Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - par KNAB vadītāja pienākumu izpildītāju iecelta Strīķe

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītāja
l
Nu, patiešām tas Loskutovs bija steidzīgi jādabū ārā, ka nevarēja pagaidīt līdz Vilks atgriezīsies.
Lelle
L
Šajos mītiņos piedalās gudrāka tautas daļa, jo saprot, ka tie lopi no Jekabkūts jādabū laukā un jo ātrāk, jo labāk, kamēr neesam nonākuši Āfrikas līmenī.
Twist
T
Jutas kundze, nu - pirmais, pārbaudīt visas kniepadatas, un naudu seifos -- beigu beigos to naudu var tak turēt bankā uz konta - un apdrošināt kontu , tālāk - izvēle, vai deļ darba vietas, asti kājstarpē, vai krist kaujas laukā par savu tiesisku valsti - lūk kur ir šīs krustceles - Jutas kundze - vara norādīja uz to ka nodos savus kareivjus - un tam iemesls būs piemeklēts atbilstošs - tagad izvēle ir Jūsu !!!! KO DARĪSIET ?
Tajā
T
Tajā mītiņā bija daudzi Dienas žurnālisti, Delnas pārstāvji, kinorežisori, vēl visādi, kurus pazinu pēc sejas, bet ne pēc vārda. Nu un? Cilvēkam profesija neaizliedz brīvajā laikā paust savu pilsonisko nostāju. Neesam jau totalitāra valsts.
Ērglis
Ē
Un tas slikti kāpēc? :) Cilvēkam ir sava politiskā pārliecība, ko viņš realizē savā brīvajā laikā. Žurnālistam ir jābūt objektīvam rakstot rakstus, bet tad, kad viņš piedalās mītiņā, viņam ir visas iespējas teikto viņš domā.
d'Andris
d
Atkal jau sensācija - vēl no rīta nebija nozīmēts priekšnieka pienākumu izpildītājs! Ak, kungs! Labi ka Juta vismaz televizoru skatījusies un nojauš, kas viņai šodien darbā papildus saviem darbiem Ļošas vietā jādara. Man gan liekas, ka nekas īpaši vairāk šajā pirmdienas rītā darāms nebija - lekcijas augstskolās beigušās, bet politiskie jaunumi bija vakar :) Ja priekšnieka prombūtni nejūt, tad ir nevis viens, bet divi varianti - viss sakārtots vai sakārtojies tā, ka rullē bez priekšnieka. Pēdējās nedēļās es stabili nosliecos uz otro. Ceru, ka darba rūķis, kura kādreiz arī uzstājās politiskajā izrādē, sapratusi, ka lieta tiesā ir svarīgāka par uzstāšanos presei, un KNAB beidzot mierīgi un objektīvi kratīs un apcietinās VISUS, kuri to pelnījuši.
Riko
R
Var jau būt, ka jūs tiešām neziniet kārtību, kā tiek segti radītie zaudējumi. Tāpēc paskaidrošu. Nozagtā nauda nepieder valstij, bet atrodas valsts atbildībā. Tāpēc valstij tā ir jāatlīdzina, neatkarīgi no tā, kam tā tiks pietiesāta (tai pašai valstij vai atdota kādām citām personām). Šo iztrūkstošo naudu var ņemt tikai no valsts budžeta, nevis no kādām citām pozīcijām, kur to varētu KNAB ietaupīt. Tā kā vainīgās personas ir zināmas, tad viņām valstij radītie zaudējumi būs jāsedz iemaksājot naudu tajā pašā valsts budžetā. Tā ka zaudējumi nodokļu maksātājiem ir visai iluzori, bet pietiekami, lai vainīgie saņemtu bargus sodus.
Dullis
D
papriekšu lai juuseejie atgriež valstij to ļimonu un tad te gudri ļurini teepistujuugend...
jaunietis
j
No Tevis teiktā sapratu, ka inteliģences aicinājuma nebūs un nozagtā nauda būs jāsedz no valsts budžeta līdzekļiem, tā? Tas, Jūsuprāt, ir valstiski, ka no kopējā valsts budžeta jāsedz valstij nodarītie kaitējumi, kas radušies acīmredzamas nolaidības rezultātā?
Riko
R
Ja nezini ko rakstīt, pajautā fāterim. Jums instruktāža aizmirsusies? Fāters galviņu paglaudīs (jebšu tu fāterim) un visu izskaidros. Neaizmirsti devīzi un tā būtū: Ja gribi tikt pie labas vietas. Tad klanies, lokies, rokas laizi. Lai citi sauc: Tās kauna lietas! Par to nekas, ka nāk tik maize. Veiksmi, zēn, jūsu netīrajā intelektuālās prostitūcijas darba druvā. .
Lelle
L
Juta sarauj!!! Tu zini ko darīt! Ja tu nepaņemsi ciet, Tevi patrieks tāpat kā Loskutovu...RĪKOJIES!!!
jaunietis
j
Jūs pie Saeimas svētdien trūkstošo summu sametāt vai rīt plānojiet atvērt ziedojumu kontu ar inteliģences parakstiem?
Riko
R
Lielisks vadītājs būtu jebkurš puišelis no TPJO komentu rakstītājiem - jauni, paklausīgi, pakļāvīgi, amorāli, mīl naudu un trekni dzīvi. Nevienam, kas maksā, neatasaka - nu vienkārši ideāli bezproblēmu puisīši vadošiem amatiem.
sirtaki
s
Kā tur palika ar ziņu, ka Imša sācis atmaksāt naudu? Vai noliek vietā tās pašas banknotes ar tiem pašiem numuriem?
jaunietis
j
Perfekta KNAB vadītāja kandidatūra ir Rūta Raginska - Repše. Jauna, talantīga, ar juridisko izglītību un ciešos sakaros ar JL, vai ne?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas