Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Kastēns atvainojas ģimenei un partijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
miskaste
m
Jaunākās peripētijas Jolkinas karjerā - pirms vai pēc Kastēna esot pavedusi arī Dienas jaunās galvenās redaktores vīru un par šo triku arī tiek atlaista no darba - laikam šoreiz robežas nebija tik labi nospraustas. Lai veicās meitēnam hari mātes lomā!
bimbam
b
Ir jaludz piedosana nevis jaatvainojas! Ta ir liela atskiriba, kuru K. kungs acimredzot ta ari nav izpratis! Uzmanibu: runajot par B. kunga komentariem (resp. garigo caureju) saja lieta, jasecina, ka laikam tomer ir bistami klut par "politiki" LV, jo automatiski notiek sasirgsana ar neatgriezenisku garigu mazspeju tik ilgi, kamer attiecigie politikani nav aizslaucijusi sevi vestures meslaine!
...
.
Jaasaka, ka "Diena" liidzinaas "Vakara Zinjaam", ja nevar atrast zinjas, taas vienmeer var radiit pasham! Vienkaarshi pretiigi!
Luiza
L
Prostituētas personas ceļš pa karjeras kāpnēm - tā viennozīmīgi var komentēt šo situāciju. Kad žurnālisti "dzinās" pakaļ Lēdijai Diānai - viņi to negribēja nogalināt... Šis gadījums ir pielīdzināms situācijai, ja žurnālisti tomēr Diānu būtu gribējuši nogalināt un to būtu panākuši. Neētisks, neprofesionāls, un amorālas žurnālistikas paraugs. Diemžēl, Dienai būtu jāatceras, ka žurnālista uzdevums ir tikai aprakstīt notikumus, nevis tos izraisīt. Nedomāju, ka jūsu "īpašnieki" Zviedrijā zin par šo soli un ir to atbalstījuši. Meitene, kura veica šo eksperimentu var pilntiesīgi sevi saukt par prostitūtu. :)
nu jā
n
dauņu karaļvalsts.
tā tā tā
t
Lohu lielvalsts Latvija.
Tā un tā
T
No Jolkinas dienasgrāmas spriežot, viņai savukārt vajadzētu atvainoties Nellijas Ločmeles ģimenei: Ēlerte aiziet no Dienas, vietā nāk Nellija Ločmele ..Beigas. Dažreiz tās nepienāk. Dažreiz pakāpeniski piezogas, pielien pie auss un nočukst: hehei, vai gadienā nevēlies iepazīties? Dažreiz tās atnāk ar skaļu blīkšķi, iesit pa galvu, nobļaustās: eiii! beigas klāt! Nav tev nekādu variantu - tās ir beigas. Dzirdi? BEIGAS. Mans variants ir trešais. Beigas nav vieglas. Tās ir pat ļoti smagas. Nē, es nerunāju par cigarešu paciņu un trīs vīna glāzēm redakcijā. Nerunāju par aizstāvēto bakalaura darbu (hmm. kā gan es to vispār paveicu??) vai atlūguma uzrakstīšanu. Es drīzāk runātu par griezīgi skaļu kliegšanu pa visu gaiteni: "Tā ir kārtējā nodevība! Izbeidz muldēt sviestu!" Kliegšanu neviens nedzirdēja - visi bija sapulcējušies uz podesta, lai dāvinātu Ēlertei rozes. ..Beigas nekad nav vieglas. Nē, es nerunāju par aplikšanu aiz muguras un baumām. Nerunāju par viņa vienaldzīgajām acīm un šo īsmataino sievieti sarkaniem auskariem. Nerunāju par cietumiem, pedofīliem, prostitūtām un O.K. draudiem, kas mana žurnālistes darba ietvaros bijis jāpiedzīvo. Es drīzāk runātu par negulētajām naktīm. Par viņa doktorantūras darbiem. Par katru viņa vārdu, frāzi, teikumu. Par katru zvanu, īsziņu, klusumu telefona klausulē. Par fenozepāmu, mašīnu dauzīšanu, un garajām, tukšajām šosejām. Par mūžīgo vainas sajūtu. Par viņam veltītajiem divarpus gadiem, kuru laikā es patiesībā ne reizi viņu īsti neesmu piekrāpusi. ..Nē. Beigas nav vieglas. Taču tās ir beigas, skaistas, fantastiski spožas, romāna cienīgas beigas - un esmu laimīga, ka tas noticis tik ātri, konkrēti un negaidīti. Hops, un viss. Punkts. Trekns, melns, neizdzēšams. Portāls politika.lv un Cietumnieku avīze laikam nav manu iemīļotāko mediju sarakstā. Ellija un Nellija viena medija ietvaros, visdrīzāk, sadzīvot īsti nevarētu. Nē - šeit vairs sen nav ne miņas no greizsirdības, un nav jau, par ko. Šeit nav ne miņas no apvainošanās. Es vienkārši gribu aiziet, aizbēgt un pieņemt šīs manas BEIGAS. Tikai tāpēc, ka es viņu tomēr mīlēju. Fri, Jun 6, 2008 19:52
ivs
i
Izveidot Morāles unTikumības ministriju ,portfeli Kastēnam.
nediena
n
Izraksti no Jolkinas dienasgrāmatas: nogāju garām kaktusam un nobrīnījos, cik ļoti tas pēc formas un izmēriem tomēr atgādina locekli. Laikam rīt būs jāpasūta visi na***(necenzēts vārds) un vienkārši jāizguļas. Par daudz visa. sadzerties gribas. tos visus zepāmus. lai nepamostos. bet cik ilgi, cik ilgi neviens no manas famīlijas nenojautīs par manu dubulto dzīvi? neviens nenojautīs par Sviesta cibu, publikācijām KD, nervu zālēm, trīcošiem pirkstiem, paziņu loku un to, ko esmu iecerējusi darīt?? ..es te tā sapratu - gribas nobriedušu vīrieti. tā ap 45.. Pilnā versija pieejama te: <
q
q
Bet dzimtenei vis nav atvainojies, maita tāds...
čūskas viedoklis
č
Kas pats bez grēka,lai tad nu pirmais met to akmeni! Funny games...ir zemiski krāpt sievu,bet tikpat zemiski ir spēlēties ar otra cilvēka jūtām!Abi labi...
pink
p
OK tipisks latvieshu vecis kas liek sievai ragus un sabiedribai liek virsu meemo!!!!!
zz&gt;&gt;Bins
z
Un pat ja atriebība? Vai Kastēnam nebija iespējas no tā visa izvairīties? Bija tik grūti savaldīt sevi un dzīvē palikt uzticīgam tam, ko šis sludina publiski šajos pašos "medijos"? Pats vien vainīgs, ko lai dara, ka mums ministra amatā ir cilvēks, kam no vārdiem līdz darbiem, kas pretrunā ar viņa vārdiem, ir tikai viens pavedinošs SMS...
Bins
B
Var tikai pabrīnīties par mūsu "medijiem"! Nu absolūta "dzeltenā prese"! Tā vietā, lai nopietnāk atspoguļotu lašēdāju attieksmi pret reņģēdājiem un krievvalodīgo šovinistu attieksmi pret latviešu nacionālajām interesēm, tie reaģē uz politiski nenozīmīgām provokācijām. Tā vien šķiet, ka Kastēna gadījumā - tā ir viena prasta lezbiešu un pederastu atriebība par viņa attieksmi pret "praida" demonstrācijām, kas nebūtu tādas mēdiju uzmanības vērta...
nu-nu
n
uzrāvās jāklītis un viss, būtu paklusējis, darīt tur tāpat vairs neko nevar, jāmeklē jauns darbs. Varbūt arī jauna sieva-šitā droši vien padzīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KASTĒNA PAZIŅOJUMS

Ņemot vērā šīsdienas publikāciju laikrakstā „Diena”, vēlos uzrunāt savu ģimeni, darba kolēģus, sabiedrību.
Mana rīcība ir bijusi divdomīga, kas radījusi šaubas sabiedrībā. Vēlos uzsvērt, ka ģimenes vērtības vēl joprojām man ir svarīgas un ceru uz sabiedrības izpratni.
Pirmkārt, es no sirds vēlos atvainoties savai ģimenei – sievai un bērniem.
Otrkārt, es atvainojos savai pārstāvētajai politiskai partijai LPP/LC. Šis, kā pati „Diena” atzīst, bija neētisks eksperiments. Viņiem izdevās apliecināt, cik neētiski spēj rīkoties laikraksts, lai tik atrastu veidu kā kādu no politiķiem parādītu negatīvā gaismā. „Diena” pēdējā laikā ne vienu reizi vien ir publicējusi arī citu politiķu sūtītās neformālās īsziņas.
Treškārt, es gribu skaidri un konkrēti norādīt, ka mani un „Dienas” žurnālisti Aleksandru Jolkinu nesaista nekāda veida attiecības!

LASI

LASI PLAŠĀK UN NOKLAUSIES AUDIO INTERVIJU AR KASTĒNU

LASI

LASI MEDIJU EKSPERTU UN POLITOLOGU VĒRTĒJUMUS PAR MINISTRA KASTĒNA RĪCĪBU

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas