tagad jauku skatu pavēra uz visu izmanīgo ģimenīti. Ir sanācis viens patīkams "Upsss... "
alnis
a
ja viss ir no pirksta izzists, tad kaapeec Jurasam peksni taada putrosanaas un nesapratne, kas notiek vina saimniecibaa?
K-K
K
... Interesantakais jau ir 6 menesu termins - kur tad tadu summu var sagrabstit tik atri - jeb dumu aizsegs naudas mazgasanai - bet no kurienes ta nauda naktu ???
legolas
l
Ja Jurašs vainīgs, (viens likums visiem) lai iet cietumā. lai atsēž šeit uz zemes, nekā pastardienā Dievam tam Kungam stāstīt, Tētis jau dumš , tas neko nesaprot
Skaistule
S
segliņš tikai vienu dienu izpildīja MP premjera amatas vietu un jau nāk klajā ar nez kādiem tur paziņojumiem. Nu, tiešām, tas viss ir TP izzīsts.
x
x
tik pat "drausmiigs" noziegums kaa vashkevicham saakumaa shuva klaat. viss naak atpakalj, kaa likums :)))
Žuks
Ž
Tā arī īsti nesaprotu kā tā, jo viņam vajadzēja "būt ņepatīkami izbrīnītam". Cilvēku var nepatīkami pārsteigt tikai kādā darbības brīdī?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

KNAB amatpersonas darījums ar tēvu izraisa KNAB un VID strīdu un izpelnās saasinātu Segliņa uzmanību.

RAKSTS: Krustugunīs Strīķes "labā roka"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas