Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Maizītis neparakstīs juridiski nekorektu atzinumu par Loskutovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
robezhs
r
man taču sajuka -es domāju, ka vinets kā veselības ministrs piedalās
zagsims
z
Varbūt, labāk lai viņš uzraksta ziņojumu kā viņam izdevās pārdot kopā ar strautiņu valsts īpašumu valstij par nieka 6000000 ls.No tāda ziņojuma tiešām būtu ko mācīties pat Loskutovam,jo zagt jau māk katrs muļķis,bet tā aptīrīt valsti māk tikai lieli zagļi.
Nemuldi!
N
Un nesmīdini tautu!
divas dienas
d
a kas Ģimenei svilst? Liela rebe deg? Tūlīt kaut kas sāks smirdēt?
bauma
b
runā, ka Loskutovu tiesās par nolaidīgu savu pienākumu pildīšanu, itkā apsūdzību uzturēs pats J. Maizītis
Dl
D
1) Loskutova liktenis man maz svarīgs, galvenais, lai KNAB paliek un normāli funkcionē. Inventarizācijas kasei ir jāveic regulāri, tam attaisnojuma nav. Ja nauda pazuda, kaut kad septembrī, tad oktobrī jau par to bija jābūt zināmam sabiedrībai. Var protams ķerties aiz likumu salmiņiem, bet jebkuram vadītājam tas ir puslīdz skaidrs. Nezinu neko par Vilku, bet ja pēc tam vadībā ieliks Ventspils "čekistiņu" tad gan būs ziepes. Pats vien Loskutovs ir vainīgs- vajadzēja labāk strādāt nevis "uzticēties" godaprātam. Ja cilvēki bankās uzticētos "godaprātam" nevis ieviesuši konkrētas procedūras, tad banku seifos jau sen naudiņas nebūtu!!! 2) Interesanti, ja Loskutovu atlaidīs un juridiski nekorekiem pamatiem, viņš varēs iesūdzēt Latviju Eiropas cilvēktiesību tiesā?!?
jūrmalniece
j
Visu cieņu, Maizīša kungs!
ЮЮЮЮ
Ю
ATLAIST SAEIMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!........... ......ATLAIST VALDĪBU !!!!!!!!!!!!!!!!!............. .....VISIEM ZAGĻIEM ČAUČESKU PARAUGA PRĀVAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....... .............KAS ORGANIZĒS LIETUSSARGUS ??????????????????????........ ....VAIRS PAVISAM AR NEVAR PACIEST ŠOS ................VARAS UN MANTAS ZAGĻUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... ............
vecis
v
Luskutovs vai Maizīte, kurš no viņiem te jauc gaisu?
lno
l
Par Jaundžeikaru un jātnieku vienības idejisko vadītāju bez komentāriem, par vņu viedokli šaubu nav tāpat kā par Maizīša un Kazociņa objektivitāti, bet kā ar Reiniku?
Nedienis
N
Trakas lietas. Nekad nebiju domājis, ka šādā stāstiņā var saskatīt draudus :)
zvirbulēns
z
Tavos draudos saskatu lielu dzīves gudrību, tādēļ vairs nečiepstēšu. P.S. Zvirb ulēns beidz pastāvēt, pietiek tukši čivināt, pietiek! Paldies visiem, kuri piekrita manām domām, kā arī tiem, kuri bija gluži pretējās domās.
ZBL
Z
Grinberga lietā trīs cilvēki ar identiskiem(mainās tikai vārds,uzvārds) rīkojumiem tiek pieņemti darbā, bet ceturtais nē! Vai viens likums, viena taisnība? Atbildiet, lūdzu, ja iespējams. kā tas iespējams?
smīns
s
o.grīnberga lietā gan rokas nenotrīcāja parakstīt nekorektu atzinumu :)))))
Ēteris
Ē
Cilvēki ar cāļa smadzenēm daudz čiepst, bet maz domā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA RAKSTĪJA

Kāds varētu būt plāns par KNAB vadītāju Alekseju Loskutovu? Lasiet žurnālistes Baibas Rulles rakstu "Neizdevās rudenī, izdosies ap Jāņiem".

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas