Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Kampars: Valsts kanceleja vairs nav vajadzīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zigurds
Z
Kad šo visiem acīmredzami nevajadzīgo liekēžu institūciju likvidēs?
koks
k
Valsts kanceleja šādā izskatā jālikvidē. 1940.gadā kad Eiropā bija karš un ekonomikas krīze Latvijā bija budžets ar pārpalikumu, bet Valsts kancelejā strādāja ne vairāk par 40 cilvēkiem. Veismane ir atbildīga par birokrātiskā burbuļā uzpūšana Latvijā.
ra
r
Kamēr cilvēki neizies ielās un neprasīs valdībai veikt kardinālākas izmaiņas valsts pārvaldē, tikmēr arī nekas nenotiks. Tiklīdz parādījās informācija par iespējamu Valsts kancelejas likvidēšanu, tā katru dienu televīzijā redzama Veismanes kundze, kura nu strādā tik valstiski nozīmīgu darbu, ka šķiet viņas kantoris nes visu atbildību par valsts pieņemtajiem likumiem un lēmumiem. Ir ko saukt pie atbildības par visām nebūšanām, kas notiek valstī...
koks
k
Veismane ar auto braukā ne tikai uz kapiem, bet arī uz baseinu, tenisu, tai skaitā, arī darba laikā. Viņa brauc pati, bet VK štatā viņai ir arī šoferis.
Susurs
S
Uzskatu ka Kampara kungam ir pilniga taisniba.
klusais
k
Varbūt tava gudrība ļauj ar ko vairāk uzrakstīt?
Tev
T
Pienāks arī tavā dzīvē brīdis ,kad kļūsi par dumjo reņģēdāju,jo mūžam jauna , sprauna un skaista kā jaungada eglīte jau nebūsi,dzīve ātri tevi noliks pie vietas,un nepaies ne laiciņš,kad sāksi uz reņģēm skatīties ar kāru aci.Un ja nu vīrs var kļūt par reņģēdāju ,vai pati,kad zaudēsi darbu,un naudas nebūs ,un vai tad tāpēc uzreiz dumja kļūsi.Par Kamparu gan domāju labāk.bet Veismanei pietiek braukāt ar valsts mašīnu uz kapiem ,laiks iegādāties savējo,vai tad naudas vēl maz.
Madara
M
Dumjie reņģēdāji. Kampars gatavo saukļus nākamgada rudens saeimas vēlēsanām. Ja JL to gribējis izdarīt, sen jau VK nebūtu, bet Veismane ir trekna zive, kas viegli nepadosies
mur
m
klusais, tu dumš
mākonis
m
Varbūt Veismane var paskaidrot par ko Ivars Mēkons Valsts kancelejā saņem 2852 latus mēnesī - vairāk kā prezidents, premjers, Rīgas mērs.
klusais
k
Ir idejas ,ja kas , bet politiskā situācija un Latvijas politkultūra ir tāda, ka te ir politiski saistīti cilvēki. Es jau minēju ,ka Repšes vietā bij iespējams profesionāls kadrs , bet.... Tāda nu ir tā mūsu vistu kūts.... Ja ,kas , tad nu šo to zinu ar, bet tam nav īpašas nozīmes , jo kā man šodien viens samērā profesionāls ( savā nozarē ) cilvēks teica , ka te ( Latvijā ) ko mainīt var divos gadījumos - pirmkārt , ja sāks sēdināt tos par kuriem viss ir zināms , bet politiskas konjunktūras iemeslu dēļ neķeras klāt; otrkārt , ja kāds reāli samisis sāks viņus vienkārši atšaut. Es sākumā teicu ,ka tas nu ir pa traku , bet padomājot.... P.S. Ja par Kamparu - tad nezinu cik gudram ir jābūt Ekonomikas ministram , lai uz jautājumu par alternatīvo enerģiju , kapēc par vēja enerģiju ir jāizsludina konkurss par 1kwh iepirkumu - 12 sant. pie pārdošanas 2 sant. , atbildētu vienkārši - ceru ,ka neviens nepieteiksies.....
Klubiņš
K
Pilnīgi aptracis! Labāk būtu domājis, ko darīt ar narkotiku izplatību Tukuma klubiņā.
vish
v
Valsts kancelejas juriskonsulti sanem pat vairāk kā 2000, piem 2852, 2600 utt. Tas viss par atzinumu par projektu, kuru rakstījis cits cilvēks no ministrijas. Uzrakstīt tiesību aktu projektu ir ievērojami grūtāk kā rakstīt atzinumu. Visa tā miglas pūšana par starptautiskajām tiesvedībām ir bleķis, jo tādas tiesvedības nenotiek. Ja advokāti saņem mazāk, tad to var nodot viņiem un īstenot Veismanes sapni par funkciju nodošanu privātajam sektoram.
Lauris
L
Juriskonsultiem alga Valsts Kancelejaa 2000 latu meenesii???? Advokaati pat tik daudz nenopelna, nu varbuut notaari, un tad arii ne visi. Tas tacju ir pilniigi valstiski bezatbildiigi un noziedziigi, ja saadas algas ir iestaadee, kuras vajadziiba muusdienu valsts paarvaldeee un sabiedriibaa kopumaa vispaar ir apshaubaama. Tacju veel bezjeedziigaaki ir visu ministru un citu valsts augstaako amatpersonu BIROJI. Tos vispaar vajadzeeja aizliegt ar likumu taapat kaa padomes. Vai arii lai ministrs pats no savas algas (vai partijas kases) arii maksaa saviem biroja vadiitaajiem un visaam sekretaareem.
alfons
a
Veismane nekavējoties jāatlaiž, jo pilnīgi atbildīga par uzblīdušo valst pārvaldi. Jāpadzen arī visa aptaukojusies svīta ar 2000 latu lielajām algām par nekā nedarīšanu. Ja viņi tik labi stāda puķes, lai ar to arī nodarbojās privātajā biznesā, nevis valsts apmaksātajā darba laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas