Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Juridiskā komisija pārņem Satversmes grozījumu izstrādi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sviestpapīrs
s
Kāpēc Zatlers nevar mest ārā to ministru kas neko nedara.Ne tikai izmest ,bet arī uzkraut politisko atbildību.Piemēram,Baštiks bāreņiem uzspiež Golodomoru.Komisija pārbauda vai bāreni var ,vai nevar uzturēt 2008.gadā ar 27 latiem.Ja nevar,tad Baštikam jākrīt.Un viņam pakaļ veļas politiskā atbildība.Man kļūst dīvaini,ka Zatleram ir vienaldzīgs Latvijas bērnu liktenis.Kazahstānā gan baigi interesējās par bāreņu dzīvi.Nujā,tur pat bāreņi ir bagāti,jo tur par viņiem rūpējas valsts.
kasīkla
k
Es esmu pret Saeimas kratīšanu,jo tas tikai padarīs mūsu dzīvi nestabilu.Vienu Dienu mēs skriesim Sorosa biksēs ieķērušies,otru neatkarīgu rītu mēs sēdēsim zem Hūtes un meklēsim naftu;trešajā,mēs krimtīsim sausu Maizīti avotāi mērcēdami;ceturtajā,pasarg Dievs,badīgais buldozerists izlaupīs visu,kas vēl ņemams un pataisīs mūsu Dievzemīti par SAhāras tuksnesi un tad kā smejas Šlesers mums būs jaunu biznesu iespējas--varēsim kopā ar tūristiem dragāt pa to vietu,kas kādreiz bija Latvija.
Koalicija is a whore
K
Valdiba is a whore.
DD1
D
Katrreiz, kad TV parādās Muižnieces smīns, pārslēdzu programu, jo patiešām to aigūtnēm melošanu "nervi netur".
dzeris - tam 14.58
d
Ļoti originālas domas, tikai kāpēc kautrējies rakstīt pats ar savu niku, bet lieto manējo?
xxx
x
Ai, nu visa tāda blonda!
dzeris
d
Es domāju, ka vispār vajadzētui pamazām likvidēt iecelto valsts pārvaldi un pariet uz tiešo demokrātiju. Tagad gandrīz visiem balstiesīgajiem Latvijas iedzīvotājiem ir mobilais telefons un visus jautājumus varētu izlikt uz tautas nobalsošanu ar sms palīdzību. No katra telefona tikai viens balsojums. Tā varētu gan budžetu pieņemt, gan visu citu, arī valdību sastādīt. Tie,kuri saņem vairāk sms balsojumu tiek par ministriem. Un katru svētdienas vakaru ntoiek viena ministra izbalsošana ko rāda pa TV. Super, vai ne!
dzeris - peipuss
d
Nu tāpēc jau vajadzīgi tie grozījumi, arī, tai skaitā, lai bāreņi dzīvotu labāk, vai tad nesaproti, ka, ja saeima un valdība zinās, ka par sliktu darbu vai bezdarbību to var atlaist, grib vai negrib būs spiesta strādāt labāk un arī bāreņiem vairāk nauda sanāks. Patreiz valdība jau nestrādā priekš tautas, bet tas nav svarīgi, kas būs pie varas, šie te grozījumi disciplinēs jebkuru valdību. Un tā jau ir aksioma - jo lielāka valdības kontrole no sabiedrības, jo labāk šī te sabiedrība dzīvo, tai skaitā arī bāreņi.
dzeris - x+y
d
Jā, labs salīdzinājums, tāpēc jau es arī saku, ka kārtējā TP organizēta teātra izrāde. Un kā viss šitas pie varads esošais bars uzvedās pirms referenduma, lai tikai neriskētu zaudēt varu, tas vispār nevienā demokrātiskā valstī nebūtu iespējams. Diemžēl Latvijā vēl daudz lētticīgo, uz kuriem šīs te Gebelsa metodes iedarbojas.
X+Y
X
Muižniece un & nevis aģitēja tikai prert referendumu, bet aicināja cilvēkus nepiedalīties . Vēl vairāk - viņi biedēja cilvēkus ar drausmigām sekām - lata devalvāciju, iekārtas maiņu utt. Tādējādi rīkojoties pilnīgi pretēji demokrātiskā valstī notektām tautas tiesībām. Pašreizējo situāciju varētu salīdzināt ar tādu, ja, piemēram, cietumā sēdošiajiem liktu izstrādāt stingrākus pirmstermiņa atbrīvošanas noteikumus.
peipuss
p
Vienreiz tauta izsvilpa tos grozījumus,ko var ņemties atkal.Vai prezidents nevarētu pievērst sabiedrības uzmanību bērnu stāvoklim valstī. Bārenim izdzīvot ar 32 latiem mēnesī,kuros ir iekļauts arī ģimenes valsts pabalsts.Šī uzturnauda jau gadiem brēc pēc grozījumiem,bet neviens netaisās neko grozīt.Kam ta te interesē Latvijas bērni.?Liekulības tirgus.
gm
g
Pat meeginot iztikt bez zhults, tad jaasaka, ka uzmaniigs politisko procesu veerotaajs ir pamaniijis, ka TP deputaates Vinetas Muizhnieces vaardi un darbi ir vairaakas reizes bijushas pamatiigas pretrunaas. Par konkreeto apakshkomisju runaajot ir skaidri redzams, ka to izveidoja ar valodoshaas komisijas sveetiibu un apzinaati ieceela opiziicijas partijas vadiitaju par taas vadiitaaju. Te ar baltiem diegiem redzams cinisks apreekijins - izveidot apajshkomisiju , kuru var chakareet, noraut kvorumus, vilkt garumaa procesu un peec tam apvainot opoziiciju neizdariibaa un likvideet sho komisiju. Meerkjis ar netiirs un aciimredzams - chakareet opoziiciju un vilkt garumaam nepildiit vairaak kaa 600 tkst doto soliijumu straadaat ar Satversmes groziijumiem. Vineta Muizhniece atkal ir shii negodiigaas manipulaacijas daliibniece. Deputaata amats naak un iet, bet ir cilveeciskaas iipashiibas paliek uz muuzhu. Protams tam vajag divas vienkaarshas lietas lietas, lai to saprastu - praatu un drosmi. Citam tas ir dots, citam - nee. Vai ne, deputaate un politikje, Vineta Muizhniece?
dzeris
d
Kārtējā klaunāde un absurds - tie, kas ar putām uz lūpām aģitēja pret referrendumu, izmantojot pilnīgi nepieļaujamas metodes jebkurā civilizētā diskusijā - iebaidīšanu un melus - tagad 'tie paši izstrādās tos grozījumus, pret kuriem tā cīnījās. Ja jau kādam tie bija jāizstrādā, tad opozīcijai, šim te, kas tagad notiks, nav nekāda jēga, izņemot to, ka visi saņems smuku naudiņu par darbu komisijā. Un Muižniecei liekulība ir viņas otrais es.
alnis
a
domāju, ka Muižniece drīz vien konstatēs, ka ar savu smalko kurpīti iekāpusi pamatīgā s..dā un netiek ne uz priekšu ne atpakaļ. Tad redzēsim, kādu demagoģiju tad tā liekulīgā dāma mums spraudīs ausīs!
ZBL
Z
Tagad valdošie nestrādās paši savā vadībā!:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Zatlers nav noskaņots karot ar Tautas partiju un zaļajiem zemniekiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas