Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - LBAS kampaņu galvenokārt finansējušas dalīborganizācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janīna
J
Andrim Saulītim tāds jēdziens kā pētnieciskā žurnālistika laikam aprobežojas ar LETA arhīva izsērfošanu pašapmierināti noskaidrojot, ka Edvards Fiskovičs ir "nopelniem bagāts poļu kultūras darbinieks". Abet dalīborganizāciju dalībuzņēmumus un to, kā kontrolē tie ir, to jaunskungs par slinku papētīt.
Andris
A
Protams, protams! Visus mēslus Latvijā ir savārījuši 3 mākoņtēvs, lembis, šlosis + ~100 līdz 200 viņu "apkalpotāji" + 100 deputati + 20 ministri + 20 valsts sekretāri + vēl kādi 300 korumpēti mūdži Pārējie ir "ņe pri chjom" Un tikko 10 000 lietussargu bruņinieku būs piespieduši 1 000 mūdžs nomainīt ar citiem, tad pārējie 2 000 000 sāks dzīvot laimībā un pārticībā. Āmen
Aidus
A
Neredzu iemeslu kāpēc man būtu jājūtās vainīgam par to kas šobrīd notiek ar Latviju.
Andris
A
Jums šķita, ka es vainu uzliku vecajiem laikiem, nevis MUMS visiem , kuri ir tādi kādi tie ir?! Ja nu kādam es tiešām "uzlieku vainu", tad absolūti objektīvām pasaules likumsakarībām, kuras vienkārši ir un pastāv, un "nospļaujas" uz steidzīgu cilvēciņu šīsdienas nepacietību.
Aidus
A
Cik viegli visu novelt uz veco labo CCCP :) Neaug kartupelis, vainīga padomju savienība, nelīst lietus - arī tas pats. Pašam nenāk smiekli?
Andris
A
...Atgūstot neatkarību, šī nebija kara izpostīta zeme... ---------------------- ------------------------------ ------------ Atvaino! Kara izpostīta zeme nav tik liela katastrofa, kā darba tikuma un privātīpašumu cienošas sabiedriskās domas un tradīcijas iznīcināšana. Tas ka Pirmā pasaules kara laikā 1/2 Latvijas izveda uz Krieviju, bet pusi no pārejā izpostīja, bija graujoši, bet censoņu psihe nebija degradēta - norima kaujas un pārējais atkopās raiti un skaisti. Mani vecāki bija pusaudži, kad nevis strādāja, bet atstrādāja kolchozu normas. Es pusi mūža cīnījos ar pļēguriem rūpnīcā, lai "glābtu plānu". Mani jaunākie bērni tagad studē un arī vēl nesajēdz, ka ir jāsaspringst jau tagad un nedrīkst atslābināties darbā visu mūžu (ar tādu domu dzīvoja mani vectēvi un tā stāstīja par saviem tēviem). Jūs cienītais, manu prāt, neko nesaprotiet no dzīves, ja iedomājieties, ka 1/2 paaudzes laikā var "izārstēties" no 2.5-3 paaudžu laikā iegūtajiem "niķiem". Es nezinu nevienu precedentu pasaules vēsturē. Varbūt Jūs ziniet ?!
101
1
Man jau liekas,ka finansētājiem varētu būt nozīme tajā apstāklī,lai vēlētāji līdz nākošajām velēšanām, varētu saprast,kas aiz kuras naudas stāv .Šīs zināšanas arī varētu likt izdarīt pēc iespējas pareizāku izvēli Saeimas vēlēšanās. Man liekas,ka ar arodbiedrības rokām un lozungiem,kāds(i) taisa savu politiku. Šis referendums par Saiemas atlaišanu taču arī ir cīņa par varu. Bet,redz,Krīgers nevar nodot tos,kuri cīnās par varu,jo iznāk jau,ka viņš arī cīnās par varu ,kas proncipā būtu attālināts pasākums no arodbiedrības uzdevumiem.
krīvs
k
Manuprāt ne jau finansētāji ir tas, par ko vajag uztrukties valdības vadītājam. Valdības vadītājam vajadzētu uztraukties par to, ka netiek pildīti pirmsvēlēšanu solījumi. Un ne tikai uztraukties, bet pūlēties vaiga sviedros, lai šie solījumi tiktu izpildīti. Par saemu nerunāsim - neesmu publiskajā telpā atradis ne vārda, ka partijas būtu noreizējušās par pirmsvēlēšanu solījumu nepildīšanu. Par to ir stāsts - tautas nepmierināt\ībai par varu ir reāls pamats'!!!
Aidus
A
Par tiesībām atlaist to mūdžu baru te var diskutēt ilgi un dikti, tikai lūdzu apskaidrojiet man pāķim, kapēc pēc 17 gadiem mēs dzīvojam pilnīgā ānā? Atgūstot neatkarību, šī nebija kara izpostīta zeme kur viss no nulles būtu jāatjauno! Gluži vienkārši es neredzu nevienu kaut cik sakarīgu argumentu pret šo pirmo parakstu vākšanu. Par pensiju likuma izmaiņām neparakstījos, jo tā arī neatradu sakarīgu skaidrojumu tam, kas tad īsti tiks mainīts un nesparotu arī to kāpēc būtu jāpaceļ pensijas tiem kas visu mūžu neko nav strādājuši. Un Andris, mani neinteresē kādā veidā tas viss tika organizēts, es gribu redzēt rezultātu un tas ka referendumu atbalsta JL, soc demokrāti utt ujp, nenozīmē ka es atbalstu šīs partijas un organizācijas. Man par laimi ir savas smadzenes ar kurām domāt.
Andris
A
Aidus » 101 12:36 Es jau nu tavā vietā nelielītos....glupam teļam skaidrs.... ------------------ ------------------------------ ----- Pat glupam teļam vajadzētu arī būt skaidram, ka visas tās parakstu vākšanas un referendumi vismaz līdz šim pēc faktiskā ir bijuši kā grezni izpušķoti, ar patosu izslavēti un sareklamēti sporta spēļu turnīriņi, kuri būtu pavisam jauki, ja tik ne viena nianse - laukuma sagatavotājai vienmēr uzstādīja tikai vienu vārtus - bet tā jau kopumā viss skaisi un DEMOKRĀTISKI. Šādus greznus ar saukļiem un fanfarām bagātinātus vienu vārtu spēļu laukumus es esmu redzējis tikai cirkā. Bet pat tur ne laukuma sagatavotāji, ne atraktīvie spēles dalībnieki pēc spēles nekaunināja publiku, ka tā nav piedalījusies bumbas dzenāšanā kopā ar citiem.
101
1
Tev gan ir jocīgs domu gājiens!Ja es nepiekrītu šai grozījumu redakcijai un nepiekrītu arī otrai parakstu vākšanai par pensijām,tad es vairs nedrīkstu interesēties par sabiedriski politisko dzīvi valstī? Tad Tavā skatījumā,kuriem ir pilna pase ar zīmogiem par visurpiedalīšanos,ir tie īstenie valsts patrioti un nākotnes cālāji.Vispār cenšos domāt konstruktīvi.,ja ir ko teikt,tad arī pasaku.Un pēcpuses pacelšanai nav pilnīgi nekāda sakara ar valstisku domāšanu un rīcību.
Aidus
A
Es jau nu tavā vietā nelielītos ar to ka neesi parakstījies. Pat glupam teļam skaidrs, ka šis ir vienīgais ierocis kā atlaist to slaistu baru nu darba. Attiecīgi ja neesi parakstījies, tad kas tev par daļu kas šos finansējis? Un turpinot iepriekšējo, ar kādām tiesībām tu vispār puksti par to kas notiek valstī ja pat neesi spējīgs izkustināt savu pēcpusi līdz vēlēšanu iecirknim?
Atis
A
Malači sociāldemokrāti!
101
1
Es neparakstījos par arodbiedrības ierosinātajiem grozījumiem ,bet mani interesē,kas finansēja šo pasākumu,it sevišķi manu interesi sakāpināja Krīgera kunga slapstināšanās un melošana žurnālistiem.De facto bija sižets.
lietussarga lietotājs
l
Vienīgais politiskais spēks,kas atbalstīja LSDSP. Dīvaini. Pārējie tik skaļi runāja, bet reālu atbalstu tā arī nesniedza ..... LSDSP klusām, bet reāli palīdzējusi... kapēc? kapēc netaisīja paši savu kampaņu? Neraksturīgi pozitīvs, piemērs, Latvijas politikai, kautkas tur slēpjas ..! Vai vienkārši paranoja

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas