Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Ne Zatlers, ne Vīķe - Freiberga neatklāj, kā balsojuši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
annuška
a
nevar būt, es neticu, neticu
k
k
tieši eks prezidentu garantijas būtu labs priekšmets nākamajam referendumam, viņiem bez minētā ir sekretāres, šoferi un miesassargi, visi komunālie pakalpojumi tiek apmaksāti no budžeta. tas ir netaisnīgi un negodīgi. pie kam visi ir miljonāri.
lai
l
lai politikāņi kļūtu atbildīgāki viņiem jāatņem visas garantijas, kuras nodrošina likums. strādā saņem algu, naksā sociālo nodokli,saņem pensiju kā visi. gribi braukt ar mašīnu, nopērc. pats pērc sev dzīvokli u remontē to. komūnistiskās garantijas bijušām amatpersonām ir jāatceļ!
k
k
ļoti precīzi.
lno
l
abi balsoja par, abi balsoja par to, lai referendums notiktu. vienai ir kanādas pensija un milzu sociālās garantijas no valsts budžeta, otram šādas garantijas būs. šiem ļautiņiem neinteresē sociālā budžeta nākotne, viņi var spēlēt "demokrātus".
Jānis
J
G.Ulmanim nevajadzētu tik ļoti satraukties par referendumu nevajadzību. Dažkārt brīnos, kādēļ žurnālisti vispār intervē Gunti. Viņam taču nav sava viedokļa. Kā viņš svārstījās iepriekšējā referenduma sakarā. Šie referenduma jautājumi viņu tik ļoti samulsina, tāpēc Guntis ir pret principā, lai nebūtu jāizdara par- pret izvēle. Skumji, bet viņš bija Latvijas prezidents.
kate.
k
labi ka esvaru vismaz izlasīt kaut ko par šo melīgo un zaglīgo tantuku vvf , man pat likās ka ir miers no viņas ,aizbraukusi misijā ,bet nekā ,būs večiņai atteikts kas zin ko šīvar pastrādāt ,jajau to dara tik vienkārsi un bez kauna lai nusēz savā meža viļlā , vecums taču pienāk katram un jāsmierinās ar to .
Tā tas ir...>jaunieti
T
Vienam-otram prezidenti varbūt ir autoritātes,kurās ieklausās,lai neiespaidotu vēlēšanu rezultātus un cilvēki paši domātu, kā balsot ,viņi neteica kā balsos Tikai visiem piedaloties un izsakot savu viedokli var noskaidrot tautas domas.Nevar zināt ko domā cilvēks kurš nepiedalās balsošanā,varbūt viņš ir slims, varbūt aizbraucis,varbūt tam viss vienalga,varbūt viņš viņš vispār ir "nepieskaitāms".
jaunietis
j
Tāpat kā katram ir tiesības nepiedalīties vēlēšanās un referendumos. Tas nav nekāds pienākums, par kura neizpildi draud sods. Gribi ej, gribi neej. Tikai nesaportu, kāpēc VVF un Zatleram bija skaļi jābļaustās par to, ka šamie ies uz referendumu, ja pat pateikt, kā balsojuši, šie nespēj.
k
k
kādu demokrātiju pierādija referendumi 30. gadu vācijā, mūsdienu kazahijā un baltkrievijā. ko var muldēt par tukšo...
zobgale
z
Es domāju, ka atceras, bet, lai pateiktu skaidri savu nostāju, ir jāiznāk tīrā cīņā, jāsāk godīgi cīnīties par cilvēku prātiem, un to kā reizi, šajā blēdīgajā laikmetā neviens lāgā negrib vairs darīt. = Zvirbulēn..., ak, mīla Tu mana - cik Tu gudrs! Drosmīgi gudrs! :D Kur gan Tu šīs gudrības esi sasmēlies...? ;D Izskatās, ka Tu reizi nedēļā izlasi arī Rukšānes sleju... Vismaz pēdējo ar mežonīgi garo kritisko komentāru tai esi lasījis... Tā izskatās! Ka esi daudz par tai slejā un komentārā pateikto domājis - citādi Tev šāda pērle ārā nebirtu. Tieši šobrīd un tik cieti Tevī noformulējusies... :)))))))))) Klau :) - bet lai kaut ko citiem mācītu=pārmestu par viņu nespēju, kā Tu šobrīd izdarīji :), Tev ir pašam jābūt spējīgam to SPĒT: saki, vai tad Tu pats spēj? :))))) Piemēram :) - nemaz nevajag publiski uzreiz :)))) Tevi dzīt, pietiktu, ja Tu spētu "iznākt godīgā cīņā un pastāvētu par sevi, saviem uzskatiem" kaut ar/pret mani - vai Tu to vari? ;P ;)))))) Nevari! ;P Bet, jā :), Tu precīzi esi uztvēris mūsu kā sabiedrības problēmu - tieši šo katra paša drosmes trūkumu. Tā vietā mūs kā sabiedrību vada un valda gļēva liekulība, kas tika "izkopta un attīstīta" īpaši padomju laikos - "turi muti ciet, tikai, lūdzu, klusē" (ikurāt kā Veita dziedātajā dziesmiņā... :D)
Tā tas ir...
T
Prezidentiem tāpat kā jebkuram balsotājam,kurš piedalās aizklātā balsojumā, ir tiesības neatklāt savu viedokli.
Ysk
Y
Atbalstu Zatlera un VVF viedokli, ka referendumi ir jāapmeklē, jo tā ir iedzīvotāju iespēja paust savu viedokli valstij būtiskos jautājumos. Par mājāssēdētājiem, tādiem kā Ulmanis, ir skumji. Kaitina šādi vienaldzīgie, apātiskie un nīgrie. Ulmaņa kā bijušā prezidenta attieksme pat šķiet dīvaina un situācijai neadekvāta.
XTC
X
Atklaati sakot man ir pilniigi vienalga kaa nobalsoja Zatlers,man taapat kaa lielaakajai dalai valsts iedzivotaaju vins nav nekaada autoritaate.
kiki
k
ja Vairas kundzei rozaa piestav;))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas