Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Jūrmalā arestēta prokurore Irina Bogdanova

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
solo
s
žel, kā notika ar bijušo klasses biedrieni, kas ir no valmieras puses......
oho
o
Oho,kas par milzu izaugsmi KNABā! Senāk to kukuļnaudiņu būtu iebāzuši savās ķešās,bet redziet kāds progress,kad novākts ir piesedzējs Loskutovs.
reņģe
r
Zivs pūst no galvas.Ja mēs sakām Maizītis,domājam Kukulītis.Ja mēs sakām Kukulītis,domājam Maizītis.Kas pārdeva valsts īpašumu valstij par nieka miljonu?Kurā kabatā ieslīdēja miljonīņš?Rīga,Dzirnavu iela .Prokuratūras ēka uz pāļiem.Cik puisim īsa atmiņa?
zeķīte
z
Viens gudrais delfos jautāja kas tas ir Kukulītis,cik man tā prāta,tad es domāju kukulītis tas ir Maizītis pats.Varēja jau Jūrmalu izčistīt,jo nedalās ar papu,un tur iebīdīt savu labo drauģeli nezagli Laškutovu.Uzvārds jau arī brangi pieder Jūrasmalai.
Pilnmēness
P
Jūs laikam nezinat,ka advokāts vajadzīgs tiesā,bet pirmstiesas procesā visu lemj prokurors-ierosināt vai izbeigt.Ja ierosina tad ar vislabāko advokātu tasir ilgs un nogurdinošs process.vismaz gada garumā.
karloss
k
Interesanti, kādā veidā sieviete varētu pretoties spēcīgiem, apbruņotiem večiem
uh
u
Vot ja lieta ir safabricēta, labāk tak noalgot advokātu, tas neizmaksātu 25 tūkstošus. Bet prokuroriem patiešām ir neierobežota vara, neviens viņus nekontrolē, nē nu varbūt virsprokurors pievērš uzmanību cikos atnāk, cikos aiziet, bet ne par kriminālprocesiem ir kontrole.
Ha-ha
H
kukulis izspiests no kāda biznesmeņa, lai pārtrauktu pret viņu «safabricēto» krimināllietu. ------------------------------------------- -- Un kurš izdomāja, ka lieta «safabricēta» ? Vai to pavēstija tas pats naivais biznesmenītis ? Droši vien ka viņš pats tāds balts un pūkains, bet negantie prokurori "safabricē" uz viņu lietas.
Pilnmēness
P
Beidzot tas ir noticis.Sabiedrībā ir iepotēts uzskats ka ja cilvēks tiesā tiek attaisnots,advokāts nopircis tiesnesi.kāpēc mēs šajā policejiskajā valstī neiedomājamies ka tiesu ir ieinteresēts uzpirkt arī prokurors kuram vajag notiesāt.Prokurors ir mūsu sabiedrības loceklis ar visiem trūkumiem un vājībām.Viņam vajag naudu,vajag karjeru ,viņam ir politiski pasūtījumi,savas simpātijas un neierobežota vara.Sen jau vajadzēja viņus papurināt.
valis
v
KNAB nopelni šeit liekas vismazākie. Parasti šādos gadījumos kukuļdevējs izmisōgi visādos veidos cenšas tikt laukā no sūdiem. Kad kukulis nodots, tad pašam paliek žēl izdotās naudas, un sākas pļāpašana un gaušanās par dārgiem pakalpojumiem, un tāds jebkurā brīdī iegāzis to kurš palīdzējis. Nez vai prokurore skrēja pie tā kriminālista un prasīja naudu. Ņēmejiem nu tas jau būtu jānem vērā.
KOHE4HO
K
mde sievietei cietumā būs grūti
ABC
A
Vai tev kauna nemaz nav, acīgais komentāru dzēsēj?? lietotājs » noteikti apskati 05:56 kants Janeks -MARSALS. 19.10.2008 23:39
lietotājs
l
www.bumper.lv ir vislabākais saits kur atrast skaistu meiteņu intīmpakalpojumus,par viszemākajām cenām.Apskati arī tu.
pelnijusi mokosu likteni
p
Visus prokurorus un tiesnesus gar sienu un saksim no jauna. Mazs ieguldijums Latvijas nakotnei!
Vlad
V
lai pārtrauktu pret viņu «safabricēto» krimināllietu. Tāda sajūta, ka reportieris visu informāciju klausījies uz tirgus. Bija, vai nebija safabricēta lieta????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas