Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Latvija: miers ilgtermiņā nav panākams ar militāriem līdzekļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cita lapsa
c
Es domāju, ka Krievija būtu Gruzijā iegājusi neatkarīgi no Gruzijas prezidenta rīcības. Arī tad, ja Saakašvilli reakcija nebūtu tik karstasinīga... Uz šo faktu norāda visa informācija, kas turpina mūs sasniegt no konflikta zonas - milzīgais krievu pārspēks, karevju un militārās tehnikas skaits, kā arī nemitīgi dezinformatīvo "bumbu" sprādzieni pasaules ziņu medijos.
Pļovkins
P
Nu to "mūsu" armiju taču nevar sūtīt palīgā gruzīniem ! Tie ir "svoji rebjata" un var atklāt otru fronti pret Gruziju...Ne krievs ne puskrievs jau nu nešaus uz krievu!
kexxx
k
pilnigi piekritu Riekstinjam. Ierosinu Latvija policistiem atnemt ierochus un stekus, jo noziedziniekus mierigus ar militariem lidzekljiem nepadarisi.
D.DAUKA
D
būsi laikam samocījies sēdot piekompīša un aizsnaudies vai sapīpējies tajā lapā redzēju virsrakstu Krievijas bīstamā spēle Gruzijā bija raksts par iesaukšanas punktiem Vladikaukāzā kur pabriesmīga izskata vecīši laužas izšaudīties pa Gruziju droši arī palaupīt(mans pieņēmums) bija ar balsojums tikai par Olimpisko spēļu tēmu ...
axis
a
nu tur krievu haxori uzdarbojas. lietta taada, ka pamiers nevar buut vienpuseejs t.i. gruzija nevar paartraukt uguni un skatiities, kaa tiek iekarota vinju valsts un zaudeeta neatkariiba. ja krievi buutu pienjeemushi miera liigumu un arii partraukushi uguni, asinsizlieshana sen jau buutu beigusies.
jk
j
CNN mājas lapā 92 % no balsojušiem 306 tūkstošiem respondentu uz jautājumu "Vai Krievijas darbības Gruzijā ir attaisnojamas?" atbild "Jā tā ir miera operācija"..... Vai mēs zinam visu , kas būtu jāzin?
D.DAUKA
D
germina aizgāja gatavoties pirmsmiega sarunām ar bērniem ...
riņķī apākārt
r
Latvijas pozīciju NATO sanāksmē V.Veldre neatklāja+++ceru, ka Veldre nebūs tas, kuram uzticēs paust Latvijas nostāju Gruzijas jautājumā
Kr->germina
K
Nu par tām foķenēm uz tankiem, amīšīem irākā uz tankiem bija huseisna bildes, ar šautriņu mērķi uz tām :), tā kā tik viennozīmīgi vis nav..
Skabarga
S
Ha! Irākā un Afganistānā miers ir panākams ar militāriem līdzekļiem, bet Gruzijā, lūk, nav panākams...Politiķi, domājiet, ko runājat! Tas jau būtu smieklīgi, ja nebūtu traģiski
Ritvars
R
Cik labi, ka Latvijai 1918.-20.g. nebija tāda Riekstiņa vai līdzīgu lupatu, bet īsti vīri, kas panāca mieru ar militāriem līdzekļiem. Vakar pat varējām svinēt uzvaru brīvības cīņās un miera līgumu, ko tādi Abrenes nodevēji kā Riekstiņš tagad kaunas pieminēt.
t
t
Vai kāds nezin kas tās par kara lidmašīnām, kas pirms brīža pārlidoja Rīgai???
D.DAUKA
D
nvienu netiku tautu netiku izcēlis ne noliedzis teicu tikai ka pasaules vēsturē nav bijis ļaunākas un asiņainākas impērijas par Krieviju(PSRS) bet jūs apsolījāties par šo ļaunuma valsti stāstīt bērniem pirms miega un tāpēs ieteicu jums sagādāt saviem bērniem patīkamus brīžus ceļojot marta mēnesī lopu vagonā uz Kolimu ...
Juris
J
Parādiet to māti,kura vēlas sūtīt savu dēlu uz Grūziju karot.Viegli runāt citu vietā,vai mums jau nepietiek ar Irānu,kur mēs arī iegājām kā okupanti klausot mīļo Bušu.Man vienkārši liekas ,ka pildam to,ko mums pasaka Amerika,mums pašiem savas galvas nav.Jā,varbūt Grūziju izprovocēja uzsākt pret Osetija cīņu,bet prezidentam dodot pavēli uzbrukt diemžēl pat savas valsts iedzīvotājiem ir jasaprot,ka tāds prezidents,kurš ir iznīcinājis tik daudz savas valsts iedzīvotāju,vairs nevar vadīt šo valsti.
germina
g
ar to Kolimu ir tā, ka liekas tikai latviešus vien tur izsūtīja. Vai nebija vēl arī pāris miljonu krievu tajos vagonos iemaldījušies? Beidziet vienreiz jaukt valdību ar tautu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas