Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - KNAB aiztur finanšu policistus par kukuļņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
blusa
b
Ak, vai ! Tā aiziet tā pasaules godība. Kā vispār šādi cilvēki, pa kādiem sakariem tiek tādās darba vietās un amatos? Vai šājā iestādē priekšniecība strādā ar tumšām brillēm uz acīm. Ne viens, ne otrs taču nav nekādas ģenialitātes bez kuriem visas iestādes darbība apstātos. Doktora grādu jau arī nav. Tādēļ nākas secinat - sakari, pazīšanās un vēlreiz pazīšanās un sakari . Ak šis visu varenais spēks!
Justiņš
J
KNABam vajdzētu pārbaudīt Vites sievas, māsas un mātes ienākumus, kur tad "nabagā" Vites radi ir kļuvuši tik turīgi, neba Vites maizē dzīvojot???
es
e
Malači, KNAB!
Godmans
G
Lai dzīvo 18.novembris,apsveicu visus svetkos !
Pel'ekais Vilks
P
"TPJO instruktors" jau sniedza izsme'lo'su paskaidrojumu webbrig'ades r'ic'ibai.
xxx
x
vitem vajadzēja sēdēt jau pirms astoņiem gadiem.
kamielis
k
Gan jau politiķi visu nokārtos un prese par to klusēs. Gadus 5 atpakaļ ar lielu pompu tika aizturēta Vides inspekcijas priekšniece par kukuļa ņemšanu. Un viss noklusa - nekādas informācijas par tiesvedību, sodu, utt, acīmredzot politiķi nokārtoja un arī prese par to neinteresējas. Tikai kāpēc? Vai aizmirsa par gavenā valsts inspektora darbību? Neticu! Nebija vairāk pasūtījuma? Tā ka uz preses paziņojumiem vienmēr jāuztver ar lielu jautājuma zīmi. Kāpēc tauta par to tiek informēta. Tagad arī - aizturēšana taču netika organizēta ar žurnālistu līdzdalību. Tad kāds to ziņu padeva avīzēm. Kāpēc?
lvr
l
Gribu citēt patiesus vārdus no Marka evanģēlija 4-22 : Jo nekas nav apslēpts,kas nenāktu gaismā, un nekas nenotiek slepeni, kas netaptu zināms.
kaka
k
cik noprotu tad atliek tikai kukuli nosaukt par pateiciibu un tu esi briivs :)
jūrmalniece
j
Korupcijas apkarošanas biroja izveidošana Latvijai tāpat kā citām dalībvalstīm bija viena no iestāšanas ES prasībām, tādēļ runas par „mentu kariem” ir korupcijas (valsts nozagšanas) reducēšana uz kaut kādu savstarpēju grupējumu rēķinu kārtošanu, ko izdevīgi kultivēt valdošajai bandai. VID ar abiem saviem zelta puisēniem ir vietējas mafijas rokās, turklāt mēs labi zinām KNAB augstos uzticības reitingus sabiedriskās domas aptaujās, salīdzinoši ar valdošās koalīcijas un VID.
svari
s
Sur tur lasu ka pasa KNAB kads ir sazadzies, tagad ka VID ir piekerts liela zadziba un kukulosana. Nezinu kads bija patiesais KNAB izveidosanas iemesls bet rezulats ir labs, viens uz otru skatas lai nezog, tas nak par labu valstij.
jaunietis
j
Nepārstāvu ne KNAB, ne arī VID intereses, man abu kantoru darboņi šķiet gana aizdomīgi. Slēpjas tik aiz likumsargu žetona un iekasē savus likumīgos starpniecības procentus. Vienam kantorim ir rupors, otram varas mašinērija. Kurš labāks? Ej nu sazini!
sanāk
s
KNAB par maz zaga, lai tiktu paraugiestādes godā.
Lāpītāja.
L
Par kādiem piecīšiem te runa var būt, summa tak nosaukta,mācies Raini lasīt.Par to, kā iezīmētā nauda daļēji pazūd pie starpniekiem Juta labi aprakstīja savā daļējā operatīvo metožu atklāsmē presei pie viņiem no zagtās naudas sakarā,ja interesē,patiniet atpakaļ arhīvā.Tāpēc jau nav naudas budžetā, ka tā iestāde kurai būtu jāuzrauga lai visa nodokļu nauda nonāk tur kur pienākās, paši labi pārzinot metodes, velpamāca uzņēmējus, ka naudu noslēpt un atmazgāt tādējādi apkrāpjot valsti un valsts -tie esat arī jūs viņas pilsoņi,jūs aplaupa šādi cilvēki.Un ja tāds jaunietis te sprēgā,tad skaidrs viņs pārstāv to intereses,kuri no šīm shēmām barojas un viņam jānorej KNABs.Ticu arī ka ir tāda doma ielikt viņa minēto dāmu KNABī par priekšnieci un Godmanis to arī var izdarīt,ja TP to vajadzēs, vēl jau visa tā banda ir pie varas,tādēļ,ka pilsoņiem bija slinkums atnakt un referendumā nobalsot par viņu iespējamu patriekšanu.Tad nu tagad jāsamierinās, ka būs tā kā viņi grib, un KNABim jau nu ilgi plosīties neļaus.Visiem japrasa Zatleram atlaist Saeima,bet šis jau nedrīkst zoodārzā aste iespiesta bluķī.
jaunietis
j
Skatos, ka kāds te manā vietā ir pamatīgi izārdījies. Smalki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas