Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - No darba policijā atlaidīs 200, arodbiedrība draud ar tiesu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ampelmaņi
A
Nu ko tā viņu arodbiedrība tur ālējas - gribēja palielināt tās algas? Viņiem teica, ka nākamgad algas nevarēs palielināt? Teica. Vai viņiem teica, ka nākamgad būs laimīgs katrs, kurš saņems regulāru atalgojumu? Teica. Vai viņi biedēja, ka tad, ja nepalielinās algas, liela daļa policistu aizies citur? Biedēja. Vai algas nepalielināja? Nepalielināja. Nu tad lai tie, kuri solījās iet prom no policijas aiziet. Un nevienam nav ne jātiesājas, nekas. Tikai jāizpilda savi draudi - aiziet no policijas.
Cietpauri
C
Tā mūsu policistu cietpaurība ir tāda, ka jo vairāk atlaidīs, jo labāk.
Maigā
M
Man personīgi ir vienalga, cik policistu mani kā cietušo "taisa par muļķi" - viens vai divdesmit, rezultāti ir vienādi (man, protams). Labāk tomēr mazāk. Vai atlaidīs tos, kurus vajadzētu atlaist?
xl
x
tagad atlaidīs arodbiedrības aktīvistus un tas ir bēdīgi risinājums 1905.gads vai 1789.k Francijā.
dns
d
kā tur palika ar to īpaši uzdevumu ministriju? man liekas, neatlaida nevienu, ne?
@
@
Ar tādu pašu NEloģiku var teikt daudz ko. Neredzu saikni, bet redzu šantāžas pazīmes.
es
e
Ludzas policijas pensionārus-miličus sen jau vaidzēja iztriekt ,malacis Lieljuksis !
Arodbiedrības biedrs
A
Esmu ilgus gadus arodbiedrībā un pārliecinājos, ka bez tās atļaujas ne vienu darbinieku nedrīkst atbrīvot. Ja arodbiedrība nedot atļauju, tad uzņēmuma jāveršas tiesā. Parasti šādas gribas nav un tad darbiekam ir iespēja palikt darbā. Tāpēc policistiem vajag prasīt arodbiedribu palīdzēt.
,
,
a cik vispār ir to policistu?agdijumā nav tā,ka nav , kas strādā? ko tad atlaiž?
Lelle
L
Vai nav vienalga atbrīvos vai neatbrīvos...drīz tāpat nebūs ko maksāt arī strādājošiem...viens jūdass visu sili sagrūda divu jūdasu pakaļā...tūliņ vēl šiem algas maksās simtos tūkstošu...jom a jom kas notiek, bet visi baidās un klusē...
atriebeejs
a
hmm.. samazinaat polichu skaitu.. laba doma! jo tad, kad "mees" sanjemsimies un beidzot uzriikosim slaktinju (izrēķināšanos) saeimaa, ministru kabinetaa, dažās villās u.c. būs mazāk "zaļo", kas maisās pa kājām pienākumu pildot! :P
ivo
i
Normāli laiki Latvijai sāksies , kad policija bez problēmām varēs piebraukt pie Saeimas vai Rīgas Domes utt. , pusi tur esošos arestēt un aizvest uz cietumu. Tikai tad sāksies Latvijas ekonomiskā attīstība, uzplaukums, vēlme maksāt nodokļus Tas nav normāli , ka Latvijā nekad neviens nav vainīgs, neviena partija , nu pilnīgi dari ko gribi ! MAHINATORU TILTS ; KAMPĒJU PILS un tūkstošiem citu objektu , fiktīvi konkursi , iepirkumi utt. Šie nereģistrētie kukuļi, pateicības , nedeklarētā melnā nauda grauj Latvijas ekonomiku, veido inflācijai ļoti labus ciparus. Valsts cilvēkus čakarē par latu , dažreiz par santīmiem , bet pati šķaidās miljoniem pa labi un kreisi. ( MAHINATORU TILTS- 80 miljonu jāmaksā vairāk tikai par nepareizi satādītu kredītu !!! KAMPĒJU PILS - 26 miljoni jāmaksā tikai par to , ja pili necels.............................) Ja vēl atceras: Latvijas kuģniecību - Pirātu kuģniecība Latvijas balzāmu, Laimu , Staburadzi, VeF, Lattelecom un 1000 citu objektu, tad nākas secināt bēdīgu faktu , ka dzīvojam SIA Latvija & Co reģ. nr. 1918.18.11. Ja gribi skaisti dzīvot , Tev jākļūst par deputātu, un noteikti jābūt pareizajā partijā , tad varēsi ieņemt 16-20 amatus visādās padomēs, valdēs utt. ZODZ KOPĀ AR MUMS , ZODZ LABĀK PAR MUMS , BET NEAIZMIRSTI PARTIJAS MELNO KASI
Esse
E
Šonakt sapnī redzēju ka 18. novembra militārajā parādē zemessargi tā vietā, lai ietu gar valdības tribīni, pirms tās strauji piegriežas, met līkumu augto ložai un noiet goda solī gar tautu, kas sapulcējusies iepretim. Labs sapnis. Varbūt poličiem, ja kāda viņu apakšnodaļa ies parādē, darīt tāpat? Vismaz sapnī.
ārpāts
ā
Tiešām ārpāts, jau tagad policisti strādā un dara ne to, kas viņiem būtu jādara, jo vienkārši viņi trūkst, bet priekšnieku priekšnieki kā sēnes pēc lietus savairojušies un desmit kontrolē vienu. Tas tiešām ir ārprāts uz kurieni mēs ejam.
es
e
nevar tik viennozīmīgi spriest, ka tie, kam nav attiecīgās izglītības, ir nederīgi kā policisti. Policijā strādā arī ļoti labi praktiķi, kas tur strādā jau gadiem ilgi un ir sasnieguši tādu vecumu, kad doma par attiecīgas izglītības iegūšanu tiešām ir smieklīga, jo tad, kad viņi šo darbu uzsāka, šādu izglītību nemaz nevarēja iegūt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas