Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Opozīcija kritizē valdības vēlmi aizņemties bez plāna, kā to tērēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haha
h
finansist ko tu tur pljuutii,padomaa ko runaa.TU domaa ka zatler onkuls to visu neredz ka puse no viniem ir sizikji.???Bet ko tu saviem prieksneiekiem izdariisi.Ja tu zinaatu ka tavs prieksnieks ir sizikjis,bet vinsh tev labi maksaatu,tu ietu vinju meegjinaat gaazt???loliks tu mazais
elektorāts
e
tas tikai opozīcijai liekas, ka pozīcija nezinā, kā aizņēmumu tērēt... Vai viņi (pozīcija) kaut reizi sevi ir apbižojuši??? Protams, ka viņi zina, kam (kuriem) tā naudiņa tiks... bet tiem citiem jau tas nav jāzina.... vai tiem citiem savu problēmu nepietiek? pagaidiet - pozīcija parūpēsies, un kad tie citi ar savām problēmām galā netiks, tad zinās, kā savus degunis nebāzt visādās smalkās lietās.... PA SAULEI vajag skatīties - LATVIEŠIEM TAS IR - UZ AIZSAULES (KAPSĒTAS) PUSI...
,.,.,.
,
Vispār jau pateicoties koalīcijai , situācija Latvijā nav tik traģisks kā citur. Kur valsis vada tādi populisti kā lno.
lno
l
kaolīcija domā savādāk,arī redz savādāk,arī zin kamdēļ ir tas jādara. ++++++++++++++++++++++ Jā koalīcijas nopelni ir nenovērtējami, it sevišķi TP! Valsts zeļ un plaukst, tauta priekā gavilē!:)
lno
l
JL 2004.g vasarā nevis papildināja valsts budžetu par vairāk nekā 200 milj Ls, bet pazaudēja vismaz divas reizes pa 200 miljoniem! __________________________ Sveiciens kretīnam!:)
Laipa
L
JL uztverē ir aizņemties nepamatoti,bet kaolīcija domā savādāk,arī redz savādāk,arī zin kamdēļ ir tas jādara.Īstenībā JL. ATRADĪS IEMESLU KLIEGT VIENMĒR,TĀ IR VIŅIEM IERASTA LIETA.
LVD
L
..Un vispār, palūkojieties, kas notiek Taizemē! Tur tauta apsūdz premjeru korupcijā , un pieprasa tā atkāpšanos skaidri un vienkārši - bloķējot abas lidostas un ieņemot parlamenta ēku! Lūk, tauta, piemērs, kā jārīkojas !!!
LVD
L
..Ja valdība nezin , ko tā dara, tad tā ir jāatlaiž nekavējoties, kamēr nav vēl lielākas "ziepes" par esošajām savārītas..Tas atgādina maza bērna rotaļāšanos ar sērkociņiem, sak, jāpamēģina, a kas notiks.. Tā ir ļauna plānprātība, ko šobrīd var vērot valsts vadošajās struktūrās..
Nātre
N
Divi K jau gaida!
dzeris - auns
d
Gribi redzēt muļķīti - paskaties spogulī. Tālu tev jāmeklē nebūs!
Ojārs
O
Donāt, Tev vai nu vāja atmiņa vai esi demagogs, jo JL 2004.g vasarā nevis papildināja valsts budžetu par vairāk nekā 200 milj Ls, bet pazaudēja vismaz divas reizes pa 200 miljoniem!
lielāko idiōtu!
l
Es Slakterim pat ielu tīrīt neuzticētu, jo baidītos, ka viņš asfaltu kādam notirgos.
vērojums
v
Man ļoti liekas, ka blēži grib aizņemties 5 miljardus tāpēc, ka labi zina, ka turpmākajās vēlēšanās viņi vairs nekad netiks Saeimā. Tāpēc viņiem atliek vien aizņemties miljardus, sadalīt tos savējiem, noslēgt dažādus līgumus ar savējiem (par hiperbibliotēku, hipertiltu, hipermaģistrāļu un hiperlidostu būvniecību), bet valstij pēc tam daudzus gadus viņu vietā būs jāatmaksā aizdevumi un jāmaksā saslēgtajos līgumos noteiktie maksājumi. Izskatās pēc lielas, ļoti lielas blēdības. Taču... Gan jau Laima viņus pārmācīs...
finansists
f
Latvijas valdiba sastav no kankariem, kretiniem, nekompetentiem cilvekiem ministru amatus ienem totali mulki:, roze, veldre, slakters, demakova, riekstins, slesers, kastens, zalans, nerunajot jau par valdibas vaditaju kurs, jau jau ministri ir tadi mulki tad sis ir vel lielaks mulkis, ja jau ministriem ir tadi padomnieki ka Gulbe, Miglavs.....brrr. Kapec Latvijas prezidents V/Zatlers nepadzen so mulku baru? Kapec vins lauj vel veikt kaut kadus, visticamak ka psihiski slimu cilveku saikai, eksperimentus ar Latvijas valsti, iedzivotajiem?
K-K
K
... Kur ir VP Kanclejas Saeimai uzstaditie priekslikumi aiznemuma pielietosanai BEZABRENES LIKUMIGAI UN EFEKTIVAI attistibai - TACU IZMANTO SATVERSME DOTO UN SAVA ZVERASTA PIENEMTO savas tiesibas IESPEJAS AKTUALIZESANU - citadi busi otra VVF !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Par stabilizācijas plānu būs jālemj Saeimai


Slakteris: Latvijai nepieciešami pieci miljardi eiro no SVF un ES


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas