Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Kalniete aicina sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
draudzene
d
Kalniete vecā Godmaņa brūte! Varētu uz Gruziju braukt abi kopā.
agd
a
Atšķiras ar to, ka vienā gadījumā Serbijas varas iestādes bija sarīkojušas etnisku tīrīšanu, bet otrā - Gruzija tikai reaģēja uz viltus valstiņu pastāvīgiem uzbrukumiem savai teritorijai "Lielā Brāļa" aizsegā. Dienvidosetija un Abhāzija nav valstis - tie ir Krievijas Federācijas drošības dienestu protektorāti, kur pašu valstu iedzīvotāju suverenitāte līdzinās nullei. Un vēl - jā, ASV un Gruzija ir mūsu sabiedrotās un mums ir jābūt viņu pusē, lai viņi būtu mūsu pusē.
Vuarzazi
V
Vai kads tics, ka Maskava, kas slakteja Ceceniju, ir balts miera baloditis?
lno
l
Piekrītu Kalnietei!:)
alias
a
Kalniete taisa sev politisko kapitālu.
barakuda
b
to fakti, vai neesi saskatījies rtr.
fakti
f
Piemēram, Londonas Times šodien sauc Gruzijas uzbrukumu Dienvidosetijai par sliktu lēmumu: Georgia claims to be observing a ceasefire, after its ill-fated decision to send troops into its rebel province last week provoked an overwhelming reaction from its much larger neighbour.
barakuda
b
Kā ziņoja TV, ASV kongresmenis Holbruks, ir teicis nākošie rindā ir Ukraina. Pe manām ziņām Baltija. Pārāk daudz esam kāpuši uz viņu varžacīm.
ZBL
Z
Šī ir tā Saeima, kas izgāza atbalsta deklarāciju Igaunijai - valdošā kliķe kopā ar PCTVL, TĀDAD IR jŪSU DOMU ATSPOGUĻOTĀJA, KO jŪS TE LIEKUĻOJAT. kAS IR MAINĪJIES krievijas tv kopš Ņevzorova un citu neliešu meliem par Baltija, ja nu vienīgi melu kļuvis vairāk. Vai Jūs konkrēti atbalstījāt Serbijas bombardēšanu, ja tā jūsmojat par Krievijas nelietībām. Palasiet savus kometus un sapratīsiet, ka loģikas tajos nav tikai lielkrievu šovinista murgi.
klaidonis
k
Nu re, pirms referenduma sliktais tonis bija pateikt kaut ko kritisku par "kriev-valodīgajiem" vēlētājiem, tagad Gruzijai vajadzīgs atbalsts, bet viņiem tāpat kā koalīcijai nav informācijas.
Illis
I
Tiem naivajiem, kas domā, ka Osetija tagad var kļūt neatkarīga. Ja krieviem paveicas, Osetija aiziet no Gruzijas, bet uz Krieviju.
K-K
K
... Nu ka tad, Urbanovics tacu nespej atskirt propogandu no patiesibas, tamdel jasez uz setas ... Kam tas patik ???
Alekss
A
Skatījos CNN, BBC un krievu kanālus: viss kas notiek ANO drošibas komitējas sanaksmē - norāda tikai uz to, ka šī institūcija jau nedarbojas... viss beidas tikai ar vispārīgam frazēm...rezultāts "0", rezolūcijas...lēmumi...tiek pieņemti. Bet patiesībā netiek izpildīti. Man žēl gan Gruzijas, gan Osetijas tautu...tie ir grutie laiki abām tautām. P.S. ceru, ka mūsu politiķi nespēlēs jau ierastu dziesmiņu "a la populisms", cerams, Latviajs tauta nav akla un kurla, ka tā nedos dažiem politikiem uz populistiskā rakstura saukļu fonā pārņemt grožus savās rokās. cieņā
jaunietim
j
Barakudam taisnība. Rietumu bekas uztraucas tikai par savu maku, tāpēc arī mums nav nekādu cerību uz šo org. palīdzību sliktos brīžos!
Zuze
Z
Brāļošanās ar SC un viņu atbalstītājiem nesanāca? Un pie siles netika? Kāds ārprāts - šito dāmu bez siles atstāt! Un kāda jēga Saeimu sasaukt? Kur sagatavotais dokuments? Ak, finansētāji nav norādījuši kādu drīkst rakstīt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Igaunijas parlamenta Ārlietu komisijas paziņojums

Baltijas valstu prezidentu un Polijas prezidenta deklarācija par stāvokli Gruzijā

Baltijas valstu parlamentu priekšsēdētāju deklarācija par stāvokli Gruzijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas