Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Lemberga lieta nozīmēta tiesnesim Hlevickim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lul
L
Hlevickis pret MILJARDIERI. lai Dievs stāv klāt.
ABC
A
Šai bildei piederētos paraksts "Mērkaķis ar grabulīti" ...
zvirbulēns
z
No tavas mutes, Dievam ausīs. Tagad procesa virzītājs ir tiesnesis, un tad, kad viņš būs paskatījies procesuālos termiņus, tad visticamāk, kriminālprocess tiks izbeigts, neuzsakot lietas iztiesāsanu, jo iestājušies noilgumi. Nu kāda jēga skatīt lietu, ja likums neļauj nevienu tiesāt par noziegumiem, kam iestājušies noilgumi.
žurnālists
ž
Esmu piedalījies vairākās tiesas sēdēs, kuras vada tiesnesis Hlevickis, un varu teikt, ka viņš ir no tiem, kas patiesi pārzina skatāmās lietas un arī zālē vada procesu. Ne pret vienu nav nekāda īpaša labvēlība, asi jautājumi ir gan lieciniekiem, gan apsūdzētajiem, advokātu triki ar visādām dīkšanām un mēģinājumiem novilcināt izskatīšanu neiet cauri. Kā viņš viena procesa sākumā pabrīdināja: "Man lietas skatīšanai tagad ir ierēķinātas tik un tik nedēļas, tāpēc esmu noskaņojies strādāt." Dzīt muļķi neļauj nevienam. Būs interesanti pavērot, ka tiesnesis atsēdinās Lembergu, ja tas atkal mēģinās rīkot cirku.
miera labad
m
boļševikiem bija kaartiiba labaaka , ar šitaadeu radu varzu par tiesnesi nevareeja straadaat( braalis tuvaakais asinsradnieks)
ululiņš
u
Ne jau visi brāļi pār vienu kārti metami.
Dille
D
Pēc te savāktā dosjē nešķiet, ka šis ir tas pielaidīgākais tiesnesis, liekas arī, ka pietiekami izvērtē spriedumus un nebaidās no varas pārstāvjiem nepatīkamiem lēmumiem. Tas, ka brālim kāja paslīdējusi, tieši var būt ar pretēju efektu, jo viņam taču jādomā par savu reputāciju un karjeru, nevis par citas pašvaldības vadītāja izručīšanu. Lai viņam pietiek spēka, jo LEmbergs noteikti sarīkos tādu pašu cirku kā Kuldīgā. Cerams, ka šoreiz izmeklētāji nav nogulējuši izšķirīgo pierādījumu likvidēšanu, un tiesai būs vairāk pieredzes un noturības izsvērt argumentus, nepakļaujoties demagoģijai.
Ērglis
Ē
Mhm, mhm. Turpini dzīvot savā fantāziju pasaulītē :)
zvirbulēns
z
Redzu, ka tu man netici, bet es tev vēlreiz saku, lielāka puse viņa kolēģu smej, turklāt pilnā balsī, īpaši nekautrējoties. :))) Jautāti, nu ko tad tu nepiegāji pie viņa un nepateici, ka te viss garām, atbildes skan- ko tur teikt, ko neteikt, katrs tak atbild pats par sevi.
Ērglis
Ē
Nekā divdomīga gan tur nav - brālis sēž un viņa lieta jau izgājusi visas instances. Ja pat gribētu, džeks nevar viņam palīdzēt.
skumji
s
Negribu neko sliktu teikt par tiesnesi, kura darbu nepārzinu, bet domāju, ka divdomīgā situācija ar viņa brāli, padara šo tiesnesi viegli ietekmējamu.
Ērglis
Ē
Izskatās, ka tev kontakti visur, ja jau tu zini, par ko smejās prokuratūrā :) Vai tik nebūsi pārbleķojies :)
Berta
B
Hlevickim jāsaprot, ka ne tikai visa Latvija viņam skatīsies uz pirkstiem. Viegli nebūs, galvenais, lai kārtīgi ievēro procesu. Citādi Lembergam atkal piemetīsies laventoze vai pēkšņi savajadzēsies šuntēt asinsvadus, - Stradiņu 27. dodaļa ir populāra ar noziedznieku glābšanu; un vēl jau ir visu noziedznieku lielais draugs Lejnieks.
zvirbulēns
z
Grīnberga lieta pierādīja Ģenerālprokuratūras sienās valdošo analfabētismu. Un kas tas trakākais, ka tur nebija neviena, kas pateiktu prokuroram Mārim Lejam, beidz ākstīties, tu mauc garām gan likumu burtam, gan garam, kaut puse Ģenerālprokuratūra smejas gan par Leju, gan kontrolējošajiem virsprokuroriem, gan galveno prokuroru, kurš tā izgāzās. P.S. Tavai zināšanai, balstoties uz garu vien, tiesiskā valstī nevienu personu nevar atzīt par vainīgu, te nepieciešama arī miesa, likuma burts, proti, likums, kas pārkāpts. :)))
Nabaga Hlevickis
N
Nabaga Hlevickis. Nesen viņa paša brāli notiesāja bez pietiekamiem pierādījumiem, nu viņam valsts liks tiesāt citu pašvaldības vadītāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas