Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - NP priekšnieks noliedz TM spiedienu Bičkoviča pilsonības lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
piekrītu
p
Zigurds 10.09.2009 11:26 Bičkovičs ar skeletu skapī. Tāds viņš vajadzīga korumpantiem un valsts izzadzējiem, mafioziem. Šis kungs ar kriminālu izskatu nebauda nekādu uzticamību. Blamierē Latviju visur pasaulē. +++ Part nezinot neko par pilsonības iegūšanu, jāpiekrīt, ka, salīdzinājumā ar Eiropas valstu augstākajām tiesu amatpersonām, viņš pēc tiesneša vizuāli neizskatās.
Senais
S
Iztēlē var paraudzīties uz ainu, kā šis kungs, sēžot tiesneša krēslā ar ģērboni aiz muguras un maziem ģērbonīšiem amatķēdē, , krata nosodoši ar pirkstu , piespriežot sodu kādam ierindas, tieši tādu pašu pārkāpumu veicējam.
Andrejs
A
Neatkarīgi no visām pilsonības formalitātēm, manuprāt, būtisks ir tikai viens jautājums: Vai Bičkovičš ir spējīgs pieņemt VISUS savus lēmumus patstāvīgi, jeb ir gadījumi, kad viņam ir jāpakļaujas kādam diktātam (vai ieteikumiem) no malas? Viss pārējais ir otršķirīgs. Gan tas- kā viņu ievēlēja, gan pilsonības jautājums, gan viņa politiskā pārliecība. Jo, galu galā- Bičkoviča ievēlētājus deputātu krēslos iebalsoja Latvijas vēlētāju vairākums. Ja nepatīk- tad nākošajās vēlēšanās jābalso gudrāk.
:)
:
KĀ APKAKĀJIES UN NOKAUNĒJIES
andris
a
Muļķu valsts! Kur problema? Viņš norādija, kā pilsonības iegūšanas pamatu to, ka vecmāmiņa ir pilsone, bet izradās, ka pilsonis bija vectētiņš. Tiešām ir vērts i uz prokuratūru, i no amata noņemt!
arī jurists
a
Tas, ka Bičkoviča māte 90.gadu sākumā dēla dēļ (viņš kā tiesnesis bez pilsonības turpmāk nevarēja strādāt un naturalizāijas tad vēl nebija) sāka kārtot nelikumīgā veidā pilsonību, bija skaidrs jau tad, kad Bičkoviču pirms nepilniem 2 gadiem Tautas partija ielika par AT priekšsēdētāju. Ne jau bez B. padoma viņa māte izdomāja ticamu versiju - ka viņa, lūk, neesot dokumentos reģistrētā tēva meita, bet gan saimniekpapa, pie kura kā kalpone strādājusi viņas māte, ārlaulības meita. Par liecinieci figurējusi saimniekpapa vēl tad dzīvā 90 gadus vecā sieva. Vai nav gatavais cirks? Tas viss tika safabricēts, publiski pieejams nav. Taču ikviens jurists, kas strādā ģimenes tiesību jomā, saprot, ka šeit jau tad bija noilguma termiņš šādam prasījumam, t.i. 2 gadi kopš fakta uzzināšanas vai bērnam līdz ar pilngadības sasniegšanu. Bičkovičs to labi pats saprot, tāpēc arī baidās runāt.
Norman
N
Nu neesi jau tik paškritisks sevi ar tādu niku apzīmējot :). Ir viena atšķirība šī raksta objektam ar "kristāltīrajiem komentētājiem". Pēdējie nav AT priekšsēdētājs, kuram tiešām jābūt KRISTĀLTĪRAM.
jupis
j
Kurmītim atkal piemetusies verbālā caureja! Laikam jau cer uz kādu ordenīti pie vamža!
Kurmītis
K
Nja. Nabaga, nabaga, nabaga Lāčuks. Grūta gan šim dzīve. Ka šitā nākas blamēties un izkalpoties. SAB-s jau divas reizes lietu ir pārbaudījis un nekā nav atradis ... piekasīšanās formāli pie fakta, ka Tieslietu ministrija neesot kaut kā īpaši "argumentējusi izņēmuma apstākļus” ir vienkārši nožēlojama un smieklīga ... laikam nekā cita nevarēja izdomāt ... Vēl jo smieklīgāk, ka NP šefs tikko kā iesvieda Lāčukam ar trauku lupatu ģīmī, pasakot, ka nekāda „iespaidošana” no TM puses nav bijusi ... ņirga rauj uz šī jampampiņa histērisko rosīšanos skatoties ... :) Starp citu - repše tikko kā arī pieprasīja velns zina kādas ziņas no VID par krimināllietu pret knābiešiem, pārkāpa rupji savas pilvaras un iztika bez jebkādiem „izņēmuma apstākļiem” ... kaut kā neatceros sašutušā Lāčuka spiedzienus vai vēstules Maizītim šī pasākuma sakarā ... Ja jau voldiņam kas tomēr nav skaidrs, varēja taču Segliņam uzprasīt – kādi tad tie „apstākļi” bija .. katru dienu taču redz viens otru ... un mēģina pāri koridoram viens otram čībā iečurāt ... bet tā vietā kārtējo reizi tiek rīkots politoloģiskais cirks jēlā laika stilā un ar piepūstiem vaigiem vicināts „godīgo” (... :)))))) ....) pretkorupcijas cīnītāju karodziņš personīgās pakaļas glābšanas interesēs .... Īstenībā jau, pazīstot jēlos un viņu devīzi – „ķeriet zagli !”, Bičkoviča „lietas” saknes jāmeklē kaut kur turpatās – Lāčuka tuvumā. Kā norādīja šodien NRA, patiesībā par Bičku tiek šobrīd cepts augšā publiskais kompromats tikai ar vienu mērķi – lai puisis „prastos” un pēc pusgada Ģenerālprokurora amatam nosauktu atkal Maizīti. Jo, ja Maizītis tiks nomests, tad plāni var klāties gan Lāčukam, gan repšikam ... par cūcībām pēdējā pusgada laikā, pensionāru pretlikumīgo aplaupīšanu un vēl virki citu štellīšu ... Var sanākt, ka jāpadzīvo kādu laiku kabinetā ar rūtotiem logiem ... un jāpanēsā baltais uzvalciņš ar melnajām strīpām ... re, repšiks, jau vakar rīkoja Saeimā ģenerālmēģinājumu – kā reize tādu bija arī uzvilcis .... tik uzvalciņš bija melns, a strīpas baltas ... :) P.S. man prieks, ka mans Dienas bans ir izrādījies tik īslaicīgs. Re, ka bankrota gaidas tomēr kādam arī nāk par labu !! ... :)))
aste
a
tests
abet
a
a kas iebiidiija Baranovski amataa??? ...taapeec to nesauc par spiedienu bet par veeleešanos redzeet taadu un taadu cilveeku vajadziigajos amatos ...
sūds
s
Bičkoviča aprējēji, vai Jūs paši esat tik kristāldzidri un bez nevienas skeleta kaulu drumstaliņas kumodē? Domāju, tieši pretēji, jo "tāds tādu pievelk". Tāpēc iesaku Jums, "kristāldzidrie", izbeigt zīmēties šajos komentos, jo tā Jūs īstenībā netieši atzīstaties grēkā, ka Jūsu skapji ir pilni ar skeletiem un skeletiņiem un ka esat vienā zonderkomandā ar fon Bičkoviča kungu!
Karamba
K
Faktiski izskatās pēc tipiska šīs politkultūras stāstiņa.. Viens prasti šmugulējas ar pilsonību ( un pat nedomā pats pieprasīt pārbaudi, jeb valsts reputācija pie vienas v ), otrs izmanto amatu,veikli pārņem lietu ", uzspiež" ,pasola ķebli trešajam jefiņam.. un skat- lēmums gatavs, jeb viss labākajās tradīcijās. Viss cirks protams,personāžu algas ieskaitot, tiek uzturēts par nodokļu naudu.
anna
a
Bet šo jampampiņu nomainiet gan.
impotentie glevuli
i
Jus neveiklie politiki. Nevienam jus esat vajadzigi. Iekritiet kada loti dzila akaa. un nemiet lidz parejos impotenos un nekompetentos Tiesnesus. Jus tikai kavejat Latvijas atistibu un no ta jus nopelnat. Ja jums but vismazakas cienas jus taisit hari-kiri, pasnavibu Japanu gaume, bet jus esat glevuli. Vieglas smiltis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas