Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Nav skaidrs, kad Saeima lems par Loskutovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vita
v
UZMANIBU!! lieliska iespeja nopelnit nepametot majs,dars ar pilnu vai daleju aiznemtibu,pats sev prieksinieks,darbs saistits ar e-pasta sutisanu un ta izveidi,sludinajumu ievietosanu. vajadzigs savs personigais dators ar interneta pieslegumu majas.. sis darbs ir loti izdevigs un ienesigs-lidz par 200ls ned. sikakai info griesties pie manis [email protected]
Vizma
V
Te jau rādās, ka līdz tam 3. jūlijam paspēs vēl kādus pāris ministrus atlaist - Segliņu par valsts amatpersonai nepiedienīgu rīcību - stulbu un draudīgu īsziņu rakstīšanu, bet Kastēnu - par to pašu - tikai sakarā ar uzmākšanos ceturtajai varai. Pa vienam vien, pa vienam vien, - kā viņi tika sabāzti amatos, tāpat arī tiks nomesti.
Hi-hi
H
Kalvītim bija diezgan atkāries žoklis, centās kaut ko gudru pateikt, bet varēja tikai pasmieties par viņa neprasmi un neveiklo runāšanu.
krista
k
Super! Malači PS! Saeimas kliķe saprot tikai šādu valodu!
Aliens
A
Pieļauju, ka "pozīcija" jau intensīvi domā rezerves variantu. Vai kāds politikā vairāk saprotošs var paskaidrot, vai situācijā, ja tomēr TP saorganizē "balsošanu" pret Loskutovu, Opozīcija var vai nevar izmantot kvoruma "noraušanu" nereģistrējoties balsošanai vai dalībai sēdē?
JĀ !
J
Prieks, ka opozīcija ir kļuvusi vienota valstij svarīgos jautājumos. Paldies, Ilma! Pēc šī arī neitrālie un atkritēji apvienosies kopā ar opozīciju un rezultāts būs labs.
Ješka
J
Gudeli par dāmu noorganizētu zemeņkūku cietumā, Loskutovam par naudas pazaudēšanu ordeni!
DD1
D
Pirmajam atlaižamo ministru paketē vajadzēja būt Segliņam kaut vai 2 pēdējo notikumu dēļ: draudi žurnālistei un trafarētu policijas automašīnu izšiverēšana nezin kur.
Ērglis
Ē
Ē, opozīcija sāk stratēģiski rīkoties. Taisni vai trakums :)
beta
b
Tikai izteicu savu pieņēmumu, jo neko īpaši labu no "aizgājējiem" deputātiem negaidu, arī no Čepānes... Kas var nodot vienreiz, var to darīt dajebkad... Ļoti gribu šoreiz kļūdīties...
Oskars Dienai
O
Lūdzu noorganizējiet Loskutova atbalstītāju mītiņu pie saeimas, dienā, kad par šo jautājumu tiks lemts ... Es noteikti piedalīšos!
wiwiy
w
Paldies Cepanei!!
DZINCHIS
D
Nu gan laiž! Ka tikai Segliņš un Veldre aiz izmisuma nenogāž vēl kādus podus.
Berta
B
Kad Ilma čepāne izteica šo paziņojumu, zālē bija ovācijas! Domāju - viena daļa aiz priekiem par nesabojāto svētdienu, otri spļaudījās, ka laiks iet, nekas nenotiek, be Vaškēvičam tūlīt jau jāatgriežas Latvijā. Visumā - jautri! Bet Čepāne - super!
Arča
A
Tagad jau Kastēnu arī vienā paketē varētu pievienot pie atlaižamajiem. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas