Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Krastmalā pulcējas arī pretpraida aktīvisti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
e.s.Blofeld
e
Ļedjajeva kungs ar savu reliģisko organizāciju lūdza Dievu, lai tas sūta lietu praida laikā. Kā redzam, Tas Kungs ir ar praidistiem, nevis Ļedjajevu. Tas liek aizdomāties.
hitlers pats bija
h
seks maniaks..............un arī patreiz neviens nezin, kas ir kas. Paši pūta paši dega. Ignorēšana ir vienīgā loģiskā izeja.
LOL
L
Ooo, pagāni piepeši sākuši BĪBELI CITĒT. LOL.
Q
Q
Ivo, tas nav nekāds radioaktīvās vielas apzīmējums - fašisti cilvēkiem, kurus aizturēja par dzimattiecībām ar sava dzimuma pārstāvjiem, pie apģērba šuva dzeltenus trijstūrus, lai gestapo pagrabos varētu gejus un lesbietes atšķirt no "parastiem" spīdzināšanas subjektiem, jo viņiem pienācās nežēlīgākas zvērības. Tādēļ arī tās baltās slakteru drēbes - antipraidisti atļaujas ņirgāties par noslaktētajiem cilvēku tūkstošiem.
Chiepa
C
Vot šito es nesaprotu! Nu ja praidisti grib, nu lai staigā savā gājienā! Bet kādēļ protestēt? Ja ir tāda tik spēcīga motivācija iet un protestēt, tad jau pašam kaut kas nav kārtībā šajos jautājumos. Kādam ir jābūt naidam (vai iekšējai cīņai ar geju sevī), lai sev un savai gimenei laupītu mierīgu sestdienas rītu mājās? Vai tiešām nav nekā labāka ko darīt agrā sestdienas rītā? Būtu labāk savā " pareizajā" gimenē nodarbojušies ar mīlestību un gādājuši, "lai latviešu tauta neizmirst". :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas