Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Kastēns aicina Mozaīku neiet gājienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Susis
S
Apbriinas veerts Integraacijas Ministra luugums : Luudzu neejiet gaajienaa:) Nav gruuti saprast, ka cilveekam shai"integraacijas" postenii nav (vai arii ir pazudusi) saprashana par vaarda Integraacija noziimi. Ko tad Kasteens integrees, ja visiem, kas to veelas dariit, visiem, kas priekshplaanaa izvirza ar savu dziivi saistiitaas probleemas - luugs: nu luudzu shitaa gan nedariet, gaajienos neejiet, plakaatus nerakstiet, par savaam probleemaam runaajiet, tachu tikai sleegtos seminaaros, un ja iespeejams, ne skalji - nu taa, lai videe kuraa gribat integreeties tas nebuutu pat dzirdeets un jausts. Izsmiekls nevis Integraacijas Ministrs.
Mija
M
Pašu geju vidū atbalsts gājienam nebūt nav tik liels, kā varētu likties. Zinu, ka daudzi labprātāk sakoptu mežus vai darītu ko citu labdarīgu, nevis ietu gājienā ar saukli par mīlu un sapratni, kas patiesībā raisa vien negatīvu reakciju. Tikpat nejēdzīgi būtu, ja heteroseksuāļi ietu pa ielu saukdami, ka trakoti mīl sievietes(vīriešus) un publiski mīlinātos. Ja gribas sapratni, tad priekšplānā jābūt lietām, kas kopīgas, nevis apzināti jātracina sabiedrība. Esmu bezcerīgi atpalikusi, bet gultas lietu iznešana uz ielas man ir nepatīkama, lai kas arī to darītu. Man ''Mozaīka'' atgādina hormonu apsēstu pusaudzi, kurš izaicina un protestē tikai pašas protestēšanas dēļ.
wer
w
Cik personigi zinu homoseksualus, vini visi pusaudzu gados tikusi " savakti"!, t.k. nav ko runat , ka tas viss ir " norma". Vini ir nelaimigi cilveki, kuri bezvertibu sabiedribaa agresivi sevi pozicione ar merki legalizet savu kroplumu, dibinat gimenes, adoptet bernus.Tad ,ludzu, lai vini izdoma kaa savstarpeji radit bernus un neaiztiek manejos!
suukaa
s
Latviesi vispar balti racistu homofobi. Ko citu var sagaidit no viniem. latviesi doma ka viniem ipasi apgaismoti uzskati un vini pasaules centrs. Paldies dievam pasaulei vispar vienaldziba par Latvijau un vinu atpalikusiem, padomju uzsatiem
to nu gan
t
Tev tiesibas aizvert acis un sava maja drikst darit ko velies tikai ja tas neaizskar citus cilvekus. Biezvien geji ir daudz krietnak cilveki neka vairums kas staiga par rigas ielam. Bet tu to nezinat, jo esi homofobs
ah ah
a
nu kāpēc tas vajadzīgs??? Vai tiešām mozaīka grib ,lai pediņi Rīgā pārvietotos ar īsiem pārskrējieniem un galvas plecos ierāvuši..??Vairums rīdzinieku tiešām bija gana toleranti-bet pēc visiem šiem gājieniem tas var beigties..
Tumsonis
T
Kas zīmīgi: neaudzināti.
nekā personiska
n
par kādu nacionālo integrācijas programmu tu runā? Tie ir tie formālie papīrīši, kuros iekļautas vispārīgas frāzes un ar kuriem tiek "norakstīta" milzīga nauda? Komunikācijas jēga ir reakcijā, ko tā izraisa. Es pat teiktu, komunikācijas mērķis ir reakcija, ko tā izraisa. KĀDU reakciju izraisa gājiens? Tā ir komunikācija un draudzība?! Nē, būsim reālisti, tā ir KONFRONTĀCIJA. Un tie, kas to organizē, to ļoti labi apzinās. Kas viņiem liek tā rīkoties? Neviena no pusēm nedzird un negrib dzirdēt otrus, tikmēr Ļedjajevs no šīs situācijas vervē sev ganāmpulku, LPP/LC ceļ kredīreitingus, Moazīka atrāda sponsoriem cik viss ir slikti un cik vēl miljonus vajadzēs "iecietības veicināšanai". Cīņas organizatoriem ir labi, tikai masām ir slikti, tā nesaprot, ka tiek apkrāptas ar neesošām problēmām, daudzi nesaprot, ka cīnās par citu ļautiņu mērķiem un interesēm.
Tumsonis
T
Šodienas secinājumi: homoseksualisti nestrīdas, argumentēt savu viedokli nevar, citiem nepiekrīt, jautājumus neuzdod. Tikai rullē savu, kā zombēti. Garlaicīgi ļautiņi. :(
jop jop
j
Darba likums groziijumi, darbs ar nacionalo integracijas programmu um daudz kas cits, patiesiibaa, manuprat, Mozaika ir vieniigaa, kas LV veel domaa par geju tiesiibaam, jo valstij ir piekaast ...
nekā personiska
n
nesaprotu, par ko šeit tiek kritizēts Kastēns? Ko viņš TĀDU nepareizu pateica? Kas nav taisnība? Tas, ka gājiens lielākajā daļā sabiedrības kā minimums izraisa nesapratni, bet atsevišķās sabiedrības grupās agresiju? Vai tad tā nav? Es vēl papildinātu, ka konkrētais gājiens tiek izmantots politisko kredītreitingu celšanai un dažādu citu mērķu sasniegšanai. Diena.lv varētu konkrēti pajautāt mozaīkai, vai izņemot šo gājienu, kas praktiski un faktiski veicina nevis mazina neiecietību, kaut kas REĀLS ir darīts cīņai par viņu aizbilstamo tiesībām? Vai ir kādi konkrēti priekšlikumi vai likumprojekti iesniegti seimā vai kaut kur citur? Gājiens esot tā cīņa par tiesībām? Atļausiet pavisam naivu jautājumu? Kāpēc praidi notiek valstīs, kur gejiem un lesbietēm ir atļauts viss, gan precēties, gan adoptēt bērnus? Pie tam visās bez izņēmuma, šis gājiens notiek, par tā saturu, man negribētos pat pieminēt. Tad kas tad īsti ir šis gājiens, izrādīšanās vai cīņā par tiesībām? Un vēl naivs jautājums, kamdēļ 90% gājiena Latvijā sastāda ārzemju "viesi", kur tad mūsu pašu bieži piesauktie 10%?! Tak tiem 10% ir tiesības iesniegt likumprojektus!!!!!!
Ali-baba
A
tiem, kas te piesauc Latu un to, ka viņš savas meitas drīzāk atļāva izvarot nekā ciemiņus, tie neko nesaprot no arābu un austrumzemju viesmīlības kultūras. Kaut kas tāds tur būtu iespējams vēl šodien, jo viesmīlība ir svēta lieta un viesis sargājams ar savu dzīvību. Aizbrauc un padzīvo gadu starp arābiem beduīniem... Neesiet nejēgas un kultūras šovinisti.
remarkable
r
Šādas draudzības dienas tiešām apvieno tautu. Tas nu ir fakts. Neviens vairs nedalās krievvalodīgajos vai latviešos, anķifašistos vai legionāros, nabagos vai bagātos. Visi kā viens apvienojas aizstāvēt savas cilvēktiesības un dzimteni no šīs ievazātās sērgas. Labi, ka arī valdība nostājusies tautas pusē. Būsim vienoti, draugi!
ululiņš
u
kas tad cits atlika, ja apkārt tikai pederasti...
Nelietis
N
Jā, tas ir patiešām briesmīgi, kaut gan toreiz tās lietas acīm redzot tika vērtētas citādāk. Tomēr sievietes līda pie vīrieša, nevis savā starpā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas