Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Keris: ledus ir sakustējies, streiku varētu atcelt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Tie ārsti ir gan nekauņas, no toč kā kukuļņēmējs Zaglers. Mūsu slimnīcas vadonei alga 1800,-Ls un slimnīcas remonta vietā nopirka jaunu, glaunu autiņu un vēl brauc streikot. Nu bet ko var gribēt, viņa ir oranžās bandas locekle un tiem jau viss atļauts...Nolādētie liekuļi un ierāvēji...
Lelle
L
Tu esi idiots vai Tev labi samaksāja??? Te nekas nekustās, viss paliek pa vecam un arvien trakāk prieks tautas. Ir jastreiko līdz brīdim, kamēr šitie bandīti tiks sabāzti aiz restēm....
nūģis
n
No kurienes tās arodbiedrības?Vai tik atkal nav no Sorosa?Visi dzīvo labi,bet bļauj,ka mirst badu.Cik zinu policistiem savi 600 ls ir mēnesī.
laimīte
l
Kad nēsājieties ar plakātiem par badā miršanu,tad ,mīļie,piemeklējiet kaulainākus protestētājus,savādāk zūd ticamības moments,ka jums patiesi ir grūti.
resnīte
r
Badu mirēji,vai nav kauns gaudot!Paskatieties kādā stāvoklī Baštika paspārnē ir bērni.Tie pārtiek no Baštika atmestiem 27 ls mēnesī un klusē.Pabļaujiet par bērniem!
Vents
V
Nav pretīgāku profesiju, ka Latvijas ārsta profesija, kas ierodoties darbā kavējas, cik būs konvertu un tikai pēc kafijas iedzeršanas pakļačošanās ar saviem kolēgiem negribīgi laiski pieņem tos "reņģu" ēdājus, ka savulaik tautas vecos cilvēkus apzīmēja Birkavs. Ieejot kabinetā un paskatoties tikai uz šo uzpūtušos nobarojušos mediķi, kad saka ko jums vajag. Tādos brīžos acīs asaras sakāpj, un jācieš kā zobu sāpe.
Klims
K
Es labāk iešu pie musulmaņa ārsta, jo viņos no mazotnes ar mātes pienu ieaudzināta cieņa un pienākums pret slimu un vecu cilvēku. Jūs pārējie ārsti brauciet uz izslavētajām ārzemēm un pelniet to lielu rubli, vai ejiet grāvjus rakt, vai sēnes un ogas lasīt. Tikai nevajag draudēt mums slimajiem veciem. Tas ir amorāli jums kā mediķiem. Jūs esat lielceļa laupītāji un nekas vairāk.
Ne tagad
N
streikot vajadzēja tad, kad godmanis ieskēja stiklā, nepiesprādzējies.
Dakteris
D
Dakteri paši var atrisināt algu problēmu. Jāatrisina tikai pensionāru jautājums. Pensionāri, kā zināms, ir aktīvākie dakteru apmeklētāji. Ja katrs dakteris ņemtu uz sevi divus pensionārus…. Atnāk pensionārs pie daktera.. Dakters viņam tabletītes- un pusalgas pielikums rokā..
Moralis
M
Saeimas, valdības un mediķu šova kulminācija šodien. Jautajums jau sen bija zināms, ka paņems 40 miljonus pensiju fonda un atdos mediķiem. Paliek jautājums, vai mediķu apkalpošanas kvalitāte uzlabosies, vai nevajadzēs vēl lielākus un biežākus konvertus dot, jo mediķi ir varen iekarsuši. Viss šis teātris ir pretīgs un pazemojošs vecajiem cilvēkiem, kas tuvākajos gados izdarīs arvien vairāk pašnāvības, jo nevarēs apmaksāt komunālos maksājumus, nerunājot par medicīnas pakalpojumiem.
Agnese
A
Mans mammukiņš arī streio!!
yyyyy
y
Taisni riebjas- atraduši pašus nabadzīgākos :( Lai parāda savas algas lapiņas- paskatīsimies cik mazas tās algas un piemaksas ir. Tad jau visiem jāiet ielās.
Onjons
O
apbrīnoju tos pseido sociāli taisnīgos liekuļus, kas kopā ar valdību saka, ka "naudiņas ta nav".. nez kapēc partiju bīdītajiem megaprojektiem naudas atliku likām..
ululiņš
u
Martinsons arī klāt. Lieliska sabiedrība.
replika
r
medmāsas un skolotājus atbalstu. Poličus gan nē. Viņi mūs neaizsargā un mums nekalpo... :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Šodienas arodbiedrību akcija nebūs pēdējā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas