Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Noķerti jau divi kūlas dedzinātāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu tik būs
N
Virsrakstā vārds "jau" skan ļoooti cerīgi
jurij
j
Man gan ir tāds jautājums, kā tad ir ar tiem maksājumiem? vai šie degošo lauku īpašnieki tos ir saņēmuši? Kā tad ir ar to kampaņu ka rudenī visus laukus pārbaudīs? cīņa notiek ar sekām! kur tad ir ats varenais zemkopības ministrijas aparāts kurš jāj prātu ja gribi piedalīties projektos, bet viņiem tak vajadzētu tā kā arī lauksaimniecībā esošo zemīti apsekot, kur pilsētā ir multipolicija, vai tikai sodam par neizliktajiem karogiemnnn
jurij
j
Man gan ir tāds jautājums, kā tad ir ar tiem maksājumiem? vai šie degošo lauku īpašnieki tos ir saņēmuši? Kā tad ir ar to kampaņu ka rudenī visus laukus pārbaudīs? cīņa notiek ar sekām! kur tad ir ats varenais zemkopības ministrijas aparāts kurš jāj prātu ja gribi piedalīties projektos, bet viņiem tak vajadzētu tā kā arī lauksaimniecībā esošo zemīti apsekot, kur pilsētā ir multipolicija, vai tikai sodam par neizliktajiem karogiem?
Nemesis
N
-> Žuks Kāds te sakars ar vecīšiem???????? Vecīši neskrien pa tīrumiem ar serkociņiem rokās nodezināt visu kas uzaudzis. Sevi cienoši vecīši savu apkārtni ir sakopuši tā ka nekur piesieties, viņiem nav ar uguni jāslēpj sava slinkuma pēdas aizbildinoties "a vot tur viens biologs...".
Nemesis
N
-> pakausis » Nemesis 16:15 Nav runa par spīdzināšanu, bet par to, ka daļa cilvēku to ka ir lietas ko nevajag darīt saprot tikai tad kad paši ir apdedzinājušies, gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Mans tētuks laukos arī katru pavasari kūlu dedzināja. Kad brīdinājām: "būs ugunsgrēks", teica: "ko jūs saprotat, es tak visu kontrolēju", līdz kamēr siena šķūni nodedzināja un pats gandrīz sadega, tagad ir miers un klusums....
Špicka
Š
Atvainojos, "grausts". Un Žukam, pats palasiet par tēmu. Redzēsiet, ka dedzināšanas rituālu aizstāv mazāk attīstītas tautas, ka Austrālijas aborigēni un Kambodzās un Vietnamas kalnu ciltis. Bet parādi man kur kāds Eiropas vai Ziemeļamerikas zinātnieks šo praksi aizstāv. Tu laikam esi no tiem Latvijas aborigēniem..
pakausis
p
es laikam kaut kaa tos laukus pirms tam nopljautu ja reiz man tur maaja.. nebuutu man patikas dziivot pie nesakopta lauka.. taa vietaa lai izgaastu savas spiidzinaashanas fantaazijas te uz katru muljkjis kas pierauj shpicku pasha nenokopta lauka malaa...
Zāra
Z
kas tie par "grauztiem" laukos? :DD
neprātis
n
tiem dedzinātājiem to uguni piešķilt tais pautos un kūsās vajag - citādi viņi nav izmācāmi.
Žuks
Ž
Dažiem pārgudreļiem vienmēr patīk pārspīlēt! Jūsu ironija ir nevietā un šoreiz vairāk skar Jūs pašus!
Špicka
Š
"Ainavas uzkopšana" eu, tas man patīk! Cik nav acīm netīkami grauzti laukos, un Tavs gudrais biologs saka, ka man atliek pielikt tiem špicku un tai vietā izaugs bioloģiski daudzveidīgas puķītas. Super! Šovīkend eju sakopt Latviju, špickas rokā!
Žuks
Ž
Interesanti, ko nozīmē termins "bioloģijas daudzveidība". Lietojot absurdu terminu Jūs man ļaujat noprast, ka Jūs apgalvojums par tūkstošiem ir ne vairāk kā tukša pļāpāšana. Varbūt sākumā palasiet rakstus par Jeloustonas ielejas palieņu bioloģsiko degradēšanos!
Žuks
Ž
Ne visi vecīši, kuri ir vientuļi palikuši laiukos ir kandžas lacēji, kā Jums to labpatīkas absolutizēt. Dievs, lai nedod, ka Jums par šādu cietsirdīgu mutes brūķēšanu dzīvē atgadītos kaut kas nelāgs! Cilvēki, neesiet zvēri!
Nemesis
N
-> pakausis 14:46 Kad nokūlotu Tavu māju / radiniekus, diez cik Tu agresīvs būtu? -> Žuks 14:56, 15:01 "Jautājums līdz ar kūlas dedzināšanas aizliegšanu ir kādā veida'mēs sakopsim savas ainavas, lai tās būtu estētiski pievilcīgas." - Apkārtejo māju / cilvēku sadezināšana komplektā ar kūlas "ainavisko sakopšanu" tas laikam tāds jauns daiļdārzniecības paņēmiens.... Naudas trūkums NAV iemesls idiotisma patvaļai - gribās sakopt teritoriju- lūdzu, izkapti, grābekli, cirvi, lāpstu rokā un uz priekšu, nevis lakt kaņdžu un dezināt apkārtni.... Un nevajag te piesaukt Jāņu ugunskuru - nelielu ugunskuru kontrolētā teritorijā.
Bo
B
Jūsu vienam biologam pretī ir tūkstoši citu biologu, kuri apgalvo pilnīgi pretējo - ka kūlas dedzināšana iznīcina bioloģijas (gan floras, gan faunas) daudzveidību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Policija: lielākie kūlas dedzinātāji ir Rīgā


Emsis: kūlas dedzināšanu Latvijā iznīdēt nevar

Siltajā svētdienā arī rekords kūlas dedzināšanā

NOSKATIES VIDEO


VIDEO: Dreiliņos deg kūla

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas