Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - LTV atteikusies arī no Oskara ceremonijas pārraidīšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fane
f
Man nerāda Tv 6.... Vai pa kādu no krievu kanāliem nerādīs?
lauķis
l
LTV 1 nekādu Oskaru, Eirovīziju nevajag! To var redzēt citās programmās vai internetā'. Lauku cilvēki, kuriem pieejamas pārsvarā 4 programmas, nevēlas svešu zemju izklaides, bet labprāt skatās pašmāju raidījumus.
sniegs
s
TV3, ceram uz jums! rip ltv....
Vistai
V
Paldies par atgādinājumu, ka vistas ir stulbas. Ja nepatīk, klukstiņ, skaties kaut ko citu.
Lasītājs
L
Mūsdienās ar internetu visi, kuriem interesē, taču jau no rīta zina, kas ir ieguvis Oskarus. Tā nu nav liela nelaime, ka nerādīs.
homo soveitcus
h
galvenais ir neaiztikt "Jaunā viļņa" translācīju un tad es un tas mūdžs, kas te kiriliski raksta, būsim laimīgāki par nierēm taukos!
zic
z
galvenais lai paliek superīgie Zirņa, "Zini vai mini", Streipa un citu ar orālo caureju sirgstošo žurnālistu raidījumi. Tahnks God vēl ir TV 6 un citas satelītprogrammas
Ans
A
TV kotam ir sajēga no ,valstī,izsludinātas tau[pības,...bet kad tāda būs,plānprātiņu...valdība !!!!.
hmm
h
sasmeejos - buus divas teerpu ekspertes! ak dievs, kaa taa birzule un tipinja pieriebushaas - visos iespeejamos medijos jau kaa ekspertes tiek piesauktas! kopsh kura laika ekspertes? kur smeelushaas zinaashanas? nekad neesmu dzirdeejusi, ka buutu kaut ko uzmodelejushas...jee, buutu jel kaadu normaalu modes maakslinieku pasaukushi, ja reiz vajadzeja akstiities. Domaajams, ka nebuus iisti baudaams, buus jasledz sateliits un jaalur pa tiesho no US.
;)
;
ja nav pieprasījums, tad jāatsaka -nu nevaram šobrīd uzturēt mazas grupiņas intereses. A ja grupiņa ir liela, tad jābūt iespējai piesaistīt reklāmdevējus sponsurus -vai ne?
tlusis
t
tanteui Varbut Kots varetu vispirms izvertet esoshos raidijumus un to vaditajus. Celoties reitingiem, pieaugtu reklamu ienakumi un pieaugot tiem- paraditos ari labas filmas un raidijumi (tiesa, ceru, ka ne Betmeni!!!) Cik ilgi var blenzt uz vienu vienigu politisko analizi? Ka sak no rita taa beidz naktii. Pa vidu dazadas drazas, ko sauc par serialiem un tas ari viss. Neskatos ari komerckanalus, jo tur nav gadijies kaut jel ko uzkert savam interesem- kabelis mana Rigas nosturi nav, tapec lasu gramatas. Starp cityu- visai vertigi...
marča
m
Sverhčeloveks: Оставьте только ТВ Панораму, потому что я ее иногда смотрю. Nu jā, visu budžetu jāpakārto viena supercilvēka vēlmēm. Ja viņš kaut ko nekad neskatās, likvidēt. Piemēram, neapmeklē zoodārzu, tātad zvērus pārstrādāt vai izpārdot. Ņirdz par latviešu daiļliteratūru - tātad bibliotēkās šo daļu atdot apkurei. Varbūt viņš nebrauc ar tramvaju, tātad secinājumi skaidri. Vispār jau apriebies. Krieviski ir vārds otroģje, tas par viņu.
tante
t
zheel, bet saprotu - LTV nespeej naudas zinjaa speekoties ar lielajiem TV3 un TV6. :( Zheel, jo forshi, ka hokeju, Oskaru un citas lielas lietas raada valsts TV. BEt nu ar tik smiekliigaam naudaam, kaa ir LTV, nevar sacensties. taa diemzhel ir - juus te visi bljaujat, ka slikti, ka Kots vainigs - nu kur vinsh vainigs? Ka nauda nogriezta vel vairaak, ka jau taa vienmer budzhets bijis smiekligi mazs, lai konkureetu ar privaatajiem? Nu nevar tauta girbeet, lai vinjiem nodroshina superiigos raidiijumus un duper labas filmas.
ako
a
he, kāpēc vispār tādas sēnalas jārāda... nezinu nevienu, kas to skatītos
vista
v
paldies Dievam, nav ko skatīties tas ārzemju sēnalas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas