Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - KNAB: Zatlers interešu konfliktā nav nonācis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ART
A
Cirks, zoo utt.
Uzņēmējs
U
URĀ! Es vairs nodokļus nemaksāšu, pāreju uz melno grāmatvedību un aploksnēm...
ABC
A
Nezinu, kā īsti ir no likuma viedokļa (zinot, ka likumus pie mums mudžina tādi spečuki kā grūtups, Lagzdiņš, Muižniece utt., pilnīgi iespējams, ka no likuma viedokļa viss ir kārtībā), toties Zatlera reputāciju par "neaptraipītu" gan var nosaukt vienīgi kāds deputāta palīgs, kas par 670 Ls ( no nodokļu maksātāju kabatas) mēnesī driķē komentārus visos portālos pēc kārtas
pamela
p
Pēc šī KNAB paziņojuma ilūziju par valsti kā tādu ---NEKĀDU.Pavelc izmeklēšanu kā gumiju un TERMIŅŠ beidzies.Likumi nav priekš politmafijas.Ar ko tad atšķīrās AUDERA lieta,ar to,ka viņš rakstīja KVĪTIS un MAKSĀJA NODOKĻUS??Auders tagad raksta grāmatas un ar savām zelta rokām dara svētīgu darbu arī citā jomā,ATŠĶIRĪBĀ NO Zatlera,kurš pirms pārbaudes norakstīja manu VID pārkāpumu līdzdarbonei ,sievai Lilitai.Ja bija tik kristāldzidrs ,KAPĒC tas bija jādara kā visiem krimiķiem?Bez Loskutova arī KNABs nav KNABs.KAM nu lai tic?
Malēnietis
M
Tautas uzticība valsts pārvaldei, pēc KNAB slēdziena, strauji pieaug. Ļaudis priecājas un gavilē, nodokļi ir atcelti, kas nav termiņos noķerts tas nav zaglis pasludina KNAB. URĀ.
Olli
O
Milicei striikjei un resnajiem "po h uj", tachu katrs shads KNABA pazinojums palidz izlemt veel 1OOO latvieshiem par labu aizbraukshanai.
PILNAI LAIMEI
P
Vai dažam nenāktu par skādi veidot korelāciju starp "Juta Strīķe - visu laiku labākā KNAB vadītāja un teju ministru prezidenta amata kandidāte", "Zatlers ir vispārzināms zaglis un blēdis, kas prezidenta amatā nonācis nelikumīgi" un KNAB šitamējo lēmumu?
Barons
B
Vai kādu šis KNAB lēmums pārsteidza? Vai tas rada lielāku uzticību Latvijas likumdošanai un ierēdņiem, kas to uzrauga? Vai tāds pats lēmums tiktu pieņemts attiecībā uz parastu Latvijas pilsoni? Nožēlojami, kādā valstī mēs dzīvojam... Bet valstij ir tāds prezidents, kādu tā ir pelnījusi. Un prezidentam ir tāda valsts, kādu tas ir pelnījis. Šis KNAB lēmums gan beidzot oficiāli legalizē nodokļu nemaksāšanu un aplokšņu algas. Paldies KNAB par to...
Dix
D
Terminsh pagajis u.t.t. Intereshu konfliktaa NONĀKT nevar tas - kurš tajā jau atrodas ! (Ja kads ir majaa, vins vairs nevar atnakt majaa) No perkamo recedivistu kantora - KNAB - neviens neko citu negaidija.. VIP klientiem (Vaira, Zatlers un citi resnie) vienmer bus: "u mena vsjo v parjadke".
Oskars
O
MAN TĀDU NEGODĪGU KNAB NEVAJAG ,jo iaskatās kad TP to NOPIRKUSI.
Viesulis
V
Labi vēl ka neuzrakstījās Valdis ZaGlers un Lilita ZaGlere...
****
*
Lasīt, lasīt vajag uzmanīgāk, jo Diena jau nebuutu Diena, ja vienā rakstiņā neieliktu gan maldinošu informāciju (ciešamajā kārtā, lai nevarētu saprast, kurš tad ko esot pārkāpis), gan kā tad patiesībā bija :) "darbinieks tiek nodarbināts uzņēmumā pie darba devēja bez rakstveidā noslēgta darba līguma un bez atlīdzības, tādējādi DARBA DEVēJAM pārkāpjot darba tiesiskās attiecības regulējošo normatīvo aktu prasības un pieļaujot administratīvo pārkāpumu."
Lilita
L
ZaLTers :D
Labi, labi
L
Neuzticība varai aug. Drīz augt nebūs kur...
imants
i
Protams ka nav. Intrešu konfliktā ir Latvija. KNAB Saeima MK - jo visiem jātēlo baltie baloži laikā , kad visi zin ka paši sev spārnus apķēzījuši un viens otram to darīt palīdzējuši... Tā nu apd...ti lidojam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


KNAB interesē Zatlera privātprakse


KNAB: Zatlers no pacientiem nav prasījis naudu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas