Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

papildināta - KNAB pazudušās naudas lietā uzrāda vēl smagākas apsūdzības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
Melu datektoru viņi te velti iepinuši, ir pierādīts ka šim verķim ir palāk liels kļūdas procents. Un kas pats būtiskākais šie aparāti visbiežāk kļūdas pieļauj tieši attiecībā uz nevainīgiem cilvēkiem. Līdz ar to domāju ka juridiski nav grūti melu detektora rādījums apstrīdēt - tā kā gaidu kas notiks tālāk - tas ir intersanti, kā šajā situācijā panākt taisnīgu tiesu.
Liva
L
Vajag mācīties no Amerikas, un tiesu noturēt Dailes teātrī plkst.19:00 vakarā un rādīt Latvijas Televīzijā. Uz teātri uzaicināt visus jurispudences un policijas studentus kā arī iesaistītās puses, viņu radus, draugus, kolēģus, presi un karikatūru zīmētājus. LTV procesu varētu skatīties visa pārējā tauta, ideālā variantā ar Dombura diskusijām pirms un pēc, kā arī ikvakara telefonaptauju, lai noskaidrotu skatītāju domas par aktuālākajiem pavērsieniem. Skaļākie personāži, piemēram, Strīķe, Maizītis, Bērziņš varētu piedāvāt savu skatījumu autobiogrāfijās ar sekojošām ekranizācijām, turpretī no rūpīgiem vērotājiem sagaidītu romānus par Konspirāciju. Tā tas kapitālisms strādā!
knab
k
pat, ja uzskaite neatbilst, tev nav tiesību ZAGT! Naudas atmaksa jāpiedzen no vainīgajiem, nevis no KNAB.
idi...ni
i
Kā jūs spējat attaisnot zagšanu? Tad jebkurš drīkst zagt, kurš saņem Ls 500? Fuj, nav brīnums, ka par pingvīniem tādus dumiķus sauc.
vilburs
v
Pamazām jātaisās uz cietuma pusi. Vajadzētu tā nopietni pasēdēt par šiem nodarījumiem.
Vientulais vilks
V
Gaisregi ,GUNDARU ari blakus pasutijuma izpilditajiem uzapsudzeto sola.SI karts tiek izspeleta tad ka mekle jaunu KNABA vaditaju un tikai tapec lai nonemtu no skatuves JUTU SO gajienu sauc par strkediju
c. desa
c
Grūti noturēties, ja priekšnieks par bērna piedzimšanu saņem kaudzīti ar naudu, bet pašam 3 sīči prasa kārumus un jaunas drēbes. -------------------------------------------- ... nav runa par ikdienas nepieciešamībām, tas Imša Krētas braucienam vien 5000 latus iztrallināja
Arcix10, Dzerim
A
Es, piemēram, uzskatu, ka ar tevi diskutēt ir bezjēdzīgi. Ir jau viegli sēdēt pie spoguļa un uzskatīt, ka esi gudrāks par to otru. Un tad sākas murgi...
graši
g
Kas par vareniem kukuļu apmēriem?O,ja man būtu tā naudiņa,kas guļ jūras dibenāi ....!Laikam par piecīti valstī danco tikai ceļu policisti.Jūrmalā prokurore,lai slēgtu lietu par papardes zieda meklētāju saskriešanos,prasīja 100000 latu.Kas par plašumiem !!!Jūrmalas virsprokurores kabinetā atrada 2000 latu,par kuru eksistenci īpašniece bija piemirsusi.Labi,ka Zaļūksne nav no Maizīša -Kukulīša zortes.Bet kā Strīķīte melo.
labvēlis
l
Nu gan, Dienas žurnaļugām kompetence, virsraksts ir pilnīgā pretrunā ar faktiski notikušo, J.Imšam pielika klāt kriminālpārkāpumu, kas ir vieglāka apsūdzība par piesavināšanos, par to pat nav brīvības atņemšana paredzēta, a Diena saka, vot, papildināja ar "smagākām" apsūdzībām. Ne, nu, tak pirms rakstīt, vajag, moš ka kaut nedaudz iedziļināties tēmā un juridiskajās niansēs, arī valsts amatpersonas bezdarbība, ko kvalificē I.Veipai nu nekādi nav smagāks noziegums par pamatnoziegumu - piesavināšanos lielā apmērā.
maizītim
m
Maizīša prokuratūra, pārbaudot šo KNABU, taču neko neatrada un noziņoja ka loskutoviešu kantorī viss ir kārtībā un ka Kalvīša pārmetumi ir nepamatoti un tā ir politiska piekasīšanās loskutoviešu kantorim, tad kāda jēga no šādas akli politizētas prokuratūras pārbaudes
dzeris - Arcix10
d
Kāda diskusiju kultūra? Kāds viedoklis? Ir viedoklis, par ko var diskutēt, un ir absolūti murgi, par ko nav vētrs diskutēt, pie kam vēl inducēti murgi. Kurš Latvijā atbild;ējis par padoto izdarībām, un kāpēc gan tas jādara Loskutovam?
Kirka
K
Zagt slikti, bet, ja atbildīgajam ierēdnim (vecākajam speciālistam) aldziņa zem 500 Ls, bet priekšniekam vairāki tūkstoši, tad var arī skaudība piemesties (kā mums visiem uz tiem lielās naudas pelnītājiem valsts amatos). Grūti noturēties, ja priekšnieks par bērna piedzimšanu saņem kaudzīti ar naudu, bet pašam 3 sīči prasa kārumus un jaunas drēbes. Tas kaut kā visās vadības teorijās jau sen ierakstīts - nevar taisīt tik krasas atšķirības starp priekšniekiem un pakļautajiem atalgojuma ziņā - kādam tad vienmēr aiz skaudības var godaprāts neizturēt - nav jau attaisnojums, bet gudri priekšnieki māk no tā izvairīties - ja nevar atļauties lielākas algas darbiniekiem, tad nav arī priekšniekiem tik lielas jāmaksā - un otrādi!
Riko
R
Pievienojos pilnībā. izpildītāji imša un veipa arī ir pagaidām bez vainas.
jautājums
j
Kādas smagākas? Vienkārši paildinātas ar citiem pantiem. Par to, ka aklāj noziegumus nevis slauka tos pagultē, ir jāslavē, nevis jāpeļ. Kur tad ir sašutušie komentāri par ziņu pienesēju bodi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Imša naudu ņēmis "labākai dzīvei"

AT atstāj spēkā cietumsodu Labazņikovam

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas