Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - par LR kuratoru Skrastiņa vietā NRTP ievēl Juškeviču

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
radiobalss
r
Cienījamais eksaktieris un režisors taču neatkāpjas no padomes vispār, tikai no radio "uzraudzīšanas". Tam nav nozīmes, ka viena pad.locekļa vietā šo darbiņu darīs cits. Runa ir par padomes, jēgu un kompetenci vispār. Varbūt, ka tādai iestādei jābūt, bet daudz mazākai, nevis 9 cilvēkiem + 14 tehniskajiem u.c. darbiniekiem. Piemēram, 3 cilv. - speciālisti, vēl kāds, kurš kontrolē apraides atļauju izsniegšanu un lietošanu + radošie cilvēki, kuri nesaņam algas. Tādēļ sekojam līdzi, ko tautas kalpi ierakstīs topošajā elektronisko mediju likumā , kurš top jau nezin cik gadus.
Hmm...
H
"... Imants Skrastiņš, tā pamatojot, kāpēc viņš pametīs LR kuratora posteni. I.Skrastiņš atzīst — lai arī juridiski neesot atbildīgs par LR iestigšanu parādu muklājā, tomēr uzņemoties morālu atbildību." kāpēc viņš pamet tikai kuratora posteni? Laikam jau apmēram Ls700,- mēnesī (dati par 2007.gadu) ir pārāk kārdinoši par nekā nedarīšanu un par neatbildību ...
tante
t
Labi gan dzīvojam, ja vienīgā atbildība, ko var sagaidīt par uzņēmuma novešanu līdz bankrotam, ir atkāpšanās no amata! Turklāt ne jau no padomes aiziet Skrastiņš, bet tikai no radio kuratora amata! NRTVP kopā ar ielikteni Semēvicu vajadzētu atbildēt gan ar maku, gan brīvību par radio budžeta izsaimniekošanu, citādi tagad iznāk, ka par viņu sastrādātajām cūcībām maksās radio darbinieki un klausītāji. Bet kungi atkāpsies no amata un pēc pāris mēnešiem stūrēs uz nākamo. Jo labi cilvēki taču, vajadzīgi.
Dace
D
Mans viedoklis:Skrastiņam jābūt godīgam līdz galam. Skaidri jāpasaka sava nostāja, tāpat kas ir TIE, kas spiež rīkoties pret SAVU SIRDSAPZIŅU . Vai tas ir Kleckins vai koalīcija vai kā? Varbūt tiešām pateicoties Skrastiņam izdevās apturēt ielikteņa Inkena bīdīšanu LR. Viedoklis par NRTP : Tikko pa radio teica, ka Klockins meklē Skrastiņa pēcteci, varbūt atkal Inkenu ? Vai tad Kleckins NAV ATKĀPIES ? CIK ILGI TAS KLECKINS TUR RĪKOSIES? Vai tas tiešām visus padomes locekļus apmierina? Tad jūs esat tādi paši TAIMKODĒTI klockini. Bet ja jūsu sirdsapziņa vēl ir dzīva, saņemieties un tiekiet no tā Kleckina vaļā !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
omd
o
es , draugs, Tev pilnībā piekrītu! es arī viņam cauri redzu, maķenīt savtīgumu un citas Tevis minētās lietas, es to nosaucu, kā procesa darītāju...nu Tu saprati. Un atklāti, tas ko dara viņš ir labāk nekā tas ko nedaram mēs! Būs labi, lai ir 100 tādi Grostiņi!
h
h
he, he, kuraa gadsmitaa, gadaa, dienaa un cikos tad grostinjsh ir ciiniijies par ideaaliem? braaljojies ar visiem, ar ko vien var (saakumaa aktiivs komjaunietis, tad sagraavis berliines muuri, piedaliiijies revoluucijaa chehoslovaakijaa, bijis saimniekaa, tuvu vai pat iekshaa valsts elitee vienaa briidii, tad kandideejis kopaa ar rubikieshiem, tagad visi tie ieprieksheejie sliktie, jo ir tie par ES, tad atbalsta krieviju pret gruziju, tad aktiivs anoniimais ciiniitaajs pret lato lapsu visu iespeejamo portaalu komentaaors, tad pamet novaartaa eiroskepticismu un aicina uz aktiivu riiciibu). un kas buus taalaak? klauns tachu, ne ideaalists (pat ja pienjemam, ka ideaali visu laiku mainaas).
omd
o
he, es te velku līdzību ar mūsu mīļo pašpuiku Rubeni, visiem labs, superkomunikabls, tā teikt sabiedrības dvēsele, bet tad pienāk šlesers un viņam saka beidz muldēt paraksti šito papīru, savādāk nafig izmetīšu ārā- ojārs aizvainojumā piesarkst un paraksta!( tas par to dig.televīziju)> Katram mums tomēr savs krekls sava siltā vietiņa ir svarīgāka, nu un par to valsti un ideāliem lai cīnās tas pajoliņš grostiņš un visu latvijai! tādi mēs esam un Zanderam vajag roku paspiest!
fever
f
Tas ir nožēlojami, ka šis cilvēks vispār tur sēdēja. Viņa kompetences līmenis vis"skaudrāk" manāms attieksmē pret R.Paulu kā latvju kultūras augstāko sasniegumu. Padomes sēdēs viņš bija gana kluss, Saeimas sēdēs, kad tika skatīti ar LR saistītie jautājumi, viņš nebija manāms utt. Nevis nav skaudruma un mugurkaula, bet nav vispār nekādas intereses, izpratnes, kompetences utt. Skarstiņa kungs! Marš atpakaļ uz skatuvi, tur Jūs neviens tā nezākās. Līdzi varat paņemt arī R.Paulu, citādi varam pilnīgi pazaudēt latvju kultūrai raksturīgo diletantismu. Ar steigu!
omd
o
Un ko cienījamā dziesminiece mums dos? kā viņa veicinās eksportražojošas nozares, kā viņa analižes ekonomiskos procesus? pietiks mums vienreiz skaistās un tautā mīlētās sejas.Mums vajag absolūti nepazīstamus, labu izglītību guvušus profesionāļus! Kuri šancā, un ja nedara meklējam citus.Un Akurātere , lai dzied un viņus atbalsta!
omd
o
tipisks latvietis-pagļēvs, bez stingra mugurkaula.Es nebraucu virsū cienījamajam māksliniekam, bet kāds man var iebilst? ja mēs nebūtu tādi vai šlesers tā varētu plosities pa mūsu galvām? mēs visu gļēvi un samiernieciski akceptējam un pa stūriem vīstam dūres. 4. maija rebublika bankrotē.naudas vara beidzas!
Dace
D
Skaidrs, ka Skrastiņš saņēmis sodu. Vai tiešām no tā padomijā rūdītā Kļockina nevar tikt vaļā?! Visur viņš pamanās būt klāt!
Bet turpmāk...
B
Cerams, ka Skrasiņa vietā nevienu steigšus neiebīdīs - taupības režīms taču! Vai ne, kungi? Vai arī tomēr vēl vienu marioneti vajadzēs? Ko?
Nu...
N
Skrastiņš pamodies, ar labi! Visas tās piepelnīšanās vietiņas pensionāriem, caurkritušiem mākslinikiem vai vienkārši -savējiem vienreiz vajadzētu likvidēt! Dzirdēju, ka arī Akurātere sadomājusi "kaut ko darīt" politikā.
LR1 klausītāja
L
Jāatceras pavisam nesenā vēsture - balsojums par LR ģenerāldirektora ievēlēšanu. Inkēnu tur neizdevās iebīdīt tikai Skrastiņa dēļ, jo viņš balsoja par Kolātu. Tā kā Kleckins pēc šī balsojuma iznāca manāmi sanervozējies un paziņoja, ka tas ir negaidīti, tad bija skaidrs, ka kāda shēma nobrukusi. Skrastiņš laikam nav pildījis norādījumu, ko devusi viņu izvirzījusī ZZS, un tagad aktieris par to maksā. Varētu piekrist tam, ka viņš nav pietiekami vērīgi sekojis LR darbībai, taču šo savu bezdarbību viņš lielā mēra ir izpircis ar balsojumu par Kolātu. Nešaubīgi, ka būdams ilgus gadus saistīts ar LR, Skrastiņš saprata, ka no purva to var izvilkt /ja vispār to var izdarīt naudas spaidu apstākļos/ tikai Kolāts. Skrastiņš, šis tautā kādreiz tik ļoti mīlētais aktieris, ir rīkojies cienīgi - paldies par to! Pēc ilgiem laikiem kāds ir uzņēmies morālu atbildību - visu cieņu! Viņš varēs iet pa ielu ar paceltu galvu nevis ar bezgalīgā kaunā novērstu skatienu - kā tas būs jādara Kleckinam...
Joks
J
Tāpat RL ir ieguvējs, jo beigās dabūs papildus finansējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas